Merhaba sayfadaki soruları çok içten yanıtladığınız için bugün bu siteye üye oldum banada aynı içtenlikle yardım edebileceğinizi umaraktan yazıma başlıyorum. Bn üniversite öğrencisiyim 1 yıllık bir ilişkim vardı 10 ay sonra sözlenecektik herşey çok güzeldi ben en çok onda sevildiğimi hissettim yüzük bile taktık aramızda birlikteyken çok mutluyduk deliler gibi eğlenirdir her fırsatta birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu gösterirdik bundanda şüphem yoktu ta ki 2 hafta öncesine kadar Yakın i ortak arkadaşımızın doğum günü vardı işte herkez nişanlısını sözlüsünü çağırmış tı bnm işim olduğundan gidemedim sevgilim eski kız arkadaşını getirmiş kız sevgilimi son kez görüp helallik almak istemiş öyle dedi arkadaşlarımızın sevgilileride hemen bana haber verdi gittim yüzüğü verdim eline. O kızda lisedeyken okuluna maal olmuş sevgilim onun için okulundan olmuş okulu bırakıp çalışmaya başlamış ki evlenelim diye kızda bu sürede sevgilimi boynuzlamış biri. Bütün gece kavga ettik sevgilimin kafası zaten çok karışıktı o gece çıkmaya başlamışlar. ertesi gün yanına gittim bana sevgilim şunları dedi "Sadece bana zaman ver, ona bitti dediğimde sana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam ve döndüğümde ailemle gelip gerçek yüzüğü takıcam parmağına" güvendim intikam içindir dedim bekledim. o sürede aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi bir arkadaşım aramış konuşmuş sadece zamanla alışayım diye yalan söylemiş bana o kızı unutamamış yıllar sonra bulmuş ve onunla evlenecekmiş yıkıldım duyunca. Ama bunu ona bir türlü konduramıyorum herkez yapar ama o asla dediğim insan bni uyarmıştı o kıza gidip hiçbirşey deme diye ama olmadı yapamadım kızıda buldum herşeyi anlattım bu işin altında başka birşeyler olabilirmi gerçekten yoksa insan bir gecede evlenmek istediği bütün sülalesine tanıştırdığı kredi çekip ev yaptırdığı öğlen seni asla bırakmam dediği insanı bir gecede silebilir mi napıyım bir akıl lütfen bu acı ne kadar sürede geçer napıyım unutmak için
Son düzenleme: