- Konu Sahibi besiktas05
-
Neyse kizlar sabah erkenciyim( lutfen bana akil fikir oneri ne varsa yazin cok ihtiyacim var bir nebzede olsa guc geldi rahatladim sanki cunku kendimi icten ice suclardim ben mi cok abartiyorum diye ama oyle olmadigini anladim sagolun dedigim gibi her fikri yazin lutfen is donusu hepsini teker teker okuyacagim. Iyi geceler dilerim yasadiklarimi kimse yasamasin
gay olmasın,çoğu paravan evlilik yapar.çocuk ise tam kamuflaj sağlar.sosyamiş demek ki depresyonda falan değil
Melekyavrum inan bana herseyi denedim sacimi giyimimi fark etmiyor bile sonra ben daha kotu oluyorumkv ve gorumcemle aram iyiydi baslarda ama onlarda kullanmaya basladi iyi niyetimi iyi gecinir gibi gorundekte icim cok kirgin hepsine , ikisininde konudan haberi var gorumcem nezaman konusmak isdesem isi cikar bisisi olur kaynanamsa sükürsüzsün neler var veyada onla yasadigimiz bir problem yuzunden bana sen bunu hakediyorsun hic olmassa yerdir diyecek kadar acimasiz!!!
hatırladım canım, buklelikedi kadınlar kulubu diye arat google da sonunda boşandım diye konusu var, nickine tıklayıp geçmiş konularınıda okuyabilirsin, çok tanıdık gelirse hayatınla ilgili, belki sende istenmeyen bi sonuç olsada ayrılmayı düşünebilirsin
Neyse kizlar sabah erkenciyim( lutfen bana akil fikir oneri ne varsa yazin cok ihtiyacim var bir nebzede olsa guc geldi rahatladim sanki cunku kendimi icten ice suclardim ben mi cok abartiyorum diye ama oyle olmadigini anladim sagolun dedigim gibi her fikri yazin lutfen is donusu hepsini teker teker okuyacagim. Iyi geceler dilerim yasadiklarimi kimse yasamasin
canım inan hiç alakası yok, kız kardeşimin bi arkadaşının başına gelmişti, kız öğretmen ve eşiyle beraber dindar sayılırlar, 10 yıllık evlilerdi ve adam bi anda karısını boşayıp başka bi adamla ayrı eve çıktı, herkes şok, ve kız hiç şüphelenmemiş, çok şaşırmıştım o zamanlar, ama artık duya duya tuhaf gelmiyor kulağıma, kız üzülsün mü üzülmesinmi onu bile bilememiş şoktan
umarım öyle bişey değildir
tvde çıkan kadınlara bakarmı transparan kıyafetli yada çok açık giyinmiş seksi sanatçı,manken vs gibi şeylere ilgilimidir? tvde magazin programı tarzı şeyler açıp bu tarz görüntüleri görmesini sağlasan bakalım tepki olarak ne yapıcak? birde ağzını arayabilirsiniz farketmesini sağlamadan kavga etmediğiniz güzel bir zamanda cinsel tercihler konusunu açsan yani lezbyenlerden,gaylerden,travestilerden bahsetsen konunun açılımını ayrıntılarını sen tasarla artık akşına göre yorumlarını merak ediyorum... belki belli etmez ama nasıl anlaşılır, tam olarak hiç denk gelmedim ve çevremde duymadımda o yüzden bu konuda tam fikir veremicem
ben diyorumki sorun eşinde sen kendini toparla sorun belli... sen hala güzel olduğumuda söylerler diyorsun... canım benim sorun senin güzelliğinde değil bu adam sağlıklı değil anla artık lütfen((
Yani kizlar sorun ne anlaniyorum bi theori kuruyorum kafamda gidip konusuyorum buyuzdenmi boyle biyle yapiyorsun diye, yok ben seviyorum seni diyor kandiriryor bir hafta iyi oluyoruz sonra gene eskisi. Tek gay oldugunu sandigimi paylasmadim daha, ve annem diyorki gay olsa senede bir defada olmazmis valla artik neye inanacagina kime guvenecegimi sasirdim
Yani kizlar sorun ne anlaniyorum bi theori kuruyorum kafamda gidip konusuyorum buyuzdenmi boyle biyle yapiyorsun diye, yok ben seviyorum seni diyor kandiriryor bir hafta iyi oluyoruz sonra gene eskisi. Tek gay oldugunu sandigimi paylasmadim daha, ve annem diyorki gay olsa senede bir defada olmazmis valla artik neye inanacagina kime guvenecegimi sasirdim
tvde çıkan kadınlara bakarmı transparan kıyafetli yada çok açık giyinmiş seksi sanatçı,manken vs gibi şeylere ilgilimidir? tvde magazin programı tarzı şeyler açıp bu tarz görüntüleri görmesini sağlasan bakalım tepki olarak ne yapıcak? birde ağzını arayabilirsiniz farketmesini sağlamadan kavga etmediğiniz güzel bir zamanda cinsel tercihler konusunu açsan yani lezbyenlerden,gaylerden,travestilerden bahsetsen konunun açılımını ayrıntılarını sen tasarla artık akşına göre yorumlarını merak ediyorum... belki belli etmez ama nasıl anlaşılır, tam olarak hiç denk gelmedim ve çevremde duymadımda o yüzden bu konuda tam fikir veremicem
ben diyorumki sorun eşinde sen kendini toparla sorun belli... sen hala güzel olduğumuda söylerler diyorsun... canım benim sorun senin güzelliğinde değil bu adam sağlıklı değil anla artık lütfen((
bence bu çok yanlış, travesti olmak başka gay olmak başka diye biliyorum, zaten herhalde gay olmasıda son seçenek olabilir
Siz severek mi görücü usulü olarak mı evlendiniz? Zorla evlenme gibi bir durum varmıydı? Yani insan karısını hiç beğenmese bile en azından çocuğunun annesi diye bir ilgisi olur. Sadece ilişki için değil, eşiniz hiç bir konuda normal değil.
canım nickini hatırlayamadım ki ya, hatırlayan arkadaşlar kesin vardır belki konusunu okusan bi fikir edinebilirsin
karda kalmış büyük bi kedi vardı profil fotosunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?