Cok mutsuzum lütfen yardim edin kizlar

Melekyavrum kusura bakma okuyamamisim ilaclarin ismini maalesef hatirlamiyorum receteyi bana vermemisdi isarima ragmen ben alirim demisti ve birgun cantasina recete gorunce o ne bakayim deyince panikleyip yirtti atti anladim tabi o ilaclar oldugunu ama bana kullaniyorum demisti(

bişeyler var demek ki, hiç normal değil bu

konuyu baştan sona tek tek okudum. öncelikle size sabır ve sakinlik diliyorum. bu başa çıkılması zor bir durum ve birden fazla nedeni olabilir. yazdıklarınızdan yola çıkarak nacizane kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim. öncelikle bazı sorularım olacak izninizle ve tabi cevaplamak isterseniz;
1. Eşinizle flört aşamanız oldu mu, olduysa ne kadar sürdü? Genel tavrı nasıldı?
2. Bu aşamada eski ilişkilere dair konuşmalarınız oldu mu yahut eski yaşantısının ne tarz olduğuna dair bilgi edindiniz mi?
3. Arkadaşlarıyla siz de tanışıyor musunuz? Genel olarak izleniminiz neler?
4. Tv, gazete, dergi ya da sosyal yaşamda çok dikkat çekici bir bayan gördüğünde nasıl tepki veriyor ya da böyle kişileri farkediyor mu? Çok amiyane bir tabir olacak ama "of taş gibi kadın - vay be şuna bak" vs. gibi bazen istemsiz çıkan durumlara şahit oldunuz mu?
5. Erkek arkadaşlarıyla telefonda konuşurken bu konuşmaların sürelerine dikkat ettiniz mi? Bazı istisnai durumlar (hastalık, problemler vs) dışında da çok uzun görüşmeler yapıyor mu? yaklaşık yarım saat kadar.

ilk olarak aklıma gelen sorular bunlar. şimdi siz henüz bunlara cevap vermemiş olsanız da yazdıklarınızdan hareketle tekrar bir kaç şey yazacağım :)

1. İnsanlar geçmiş yaşantılarındaki kötü deneyimleri nedeniyle cinsellikten kaçabilir, soğuyabilir.
2. Erken boşalma problemi erkekleri özellikle cinselliğe hiç yanaşmamaya yönlendiren bir durumdur. Zira bir erkek yatakta başarısız olmaktansa hiç cinsel birliktelikte bulunmamayı yeğler. Korkar ve uzak durur.
3. 40 yaşından sonra ve 3 çocuğun üstüne gay olduğunu keşfeden bir çok örnek vardır.
4. Gay olup senede bir kaç kez bayanlarla da birlikte olabilen, biseksüel forma da yakın bir çok erkek vardır.

-Açıkçası ben eşinizin hayatında başka bir kadın olma ihtimalini düşük görüyorum. Çünkü hayatında başka bir kadın olan erkek, aynı şekilde eşiyle de birliktelik kurabilir. Eşiyle birlikte olmama nedeni, diğer bayana duyduğu aşk olsa, zaten evliliği sürdürmez, sürdürmekte diretmez. Bu yalnızca yazdıklarınızdan genel kanım. Eşinizin cinsel problemleri var ve bunu sizinle aşamıyorsa başka bir kadın hiç olamaz.
-Diğer taraftan beni en çok şüphelendiren durum gay olduğu konusu oldu. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi, cinsel eğilimi hemcinsinden yanaysa, içinde yaşadığımız dünya düzeni de nedeniyle bunu örtmek ister. Hatta birçok aile çocuğundaki bu eğilimi hissederse direk evlendirme yoluyla sorunun çözüleceğini sanır. Artı gay olan birey de hem toplum hem de ailesince dışlanmamak için evlenir ve bir çocukla da tamamen normal görünmeyi sağladıktan sonra, toplumun geçerli gördüğü bu tablo altından kendi mutlu yaşantısını, boşanmış bir fertten çok daha özgürce yaşar. Zira ortada şüphe uyandıracak bir durum yoktur. Bu nedenle boşanmış olmayı tercih etmez.
-Geçmiş yaşantılarının izleri ve sıkıntıları söz konusu olabilir. Ancak bununla ilgili sizin bilginiz varsa yukarıda sormuştum, oradan bir şeye ulaşılabilir. Çünkü 5 yıldır birliktesiniz. mutlaka sorunu sakince ve ılımlı bir tavırla da sorup ruhuna yaklaşmayı denemişsinizdir, bir yerden az da olsa hiç böyle bir şey çıtlattı mı? Bu durum elbette psikolojik tedavi gerektirir. Grup terapileri de bu anlamda etkilidir.

