Cok mutsuzum lütfen yardim edin kizlar

baştan sona tüm konuyu okudum ve ilk başlardada böyleydi ama çocuk istediği için daha farklıydı demişsiniz işte konunun aslı tam olarak bu: üzgünüm ama eşinizin başından beri bu sorunu vardı ve psikolojikman hem kendi çocuğum olmaz sorunluyum düşüncesinden kurtulmak hemde kendindeki problemi insanlar anlarlar korkusu sarmıştır içini o korkuyla çocuk olana kadar daha farklı çocuk sonrasında artık çocukda oldu kendimi insanlara karşı ispatladım rahatlığıyla salıvermiştir. sizin bir çocuğunuz var o yüzden ayrılın diyemicem çok zor bir durum ama size iki tavsiyem var kardeş istiyor oğlum demişsiniz sakın ama sakın bir çocuk daha yapmayın ve eşinizi artık tehditlemi iyiliklemi nasıl yola gelir bilmiyorum kesinlikle tedaviye götürün ve ilaçlarını bir çocuğa bakma nidasıyla kendiniz ilgiyle verin aksatmayın tedavi sürecinden sonra düzelme var ise bunun sürmesi içinde 2 yıl kadar bekleyin tekrar edip eşiniz eski haline geliyormu diye çocuğu sonra düşünürsünüz şimdi ilk işiniz bu problemi aşmak çok dikkatli olun bu psikolojinizle hamile kalırsanız sizede karnınızdaki bebişide çok yazık olur aman canım lütfen dikkat çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun

Sok oldum yazdıklarınızı okudukça
Allah sabır versin
Cinsellik evlilikte şarttır helaldir ihtiyaçtan öte zorunluluktur esleri bağlar
Yoksa sadece ev arkadaşı olurduk dımı
Bir erkeğin bu tavrı beni cok şaşırttı
Ben eczacıyim ve doktorun verdigi ilaçları yazarsanız daha cok yardımcı olabilirim isteseniz msj atın
Acaba kirilmazsan kuaföre gitsen sacini falan degistirsen biraz degisim yapsan faydasi olur mü
Aksam da yalnız kalınca kadınlığını kullansan nasıl olur yani söyle bir şaşırt eşini,
kesinlikle sorun sende degil bu cok net belli
Ne diyeceğimi bilemedim
2. Cocuk icin beklemek daha doğru sanki
Cok üzüldüm bende keske sana yardımcı olabilsek
Kimseye hele de çocuklu birine bosan diyemem demem de
Başka bir kadın ihtimalini araştırdınız mı hiç Yada şüphe duyduğun seyler oldumu

Ankara06 ya katılıyorum
Esın problemlerini örtmek icin bebekte yapmış olabilir
Acaba cinsel isteksizlik sorunumu var sadece
Size tavırları sevgisi de az gibi geldi
İnsan bebeğini taşıyan kadının karnını nasıl okşamaz öpmez aklım almadı
Kv ile aran nasıl
Gorumcene anlatsan ne derki

gay olmasın,çoğu paravan evlilik yapar.çocuk ise tam kamuflaj sağlar.sosyamiş demek ki depresyonda falan değil

06 anakara evet bastan beri bir problem oldugunu sezdim ama bu duruma dusecegimi ölsen tahmin etmezdim hatanin kusurun bende olduguna oyle inandirdiki beni hep kendimi sucladim senelerce belki teorin gercekten mantikli geldi bana:( ama bilemezdimkii su ara ruh halim cok bozuk biryandan cocuk istemuyorum bir Yandan yavrum asla bir kardesi olmayak diYe uzuluyorum, hamile kalicak bir faaliyet yok ortda zaten :((

profilinde kedi resmi olan bi arkadaş vardı bu konu bana onu hatırlattı, o arkadaş malesef boşanmıştı, boşanmak zorunda kaldı

