- Konu Sahibi sxixyah&beyaz
geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın önce bunu düşün hassas b,i konu iyi tart ölç biç allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önecelikle ilginiz için çok teşekkür ederim biz evlenmeden önce birbirimize kendimizi anlatıp evlilkten ne beklediğimiz saatlerce konuştuk aldatmak yalan söylemek gibi durumların hoş olmadığını saygısızlık ve sevgisizlikle eş değer olduğunu hep konuştuk yalandan hiç haz etmediğini üstüne basa basa söylüyordu eşim 39 yaşında artık ona güvenebileceğimden emin olmuştum ama evlendikten sonra yaşadığım durumları hazmedemediğimi defalarca saatlerce karşıma alıp konuştum beni çok sevdiğini ve vazgeçemeceğini söyleyip özür dileyip beni rahatlayıyordu ama çok geçmeden yeni bir olayla karşılaşıyorum en sonki olay açık kalan telefon durumu yani gelip avucumun içine düşüyor rahatsızlığımın bundan kaynaklandığını geceleri uyuyamadığımı söylüyorum ama bu sormluluğu kabul temek istemiyor ailemin içinde üstüne düşen yada düşmeyen her konuda benimle ilgili tartışıp aileme benimle konuşurken saygısızca cümleler sarf ediyor ama onların yüzüne gülüyor sanırım eşim evli bekar olmak istiyor evlilik evin içinde geçerli dışarda bu sormluluğu yok herşey çalışıp para kazanmak madi açıdan ihtiyaç gidermek değildir kendimi kullanılmış gibi hissediyorum