Ayrıca, siz bu durumu hiçbir şekilde sonsuza kadar yaşama mecburiyetinde değilsiniz, oğlunuza rağmen.

Çok gençsiniz ve sağlıklı bir birlikteliği herkes hakkeder. Ayrıca cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır. Aksi taktirde iyi anlaşan iki arkadaş olursunuz. Doğru bir cinsellik sevgiyi, tutkuyu pekiştirir. Ve dolayısıyla karşınızdaki kişide size karşı bir vicdan oluşmasını da sağlar. Bu vicdan dolayısıyla da ağlamanız vs. onu rahatsız eder, çözüm arar.

Kesinlikle bir terapiste başvurun. Kendiniz öncelikle. Bu kişi sizi hem suçunuz olmadığı konusunda hepimizden daha çok ikna edecek hem de çok daha iyi yönlendirecektir. Belki önerdiği yöntemleri deneyerek eşinizdeki temel problemi anlayacaksınız. Ve ne yazık ki bunu söylemek zorundayım, son nokta olarak gerekirse ciddi anlamda tehdit ederek (ne kadar doğru bir şey olmasa da bazen başka şansı kalmıyor insanın) mutlaka terapistle görüşmeye, terapistiniz gerekli görürse birlikte görüşmelere ikna edin.

Teydacim oncelikle saol derdimi okuyup cvp yazdigin icin :* flört ederek evlendik eevet 1sene kadar,ozamanlar cok ilgiliydi bana durmadan bisi alir arar ben aramadigim zaman kizar 24saat mesajlasirdik. Yani nasil diyom okadar ilgili sevgiliydiki( cinsel yonden nasil diyim ozamanlar da hic acmazdi bu konuyu yani ozamanlardan sorunluymus ama ben anlamamisim iste cahillik...gecmisteki sevgililerinden hic bahsetmeyi sevmez oyuzden fazla bir bilgim yok. Erken bosalma ya gelince evet sorunlu ama sanmiyorum ondan kaynakli olsun yaaa ozaman denerdi ilacdi suyu buDu oYle degilmi??bilemiyorumki...gene geldi morelimi bozdu isde kusura bakma yazamadim icimdekileri bi tartismaj ve yazmak istedikkerim uctu gitti(r

Lütfen kendinize çok fazla yüklenmeyin. İnanın çok üzülüyorum durumunuza. Her zaman bir şekilde canınız sıkılabilir. Artık eşinizle olan tartışmaları ayrı olarak atfetmeyin ve "bir şekilde can sıkıcı şeyler yaşayabilirdim, bu sefer eşimle tartıştığım için üzüldüm" demeye çalışarak, sıradanlaştırmaya çalışın. Çünkü anlaşılan bu daha bu şekilde sürmeye devam edecek. Ben arada bakıp kontrol ederim, siz iyi hissettiğinizde yazın :)

bence bu problemi burdan halletmeye çalışman çok zor olur ya bi doktora yada bi hocaya gitmelisin bi çok sebebten dolayı eşini kaybediyo olabilirsin, yada o seni kaybediyo olabilir farkında olmadan bunu burdan sormak yerine uzmanlara gitmen daha iyi olur bence zaman kaybetmeden bunu bi dusun derim , ürün desteğini tavsiye ederim bi çok hastaların bu şekilde iğileştiğine şahit oldum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…