çok mutsuzum

sinem8484

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.032
27
116
Bursa
merhaba meltem hanım ben 24 yaşında 4 yıllık evliyim 3 yıldırda bebiş için tedavi görüyorum ocak ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ancak kısa sürdü mutluluğumuz ve düşük yaptım 7 haftalıkken ogünden beri çok mutsuzum hiç bişeyden zevk almıyorum yaşamaktan umudumu kestim birde işimiz gereği görümcem ve kayın valdemle aynı yerde çalışıyoruz buda beni aşırı stres yapıyo görümcem çok saygısız oda şuan 4 aylık hamile ve bana nüspet yapar gibi davranıyo her dakika bebekle ilgili birşeyler söylüyor göbeğini açıp bana gösteriyo zaten bebeğimi yeni kaybettim bu iyice beni yıpratıyo ve busefer eşime patlıyorum olup olmadık yerlerde ona bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ama elimde olmadan yapıyorum çok mutsuzum meltem hanım daha yazıcam çok sey var ama fazla uzatmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim:çok üzgünüm:

Merhaba Sinem, ben çok sıklıkla giremiyorum siteye. O nedenle yazıyorum hep, durum acilse, bana drkavcar-sirmali@superonline.com veya www.onlineterapist.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sinem, elbette kayıp yaşamak çok zordur, haklısınız. Hele bir de görümcenizin son derece nahoş hareketi sizi olumsuz etkilemiş. Ama çok gençsiniz, yeni evlisiniz. Elbette çocuğunuz olacak vakti gelince. Lütfen kendinizi iyi hissetmek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa, psikolojik destek alın. Hayatınıza odaklanın, tekrar keyfi yakalayın. Sonrasında bebiş nasılsa gelecektir.
İyiliklerle olsun herşey,
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

çok teeşşekkür ederim meltem hanım çok bunaldım artık sanırım psikolojik destek alıcam yapamıyorum çok mutsuzum haytala ilgili hiç bir beklentim yok yardımınız için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…