Melekyavrum inan bana herseyi denedim sacimi giyimimi fark etmiyor bile sonra ben daha kotu oluyorum:( kv ve gorumcemle aram iyiydi baslarda ama onlarda kullanmaya basladi iyi niyetimi iyi gecinir gibi gorundekte icim cok kirgin hepsine , ikisininde konudan haberi var gorumcem nezaman konusmak isdesem isi cikar bisisi olur kaynanamsa sükürsüzsün neler var veyada onla yasadigimiz bir problem yuzunden bana sen bunu hakediyorsun hic olmassa yerdir diyecek kadar acimasiz!!!

konunuzu arkadaşlarımızın yazdıklarıyla gayet ayrıntılı okudum ve üzerinde düşündüm. aklıma iki tane şık geldi, eğer kırıcı olmazsa paylaşmak isterim.

birincisi gay olduğunu düşündüm, toplumdaki baskıdan dolayı evliliği çok kullanan var, bir çocukta yapmış, kimse de anlamaz..

ikincisi ise (kusura bakmayın biraz cahilce yorum olabilir - çok bilgi sahibi değilim, sadece düşünce)
eşiniz kendini maneviyata, dine adamış olabilir mi tamamen?

bu ikinci şıkkı bir örnekle anlatmak istiyorum, bir arkadaşımın ciddi giden ilişkisinde en büyük sorunu cinsellikti. adamla öpüşmemişti aylarca, ve adam 30 yaşında, avukat, çok sosyal bir adam. arkadaşım yakınlaşmaya çalıştıkça, adam kaçıyordu, tersliyordu. hepimiz "kesin gay" diye düşündük.
sonradan ortaya çıktı ki, adam kendini çok farklı inanışlara adamış, yılın belli dönemlerinde kendini mağaraya kapayıp günde sadece 3 zeytinle beslendiği dönemler olmuş, iradesini kontrol ediyormuş, sadece evlenince çocuk için denermiş cinselliği, çocuktan sonra da soyutlarmış.
bu da bir inanışmış..

aklıma bir de bu geldi, benzerlikler gördüm

gay olmasın,çoğu paravan evlilik yapar.çocuk ise tam kamuflaj sağlar.sosyamiş demek ki depresyonda falan değil

katılıyorum ilk ve tek aklıma gelen o oldu sabahtan beri kim yazacak diye bakıyordum ilk ben söylemek istemedim dilim varmadı zaten çok üzgün kıyamadım:((((

Son düzenleme:
Chess o arkadasi bulmam mumkunmu acaba??? Yani belki bir fikir verebilir bana

canım nickini hatırlayamadım ki ya, hatırlayan arkadaşlar kesin vardır belki konusunu okusan bi fikir edinebilirsin
karda kalmış büyük bi kedi vardı profil fotosunda

Inancli biri ama asiri degil yani oyuzden dinle alakali olamaz ki olsa bu yaptiginin gunah oldugunun bilincinde olurdu:((

canım inan hiç alakası yok, kız kardeşimin bi arkadaşının başına gelmişti, kız öğretmen ve eşiyle beraber dindar sayılırlar, 10 yıllık evlilerdi ve adam bi anda karısını boşayıp başka bi adamla ayrı eve çıktı, herkes şok, ve kız hiç şüphelenmemiş, çok şaşırmıştım o zamanlar, ama artık duya duya tuhaf gelmiyor kulağıma, kız üzülsün mü üzülmesinmi onu bile bilememiş şoktan
umarım öyle bişey değildir

06 anakara evet bastan beri bir problem oldugunu sezdim ama bu duruma dusecegimi ölsen tahmin etmezdim hatanin kusurun bende olduguna oyle inandirdiki beni hep kendimi sucladim senelerce belki teorin gercekten mantikli geldi bana:( ama bilemezdimkii su ara ruh halim cok bozuk biryandan cocuk istemuyorum bir Yandan yavrum asla bir kardesi olmayak diYe uzuluyorum, hamile kalicak bir faaliyet yok ortda zaten :((

benim direk aklıma bu geldi bu teori üzerinden git ve kendi suçlu psikolojini üstünden at en başta... seni suçlayarak kendi suçunu bastırmış resmen zaten senin derdin sana yetiyor birde suçu sana yüklemiş... yaşın 26 aynı yaşta sayılırız eşinde senden 3 yaş büyüktü sanırım evlendiğinde hele 24 yaşındaymış canım unutma bir erkek kadın bakımsızda olsa cinselliğe ihtiyaç duyduğu için beğenmesede o an seni, bu isteğini yerine getirmek ister kendini tutamaz.

