- Konu Sahibi besiktas05
-
Merhaba ben 5yillik evli ve bir cocuk annesiyim...esimden evlendim evleneli dogru düzgün ilgi sevgi göremedim( artik hayattan tad alamaz oldum hicbirsey beni yasama motive etmiyor cinsel hayatimiz sifir senede 3-4defa anca oluyor bu durum beni kahrediyor kendimden nefret eder hale geldim icim oyle dolu ki kendimi ifade etmekte gucluk cekiyorum. Onuda gecdim bi sevgi belirtisi bir öpücük bir sarilma hocbirsey yok!!!n yapicagimi sasirdim kimseden destek gormuyorum kimse yanimda degil 26yasindayim ama kendimi 80yasinda hissediyorum. Ne cocuklugumu ne gencligimi yasayamadim evlenirim sevdiim adamla mutlu olurum saniyordum ama cok yanilmisim yasarken cehennemdeyim adeta....
Evet cok konustum onunla ilk 3sene hep beni sucladi, yok sen boylesinde oyuzden olmuyor sen sunu yapiyorsun sogudum.. Ta ki birgun ben boyleyim degisemem ohalde ayrilalim dedim ogun sorun sende degil bende dedi, icimden gelmiyor dedi. Doktora gitti ama verdigi ilaclari bile kullanmadi. Birgun sinir krizi gecirdim cok korktu agladim ve beni öldürmek isdiyorsan devam et bôyle dedim yok dedi elimde olan birsey bu yeni evimize gecelim hersey duzelecek dedi ama ustunden bir sene gecdi
Boşan demek çok günah, hiçbir yuva yıkılmasın. Bir evlilik danışmanına gidin derim yoksa seçim size kalmış, Allah yardımcınız olsun.
Sevgili tlfk yasi 29 evlendigimizde ben 21 o 24yasindaydi yani yasla alakasi yok, her konusmada sebep de degisiyor nedense bi ihtiyac duymuyorum diyor ohalde en azindan sevgini belli et beni insan yerine koy diyorum olmuyor diyor sacma sapan seyler, doktordan yardim alalim diyorum sen gut muayene ol diyor. Piskologa gidelim diyorum sen git diyor, yani hic bi sekilde yanasmiyor ama ayrilmakta isdemiyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?