Cok mutsuzum lütfen yardim edin kizlar

Bu duruma çok şaşırdım gerçekten.
Ama aklımada pek iyi şeyler gelmedi doğrusu eşinizle ilgili
Şimdi bunları söylemek bana düşmez belki o yüzden arkadaşların dedği gibi uzmandan yardım almanız daha doğrusu olur.
Allah yardımcınız olsun.

Dedigim gibi hic bir cesit tedaviye yaklasniyor, oyle eminki onu birakamiyacagimdan. Adeta takmiyor bile diyebilirim azicik olsun rahatsiz olsa ben yaninda aglarken hicbirsey yok gibi gônül rahatligiyla uyuyamazdi.

Madamcocosh evlendigimizden beri sorunluydu tabiki bu araliklarla olmuyordu ama cocuk istegi vardi mecbur oluyordu diyeyim hamile kaldim ve olay bitti rahatladi adeta benu takmaz oldu ve biyle benim cabamla oldu hep ama 3senedir bu sekilde

Dedigim gibi hic bir cesit tedaviye yaklasniyor, oyle eminki onu birakamiyacagimdan. Adeta takmiyor bile diyebilirim azicik olsun rahatsiz olsa ben yaninda aglarken hicbirsey yok gibi gônül rahatligiyla uyuyamazdi.

Ama bu takmamak değil ki!
Bunun adı vicdansızlık...
Sokakta ağlayan birini görünce insanın içi buruk oluyor, istemsiz bakıp üzülüyor, bazılarımız gidip peçete uzatıyor yardımcı olmak adına...
Kaldı ki bir insanın eşi onun(sorunu) yüzünden ağlayacak, git başka yerde yat diyecek...

Eşiniz tüm insanı arzu ve duygulardan arınmış gibi geldi bana kusura bakmayın ama eminsiniz değil mi onun normal biri olup, akıl sağlığının yerinde olduğundan?

Sevgicankurt. Genelde ben oluyorum baslatankendi belki senede bir oda artik isteyerekmi ayip olmasin diyemi hic bisi bilmiyorum(

Normalde erkekler için bu durum hayat memat meselesidir. Kendilerini az zayıf görsünler hemen ballı çerezler macunlar takviye peşinde koşarlar. Olmadı doktora giderler bu halde olmaktan hoşlanmadıkları için. Eşiniz aslında hiç ilişki istemiyor (siz başlattığınız için) ve bu durumdan memnunsa inanın hiç normal değil. Gururuna yediremese bile daha ne kadar dayanabilir ki?

Sosyal hayatı nasıl? Arkadaşlarıyla sık takılır mı?

Ceylan hanim emin olunki aklima gelneyen kalmadi cok yiprandim yani ve suan bile hic bilmiyorumneden biyle yapiyor piskolojisi bozuk bunu belli ediyor ama tedaviye yanasmiyor. Artik ben mecbur yanliz gidecegim napayim destek alirim bu durumla yasamayi nasil ogrenirim bir fjkir alirim rahatlarim elki bi nebze kim bilir ceylan hanim akliniza geleni paylasin lutfen belki bi faydasi olur

Bu durumla yaşamayı öğrenmeniz kendinize çok büyük bir haksızlık olur. Olması gereken bu değil, eşinizin tedavi olması.

Madamcocosh evlendigimizden beri sorunluydu tabiki bu araliklarla olmuyordu ama cocuk istegi vardi mecbur oluyordu diyeyim hamile kaldim ve olay bitti rahatladi adeta benu takmaz oldu ve biyle benim cabamla oldu hep ama 3senedir bu sekilde

eşinizin size karşı davranışlarıda çok ilginç gerçekten
agladıgnız zaman gelipde gönül almak yerine git başka yerde agla demesi
çok zor bi durum ve bu şekilde bir ömür yaşamak,ve birde evladınız var dimdik karşısında durabilmek
allah yardımcınız olsun

Sevgicankurt evet arkadas cevresi genis hemde cok hemen hemen her hafta sonu takilir onlarla, herkese de dger verir bir bana boyle davraniyor. Hele bir görümcem var ina tapiyor alisverise gidiyoruz misal bit sey gotuyot aa bunu x isdiyordu deyip aliyor ben kac senedir istedigim ve hep ustune basa basa dedigim birseyi umursamayio almiyor bu hep boyle. Hanmileykenbirkere karnimi oksadigini hatirlamam ama bacisinin karnini oksadigini gotdum kac kez oysaki bana hoslanmam bitsey anlamiyorum diyordu ooff diyorumya anlatsam romanlara sigmaz

Siz severek mi görücü usulü olarak mı evlendiniz? Zorla evlenme gibi bir durum varmıydı? Yani insan karısını hiç beğenmese bile en azından çocuğunun annesi diye bir ilgisi olur. Sadece ilişki için değil, eşiniz hiç bir konuda normal değil.

