- 11 Eylül 2012
- 207
- 4
- 66
- Konu Sahibi besiktas05
-
gay olmasın,çoğu paravan evlilik yapar.çocuk ise tam kamuflaj sağlar.sosyamiş demek ki depresyonda falan değil
Chess o arkadasi bulmam mumkunmu acaba??? Yani belki bir fikir verebilir bana
Inancli biri ama asiri degil yani oyuzden dinle alakali olamaz ki olsa bu yaptiginin gunah oldugunun bilincinde olurdu(
06 anakara evet bastan beri bir problem oldugunu sezdim ama bu duruma dusecegimi ölsen tahmin etmezdim hatanin kusurun bende olduguna oyle inandirdiki beni hep kendimi sucladim senelerce belki teorin gercekten mantikli geldi banaama bilemezdimkii su ara ruh halim cok bozuk biryandan cocuk istemuyorum bir Yandan yavrum asla bir kardesi olmayak diYe uzuluyorum, hamile kalicak bir faaliyet yok ortda zaten (
Chess bir derdim var altindami yazmisdi arkadas??oyleyse tum konulara tek tek bakip buluum insallah sagol canim
Insallah canim evet biraz gucsuzum dogru okadar kirildimkiben kendimi oldum olasi pek begenmem ama disardan hep cok guzel tepkiler goruyorum. Dedigin gibi ne kadinlarin agzina bakiyor kocalari tavsiyrlerinuzi deneyecegim. Ama eger gay sa bunu nasil anlayabilirim??? Yani oyleyse 10yilda savassam bosuna olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?