• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum Lütfen yardım edin/ aynı içerikli konu 2 defa açılmış...

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Merhaba sayfadaki soruları çok içten yanıtladığınız için bugün bu siteye üye oldum banada aynı içtenlikle yardım edebileceğinizi umaraktan yazıma başlıyorum. Bn üniversite öğrencisiyim 1 yıllık bir ilişkim vardı 10 ay sonra sözlenecektik herşey çok güzeldi ben en çok onda sevildiğimi hissettim yüzük bile taktık aramızda birlikteyken çok mutluyduk deliler gibi eğlenirdir her fırsatta birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu gösterirdik bundanda şüphem yoktu ta ki 2 hafta öncesine kadar :(Yakın i ortak arkadaşımızın doğum günü vardı işte herkez nişanlısını sözlüsünü çağırmış tı bnm işim olduğundan gidemedim sevgilim eski kız arkadaşını getirmiş kız sevgilimi son kez görüp helallik almak istemiş öyle dedi arkadaşlarımızın sevgilileride hemen bana haber verdi gittim yüzüğü verdim eline. O kızda lisedeyken okuluna maal olmuş sevgilim onun için okulundan olmuş okulu bırakıp çalışmaya başlamış ki evlenelim diye kızda bu sürede sevgilimi boynuzlamış biri. Bütün gece kavga ettik sevgilimin kafası zaten çok karışıktı o gece çıkmaya başlamışlar. ertesi gün yanına gittim bana sevgilim şunları dedi "Sadece bana zaman ver, ona bitti dediğimde sana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam ve döndüğümde ailemle gelip gerçek yüzüğü takıcam parmağına" güvendim intikam içindir dedim bekledim. o sürede aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi bir arkadaşım aramış konuşmuş sadece zamanla alışayım diye yalan söylemiş bana o kızı unutamamış yıllar sonra bulmuş ve onunla evlenecekmiş yıkıldım duyunca. Ama bunu ona bir türlü konduramıyorum herkez yapar ama o asla dediğim insan bni uyarmıştı o kıza gidip hiçbirşey deme diye ama olmadı yapamadım kızıda buldum herşeyi anlattım bu işin altında başka birşeyler olabilirmi gerçekten yoksa insan bir gecede evlenmek istediği bütün sülalesine tanıştırdığı kredi çekip ev yaptırdığı öğlen seni asla bırakmam dediği insanı bir gecede silebilir mi napıyım bir akıl lütfen :( bu acı ne kadar sürede geçer napıyım unutmak için :(

Son düzenleme:
bu nasıl bi karektersizliktir ya
inşallah çok pişman olur fakat sana böyle bir insandan hayır gelmez canım. Aklında zaten o kız varmış. Biliyorum çok zor ama bırak ne halleri varsa görsün. Şu saatten sonrada yapabilceğin başka bişey yok aslında bakarsan

bu nasıl bi karektersizliktir ya
inşallah çok pişman olur fakat sana böyle bir insandan hayır gelmez canım. Aklında zaten o kız varmış. Biliyorum çok zor ama bırak ne halleri varsa görsün. Şu saatten sonrada yapabilceğin başka bişey yok aslında bakarsan

İnş canım şuan çok sıkıntılı günler geçiriyorum düşündükce deli oluyorum ağlamadığım duvar dibi kalmadı çok ahımı aldı çok hem kız hem o. Ona hiçbir hakkımı helal etmiyorum. Her namazımda dua ediyorum Allahım nolur unuttur diye acılarım çok taze kabullenmek çok zor pişman olduğu dünleri göstersin bana rabbim başka birşey istemiyorum :(

allah sabır versin canım çok zor durumda kalmışsın inanmışsın, sevmişsin,güvenmişsin v.s ama sen önündeki koca yıllara bak demekki seni haketmemiş vardır bundada bir hayır zaten senin ahını almışlar mutlu olmazlar bana göre sen gönlünü ferah tut inşallah karşına daha iyi biri çıkar ve bu yaşanan olayı hiç hatırlamazsın

Merhaba sayfadaki soruları çok içten yanıtladığınız için bugün bu siteye üye oldum banada aynı içtenlikle yardım edebileceğinizi umaraktan yazıma başlıyorum. Bn üniversite öğrencisiyim 1 yıllık bir ilişkim vardı 10 ay sonra sözlenecektik herşey çok güzeldi ben en çok onda sevildiğimi hissettim yüzük bile taktık aramızda birlikteyken çok mutluyduk deliler gibi eğlenirdir her fırsatta birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu gösterirdik bundanda şüphem yoktu ta ki 2 hafta öncesine kadar :(Yakın i ortak arkadaşımızın doğum günü vardı işte herkez nişanlısını sözlüsünü çağırmış tı bnm işim olduğundan gidemedim sevgilim eski kız arkadaşını getirmiş kız sevgilimi son kez görüp helallik almak istemiş öyle dedi arkadaşlarımızın sevgilileride hemen bana haber verdi gittim yüzüğü verdim eline. O kızda lisedeyken okuluna maal olmuş sevgilim onun için okulundan olmuş okulu bırakıp çalışmaya başlamış ki evlenelim diye kızda bu sürede sevgilimi boynuzlamış biri. Bütün gece kavga ettik sevgilimin kafası zaten çok karışıktı o gece çıkmaya başlamışlar. ertesi gün yanına gittim bana sevgilim şunları dedi "Sadece bana zaman ver, ona bitti dediğimde sana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam ve döndüğümde ailemle gelip gerçek yüzüğü takıcam parmağına" güvendim intikam içindir dedim bekledim. o sürede aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi bir arkadaşım aramış konuşmuş sadece zamanla alışayım diye yalan söylemiş bana o kızı unutamamış yıllar sonra bulmuş ve onunla evlenecekmiş yıkıldım duyunca. Ama bunu ona bir türlü konduramıyorum herkez yapar ama o asla dediğim insan bni uyarmıştı o kıza gidip hiçbirşey deme diye ama olmadı yapamadım kızıda buldum herşeyi anlattım bu işin altında başka birşeyler olabilirmi gerçekten yoksa insan bir gecede evlenmek istediği bütün sülalesine tanıştırdığı kredi çekip ev yaptırdığı öğlen seni asla bırakmam dediği insanı bir gecede silebilir mi napıyım bir akıl lütfen :(