çok güzel bakımlı bir kadın erkeği etkilerde hergün olur belki ama, bir kadın bakımsız bile olsa eğer erkek dışarıda bir başka kadınla bu ihtiyacını gidemiyorsa seninle bakımsızlığından dolayı hergün değilde taş çatlasın 1 ay dayanır o da en fazla sağlıklı bir erkekte bu böyledir birlikte olmak isterdi gerçi zaten sorunun kendisinde olduğunu kendide itiraf etmiş suçlu aramaya gerek bile yok ya neyse. yani sen kendini suçlamaktan vazgeç en başta ve şuan bir faaliyet yok zaten diyorsun ama herhangi bir olabilcek durumuna karşı kesinlikle şimdiden planını yap çocuk için hamile sakın kalma. senin şimdi ilgilenmen gereken rahatsız bir eşin var rahatsızlıklar sadece fiziken değildir buda bir rahatsızlık ve sen eşinin rahatsızlığı için mücadele ediceksin şimdi yeni bir çocuğun değil var olan çocuğunuzun geleceği için ve kendin için bir savaş vermen gerekiyor ve bunun için güçlü kararlı olman gerekiyor ben sende o gücü göremiyorum lütfen kendi kendini telkin et ve hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama hemen doktor hastane araştırması yap.

bak eczacı arkadaşımızda ilaç isimleri sormuş onlada irtibat halinde ol bence belki o ilaçlarını içmek istemezse onun yediği içtiği şeylere koyarak destek olabilirsin onu incitmeden farkettirmeden zamanla düzelebilir şunu sakın unutma sabrın için bu önemli çağımızın en kötü hastalığı kanser bile iyileşiyor buda ne ki diye düşün sadece biraz çaba,zaman,sabır sonra burda senden güzel haberler alıcaz İNŞALLAH

Insallah canim evet biraz gucsuzum dogru okadar kirildimki:( ben kendimi oldum olasi pek begenmem ama disardan hep cok guzel tepkiler goruyorum. Dedigin gibi ne kadinlarin agzina bakiyor kocalari tavsiyrlerinuzi deneyecegim. Ama eger gay sa bunu nasil anlayabilirim??? Yani oyleyse 10yilda savassam bosuna olacak:(

Yurt disinda kaliyorum bu arada, artik ona sormadan bir dr dan randevu alicam ve eger gelmezsen bu is biter diEcegim baska carem yok gibi. Guzelltikten anlamadi maalesef:((

Insallah canim evet biraz gucsuzum dogru okadar kirildimki:( ben kendimi oldum olasi pek begenmem ama disardan hep cok guzel tepkiler goruyorum. Dedigin gibi ne kadinlarin agzina bakiyor kocalari tavsiyrlerinuzi deneyecegim. Ama eger gay sa bunu nasil anlayabilirim??? Yani oyleyse 10yilda savassam bosuna olacak:(

tvde çıkan kadınlara bakarmı transparan kıyafetli yada çok açık giyinmiş seksi sanatçı,manken vs gibi şeylere ilgilimidir? tvde magazin programı tarzı şeyler açıp bu tarz görüntüleri görmesini sağlasan bakalım tepki olarak ne yapıcak? birde ağzını arayabilirsiniz farketmesini sağlamadan kavga etmediğiniz güzel bir zamanda cinsel tercihler konusunu açsan yani lezbyenlerden,gaylerden,travestilerden bahsetsen konunun açılımını ayrıntılarını sen tasarla artık akşına göre yorumlarını merak ediyorum... belki belli etmez ama nasıl anlaşılır, tam olarak hiç denk gelmedim ve çevremde duymadımda o yüzden bu konuda tam fikir veremicem :(

ben diyorumki sorun eşinde sen kendini toparla sorun belli... sen hala güzel olduğumuda söylerler diyorsun... canım benim sorun senin güzelliğinde değil bu adam sağlıklı değil anla artık lütfen:(((

Son düzenleme:
Back