Cok mutsuzum lütfen yardim edin kizlar

besiktas05

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
46
0
16
Almanya
Merhaba ben 5yillik evli ve bir cocuk annesiyim...esimden evlendim evleneli dogru düzgün ilgi sevgi göremedim:(( artik hayattan tad alamaz oldum hicbirsey beni yasama motive etmiyor:( cinsel hayatimiz sifir senede 3-4defa anca oluyor bu durum beni kahrediyor kendimden nefret eder hale geldim icim oyle dolu ki kendimi ifade etmekte gucluk cekiyorum. Onuda gecdim bi sevgi belirtisi bir öpücük bir sarilma hocbirsey yok!!!n yapicagimi sasirdim kimseden destek gormuyorum kimse yanimda degil 26yasindayim ama kendimi 80yasinda hissediyorum. Ne cocuklugumu ne gencligimi yasayamadim:( evlenirim sevdiim adamla mutlu olurum saniyordum ama cok yanilmisim yasarken cehennemdeyim adeta....

Merhaba ben 5yillik evli ve bir cocuk annesiyim...esimden evlendim evleneli dogru düzgün ilgi sevgi göremedim:(( artik hayattan tad alamaz oldum hicbirsey beni yasama motive etmiyor:( cinsel hayatimiz sifir senede 3-4defa anca oluyor bu durum beni kahrediyor kendimden nefret eder hale geldim icim oyle dolu ki kendimi ifade etmekte gucluk cekiyorum. Onuda gecdim bi sevgi belirtisi bir öpücük bir sarilma hocbirsey yok!!!n yapicagimi sasirdim kimseden destek gormuyorum kimse yanimda degil 26yasindayim ama kendimi 80yasinda hissediyorum. Ne cocuklugumu ne gencligimi yasayamadim:( evlenirim sevdiim adamla mutlu olurum saniyordum ama cok yanilmisim yasarken cehennemdeyim adeta....

canım çalışıyor musun?

canım illaki konuşmuşsunuzdur bu konuyu eşin ne diyor bu duruma sebeb ne gösteriyor, bi rahatsızlığımı var sana söyleyemdiği

Canı severek mi evlendin eşine
Sen ilgileniyorsun da o karşılık mı vermiyor
yoksa o yapmıyor diye sen de mi yapmıyorsun?

Evet cok konustum onunla ilk 3sene hep beni sucladi, yok sen boylesinde oyuzden olmuyor sen sunu yapiyorsun sogudum.. Ta ki birgun ben boyleyim degisemem ohalde ayrilalim dedim ogun sorun sende degil bende dedi, icimden gelmiyor dedi. Doktora gitti ama verdigi ilaclari bile kullanmadi. Birgun sinir krizi gecirdim cok korktu agladim ve beni öldürmek isdiyorsan devam et bôyle dedim yok dedi elimde olan birsey bu yeni evimize gecelim hersey duzelecek dedi ama ustunden bir sene gecdi:(

Evet cok konustum onunla ilk 3sene hep beni sucladi, yok sen boylesinde oyuzden olmuyor sen sunu yapiyorsun sogudum.. Ta ki birgun ben boyleyim degisemem ohalde ayrilalim dedim ogun sorun sende degil bende dedi, icimden gelmiyor dedi. Doktora gitti ama verdigi ilaclari bile kullanmadi. Birgun sinir krizi gecirdim cok korktu agladim ve beni öldürmek isdiyorsan devam et bôyle dedim yok dedi elimde olan birsey bu yeni evimize gecelim hersey duzelecek dedi ama ustunden bir sene gecdi:(

neden ilaçlarını kullanmıyor ki, o da memnun değildir bu durumdan
hem kendi için hem ailesi için kullanmalı
bu bi boşanma sebebi, bunun bilincinde değil mi öneminin farkında değil mi kendisi
çok zor canım, umarım atlatırsınız ama sadece senin cabanla olcak bişey değil malesef

Severek evlendim evet demekki o sevmemis beni hice saydigina gore...baslarda cok cirpindim gururumu bir kenara birakip duzeltmeye calisdim hep ben yanastim ama %90geri cevrildim buda cok yaraladi beni...ne demek ya bazi geceler aglardim off cekil basimdan demesiyle git baska biryerde agla uyuyamiyorum derdi

