- 11 Eylül 2012
- 207
- 4
- 66
- Konu Sahibi besiktas05
baştan sona tüm konuyu okudum ve ilk başlardada böyleydi ama çocuk istediği için daha farklıydı demişsiniz işte konunun aslı tam olarak bu: üzgünüm ama eşinizin başından beri bu sorunu vardı ve psikolojikman hem kendi çocuğum olmaz sorunluyum düşüncesinden kurtulmak hemde kendindeki problemi insanlar anlarlar korkusu sarmıştır içini o korkuyla çocuk olana kadar daha farklı çocuk sonrasında artık çocukda oldu kendimi insanlara karşı ispatladım rahatlığıyla salıvermiştir. sizin bir çocuğunuz var o yüzden ayrılın diyemicem çok zor bir durum ama size iki tavsiyem var kardeş istiyor oğlum demişsiniz sakın ama sakın bir çocuk daha yapmayın ve eşinizi artık tehditlemi iyiliklemi nasıl yola gelir bilmiyorum kesinlikle tedaviye götürün ve ilaçlarını bir çocuğa bakma nidasıyla kendiniz ilgiyle verin aksatmayın tedavi sürecinden sonra düzelme var ise bunun sürmesi içinde 2 yıl kadar bekleyin tekrar edip eşiniz eski haline geliyormu diye çocuğu sonra düşünürsünüz şimdi ilk işiniz bu problemi aşmak çok dikkatli olun bu psikolojinizle hamile kalırsanız sizede karnınızdaki bebişide çok yazık olur aman canım lütfen dikkat çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun