- Konu Sahibi besiktas05
-
Dedigim gibi hic bir cesit tedaviye yaklasniyor, oyle eminki onu birakamiyacagimdan. Adeta takmiyor bile diyebilirim azicik olsun rahatsiz olsa ben yaninda aglarken hicbirsey yok gibi gônül rahatligiyla uyuyamazdi.
Sevgicankurt. Genelde ben oluyorum baslatankendi belki senede bir oda artik isteyerekmi ayip olmasin diyemi hic bisi bilmiyorum (
Ceylan hanim emin olunki aklima gelneyen kalmadi cok yiprandim yani ve suan bile hic bilmiyorumneden biyle yapiyor piskolojisi bozuk bunu belli ediyor ama tedaviye yanasmiyor. Artik ben mecbur yanliz gidecegim napayim destek alirim bu durumla yasamayi nasil ogrenirim bir fjkir alirim rahatlarim elki bi nebze kim bilirceylan hanim akliniza geleni paylasin lutfen belki bi faydasi olur
Madamcocosh evlendigimizden beri sorunluydu tabiki bu araliklarla olmuyordu ama cocuk istegi vardi mecbur oluyordu diyeyim hamile kaldim ve olay bitti rahatladi adeta benu takmaz oldu ve biyle benim cabamla oldu hep ama 3senedir bu sekilde
Sevgicankurt evet arkadas cevresi genis hemde cok hemen hemen her hafta sonu takilir onlarla, herkese de dger verir bir bana boyle davraniyor. Hele bir görümcem var ina tapiyor alisverise gidiyoruz misal bit sey gotuyot aa bunu x isdiyordu deyip aliyor ben kac senedir istedigim ve hep ustune basa basa dedigim birseyi umursamayio almiyor bu hep boyle. Hanmileykenbirkere karnimi oksadigini hatirlamam ama bacisinin karnini oksadigini gotdum kac kez oysaki bana hoslanmam bitsey anlamiyorum diyordu ooff diyorumya anlatsam romanlara sigmaz
Ceylan hanim emin olunki aklima gelneyen kalmadi cok yiprandim yani ve suan bile hic bilmiyorumneden biyle yapiyor piskolojisi bozuk bunu belli ediyor ama tedaviye yanasmiyor. Artik ben mecbur yanliz gidecegim napayim destek alirim bu durumla yasamayi nasil ogrenirim bir fjkir alirim rahatlarim elki bi nebze kim bilirceylan hanim akliniza geleni paylasin lutfen belki bi faydasi olur
Hayatinda biri oldugunu da cok zannettim kurdum kendi kendime ama sanmiyorum oyle olsa ayrilip kurtulmak istenezmiydi benden??
Evet eminim öyledir ama biz kadinlar oyle dusunemiyoruz duzelir hallolur diye diye 5senem heba oldu, halada umudumu kaybedemedim umudum kalmasa belki yol alirdim ama kahretsin yapamiyorum. Aile de cok onemli ne onun ailesi ne kedi ailenden destek goremiyorum dua et sükür et aman bize dokunma gibi bi tavira burunmusler sanki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?