Beni sasirtan da bu, sanirim farkinda degil bazen mutluluk rolu oynamaktan sikilip kendimi biraktigim oluyor, birde utanmadan soruyor neyin var diye. Oglum kardes kardes diye dolaniyo ortalikra bende cok istiyorum dalga gcer gibi kardes yapalim artik diyor ama nasil olacaksa:((cok cagresizim oglum olmasa bir saniye durmam ama elimi kolumu bagliyor o. Bikereside kafama koydum evi terk ettim donmeyecektim oglumla konusuyor annene soyle gelsin oglum agliyot biryamdan baba baba diye mecbur dondum:((her defasinda bana soz veriyor duzelecek diyor ama malesef:((

sevgi ilgi olmayınca cinsel hayatlar hep böyle ite kaka oluyor ve bence siz cinsel hayatı düzeltmekten önce aranızdaki şu soğudum gibi detayları bi düzeltme çabasına girmelisiniz.. soğumasında sebep nedir? önce bunu bi sorun kendinize...ben buyum değşmem kabul edersen et etmezsen hadi boşanalım olmuyor malesef canım....evlilik için yuva ve huzur için insanlar nelerden feragat ediyor, neleri feda ediyor...bazı evlilkler değil hemen hemen her evlilik fedakarlık ister...bende çok sinirli asabi bi insandım bekarken annem hep derdi kızım böyle asabi olursan elin adamı seni çekmez diye...ama evlenince anlıyor insan...önceleri bana bişey diyen birine hemen cevabını verir sustururdum ama evlenince durum değşiyor, kuzu kuzu yola geliyor insan...eşler mutluluğu dengede tutabilmek için karşılıklı fedakarlık yapmalı..aksi halde ben buyum derseniz alacağnız cevap eşinizin dediği gibi senden soğudum olur...siz direk eşinizi yargılayarak açmışsınız konuyu ama bence öncelikle az biraz da olsa kendinizi bi değiştirin veya değşmeye çabalayın..en azından eşiniz bu çabanıza karşılık göstecektir...kaldı ki sinir krizleri geçirecek kadar ne oldu aranızda..? cinsel isteksizlik mi? yada ilgi göstermeyişi mi? sinir krizi yaratan bunlar sa ben sizi biraz kontrolsüz gördüm açıkçası..yanlış anlamayın, konuşarrak veya zamanla düzelebilecek bu tür sorunları bile krizler geçirecek kadar meydan okurcasına feryat ederseniz kocanızdan artı bir sonuç alamazsınız..kaldı ki bir erkek zorlamayla asla yola gelmez çünkü onların fıtratında var asilik, gurur vs gibi huylar..bence önce kendinize bi çeki düzen verin..kriz geçirerek bağırıp çağırarak zorlayarak asla asla asla bi erkek değişmez...ve şu bir gerçek ki bir kadın kadınlığını gerçekten kullanmayı bilirse yola getirmeyeceği hiçbir erkek yokmuş, bunu da bir psikiyatri sitesinde okumuştum...zaafları olan canlılardır erkekler ve bu zaafları ancak bir kadın kontrolü altına alabilir yazıyordu..bilmem anlatabildim mi?

Senede 3 - 5 kere olan birlikteliği kendi mi başlatıyor yoksa siz mi? İlaçları almaması, sorunun aslında başka birşey olduğunu bilmesinden olabilir mi?

Konuyu okuyunca kısa çaplı bir şok geçirdim...
Allah yardımcınız olsun, gerçekten genceciksiniz.
Benim merak ettiğim eşinizin yaşı kaç acaba?
Çünkü siz çok gençsiniz ve belki yaşı oldukça fazla ise eşinizin o eleğini asmış bir hayat istiyor olabilir diye düşündüm.
Gençse zaten bence bedenen değil ruhen sorunları olabilir, psikiyatr yardımı almayı deneyebilirsiniz.
Belki de hiç farkında olmadığınız sıkıntılar sonrası bunalıma girmiş, hayattaki her şeye karşı ilgisini yitirmiş olabilir.
Gerçekten tek başına çözülecek bir sorun değil bu, evlilik terapistine de mutlaka ilişkiniz için gitmelisiniz ayrıca.