Evet cocosh yanlizca ciddi anlamda krizlere girdigimde biyle ilmuyor ayrilmak iyi dedigimde birden cok seviyor herseyi duzelticem diyor kandiriyor beni bende oyle zayifimki artik herseye inanir oldum

Sevgicankurt hayir zorla evlenme durumu yok severek kendi istegiyle evlendi benle anlamiyorum oyle olsa bukadar kahrolmam inanki yillarca bu konuyu herkesten gizledim hala disardan bakaanlar mutluyum sanar ama kendisi anneme dedi senin kizinla bilmem kac aydir birlikte bile olmuyoruz diye annem neden peki sucu ne deyince duraksadi hemen konu degistirdi ben kimselere demezken alinir uzulut diye onu bile bana yuklemeye kalkti . Ama cevremdeki insanlar gecer isde sabret buda senin sinavin veya kayinvalidemjn dedigi gibi neler var sükretmesini ögren diyor bana;((

Sanirim bu durumla karsi karsiya olan tek benim okumafigim forum kalmadi biylesi yok elbet cindel isteksiz olanlar var ama onlarda iste diger her huyu super diyor bi ben boyleyim herhalde . Tekte kalayim allah dusman basina vermesin(((cooookkk zorrr yavrum ve azicik ahiretteb korkum olmasa yasamazdim zaten :(

aklıma gelen şey hayatında başka birinin olma ihtimaliydi ama bunu bilemeyiz tabiki sadece bi ihtimal düşündüm.

Bu konuda çok düşünmeme rağmen bir yere varamadım. Eşime anlattım durumu (kusura bakmayın kızlar). Diyor ki eğer doğum öncesi bir sorun yok doğumdan sonra varsa doğum aşamasında kopmuştur bazı şeyler. İlişki durumunu istemiyor, çözüm istemiyor ama ayrılacağını anladığında iyileşiyorsa artık eşini sevmiyor ama hayatında boşanma gibi büyük bir değişiklik olmasını düzeninin bozulmasını istemiyorsa anlık iyileşebilir dedi. Üzgünüm ama aktarayım dedim.

Hayatinda biri oldugunu da cok zannettim kurdum kendi kendime ama sanmiyorum oyle olsa ayrilip kurtulmak istenezmiydi benden??

Sanirim ciddi ciddi konusup, aglamadan, gayet sakin bir sesle,
ya tedavi olacagini, yada senin gencligini onunla cürütemiyecegini aciklaman lazim,
ben gencim ve böyle bir hayati haketmiyorum demelisin,
artik isin ciddiyetinin farkina varmasi lazim,

eger tam tersi olsaydi, sende olsaydi bu sorun ve sen sürekli onu reddetseydin,
emin ol simdiye 50 kere bosanmistin

Evet eminim öyledir ama biz kadinlar oyle dusunemiyoruz duzelir hallolur diye diye 5senem heba oldu, halada umudumu kaybedemedim umudum kalmasa belki yol alirdim ama kahretsin yapamiyorum. Aile de cok onemli ne onun ailesi ne kedi ailenden destek goremiyorum dua et sükür et aman bize dokunma gibi bi tavira burunmusler sanki(

Kimseden destek görmeye ihtiyacınız yok, öncelikle buna inanın.
Kimse bir yuvanın yıkılmasını istemez ama gerçekten gençsiniz, yaşıt sayılırız.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum, düşüncesine bile 10 saniye tahammül edemiyorum ki...
Allah gerçekten size çok büyük sabırlar versin ama sineye de çekmeyin bunu.
Gerekirse diretin, bu böyle gitmez deyin, illa ki bir terapiste zorla götürün.
Arkadaş çevresine inanılmaz iyi demişsiniz, birini ikna edin nasıl diyeyim; eğer sorunlaırmızı çözemezsek boşanacağız, bizim için onu ikna et, aklına gir deyin.
Erkekler birbirlerini malesef eşlerinden daha çok dinliyorlar, bir başkasının da bu yönlü baskısını görünce belki bir adım atar.
Bu böyle inanın gitmez, sizin yapabileceğiniz şeyler de kısıtlı eşiniz istemediği sürece nereye kadar...
Son gücünüzle buna iknaya, yuvanızı ve geleceğinizi kurtarmaya gayret edin; dediğim gibi arkadaş olabilir, bir psikologdan bu konuda yardım alabilirsiniz nasıl ikna edeceğinize nasıl yaklaşmanız gerektiğine ilişkin.
Ama ne olursa olsun bu durumu kabullenip de kaderim buymuş deyip köşenize çekilmeyin.

Tüm samimiyetimle söylüyorum eminim ki okuyan herkes de aynı şeyi düşünüyordur, içim hakikaten cız etti, elimden gelse de bir şey yapabilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…