Öncelikle sagol mesajin icin, yazim pek aciklayici olmamis soyle sôyleyelim, dedigim gibi 3 sene ilgisizligini de cinsel isteksizliginide benim uzerime atti ve bana buldugu kusurlarin hepsini elimden geldigi kadariyla yapmaya calistim degistirdim misal kapan kapan diyordu kapandim ertesi ay baska birsey cikti bu hep boyle devam etti. En son artik bende elimden geleni yaptim olmuyor olmuyor dedim ve kendiisi bana itiraf etti senle alakasi yok kendimi kandirdim ben diye. Anlatsbildimmi??yani ne diyim cekmeyen anlamaz.. Tabiki evlilik cinsellikten ibaret degil ama sevgi yok saygi yok danisma yok yani evin temizlikcisiyim adeta cok zor

Boşan demek çok günah, hiçbir yuva yıkılmasın. Bir evlilik danışmanına gidin derim yoksa seçim size kalmış, Allah yardımcınız olsun.

Sevgili tlfk yasi 29 evlendigimizde ben 21 o 24yasindaydi yani yasla alakasi yok, her konusmada sebep de degisiyor nedense bi ihtiyac duymuyorum diyor ohalde en azindan sevgini belli et beni insan yerine koy diyorum olmuyor diyor sacma sapan seyler, doktordan yardim alalim diyorum sen gut muayene ol diyor. Piskologa gidelim diyorum sen git diyor, yani hic bi sekilde yanasmiyor ama ayrilmakta isdemiyor anlamiyorum:(

Bana cvp yazan herkesten allah ragzi olsun :( Evet cok zor gercekten yasayan bilir . Bosanma gibi bi durumda nasil olur bilmiyorumki yavruma babasiz birakmaya hakkim varmi??? Esimide tum kizmama ragmen seviyorum ama o hic acimiyor bana. Yasadiklarimi yazsam roman olur ama bagzende benimde mutlu olmaya hakkim yokmu diye dusunuyorum anca dusunuyorum delirmek uzereyim artik yokmu yasayan??

Sevgili tlfk yasi 29 evlendigimizde ben 21 o 24yasindaydi yani yasla alakasi yok, her konusmada sebep de degisiyor nedense bi ihtiyac duymuyorum diyor ohalde en azindan sevgini belli et beni insan yerine koy diyorum olmuyor diyor sacma sapan seyler, doktordan yardim alalim diyorum sen gut muayene ol diyor. Piskologa gidelim diyorum sen git diyor, yani hic bi sekilde yanasmiyor ama ayrilmakta isdemiyor anlamiyorum:(

Gerçekten algılamakta güçlük çekiyorum...
30 senelik evliyim deseniz bile yine şaşırırdım ki siz de bilirsiniz örneklerini...
Öncelikle siz bir uzmandan yardım alın, psikolog olabilir.
Sorun sizde olduğundan değil, sakın yanlış anlamayın, bu durumla yüzleşmek ve üstesinden gelmek için eminim bir uzman görüşü daha faydalı olacaktır.
O sizi en güzel şekilde yönlendirir ve kalıcı çözüm önerilerinde bulunur diye düşünüyorum.

İnanılmaz üzüldüm durumunuza, Allah gerçekten kimseye vermesin.
Bir kadın olarak bunu hazmetmek gerçekten oldukça zor.
Lütfen bu süreçte kendinizde kusur aramayın, sizi suçlamasına müsade edip de ruh halinizi bozmayın olur mu?
Çünkü sağlıklı bir erişkin canlı (insan bile demiyorum hayvanlarda da mevcuttur bu duygu çünkü) diğer cinsi arzular, temeli üremek olmasa bile bunu deneyimlemek ister.
Yaradılışımız budur, aksi ise çok büyük problemdir, eşinizde olduğu gibi.
Ve gerçekten fizyolojik değil psikolojik bir sorun olduğu konusunda ısrarcıyım...

Back