çok üzüldüm levye ile ezeceksin bölelern kafasını :(( sana bana zaman ver demesi de muhtemelen onunla takılacaktı bir süre sonra hiçbirşey olmamış gibi geri dönecekti sana.ki adım kadar eminsem bölede olacak.affetme lütfen gelirse.kendi hayatına bak artık.arama msj atma zor ama snde gurursz bir insan değilsn dimi artık.onun dışında da hayat var bu dünyada

vay arkadaş biz bu devirde kime güvenicez ya .
gecmiş olsun canım.
allah sabır versin.
tek çare zaman.

çok üzüldüm levye ile ezeceksin bölelern kafasını :(( sana bana zaman ver demesi de muhtemelen onunla takılacaktı bir süre sonra hiçbirşey olmamış gibi geri dönecekti sana.ki adım kadar eminsem bölede olacak.affetme lütfen gelirse.kendi hayatına bak artık.arama msj atma zor ama snde gurursz bir insan değilsn dimi artık.onun dışında da hayat var bu dünyada
Onu beklemekle en büyük gurursuzluğu yaptım zaten. Bende eminim dönecek ama hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok canımı yaktılar çok gece olmasın diye dua ediyorum ağlamaktan bir hal oldum ve ben bunların haketmedim ama hiçbirini. Kızla zaten çıktığını bana söylemedi kızla çıkıyor ertesi sabah bni arıyor ve diyorki figen herşeyi silelim yeniden başlayalım bn kıza mesaj attığımda öğrendim herşeyi yoksa beni uyutacaktı. Ona attığım son mesaj "1 yıldır çıkıyoruz ama senin bu denli adi olduğunu farkedememişim sakın birdaha karşıma çıkma. Allahından bul alma mazlum ahı çıkar aheste aheste oldu. Ve ben eminim Rabbim bunu yarına belki bırakır ama yanlarına asla bırakmayacak

Boynuzlanmak hoşuna gitmiş zamanla yenilerinide ekler merak etme
Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Temiz bir sayfa aç ardına bakma bile.

allah sabır versin canım çok zor durumda kalmışsın inanmışsın, sevmişsin,güvenmişsin v.s ama sen önündeki koca yıllara bak demekki seni haketmemiş vardır bundada bir hayır zaten senin ahını almışlar mutlu olmazlar bana göre sen gönlünü ferah tut inşallah karşına daha iyi biri çıkar ve bu yaşanan olayı hiç hatırlamazsın
inş canım inş zaman herşeyin ilacıdır derler.

Allah yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm gerçekten kendimi senin yerine koyuyorum da yapılacak en güzel şey unutmaya çalışmak bol bol dua etmek kendi hayatına bakmak sanırım o pişman olup döndüğünde bu acıları o yaşayacak sen mutlu olacaksın merak etme...

Allah yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm gerçekten kendimi senin yerine koyuyorum da yapılacak en güzel şey unutmaya çalışmak bol bol dua etmek kendi hayatına bakmak sanırım o pişman olup döndüğünde bu acıları o yaşayacak sen mutlu olacaksın merak etme...
"toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak fakat o gün yağmur yağmayacak" Gelirsede şimdi gelmesin acılarım çok yeni ona çok ihtyacım var affederim. Ben nefret etmeye başladığımda gelsin gelecekse asla affetmem şuan mantığımdan çok duygularımla hareket ediyorum inş birgün çok pişman olur ve değmediğini anlar bedduada etmek istemiyorum ona ama bana bunları yaşatan insana kalkıpta mutluluklar dilemek gelmiyor içimden

"toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak fakat o gün yağmur yağmayacak" Gelirsede şimdi gelmesin acılarım çok yeni ona çok ihtyacım var affederim. Ben nefret etmeye başladığımda gelsin gelecekse asla affetmem şuan mantığımdan çok duygularımla hareket ediyorum inş birgün çok pişman olur ve değmediğini anlar bedduada etmek istemiyorum ona ama bana bunları yaşatan insana kalkıpta mutluluklar dilemek gelmiyor içimden

Beddua etme zaten , emin ol sen vazgeçtiğinde , mutlu olduğunda , hiç beklemediğin bir anda döner hep böyle olur...

Çok üzüldüm kime nasıl güvenilir bu zamanda bilmiyorum. :50:
Pişman olur dönerse ne yaparsa yapsın isterse kendimi öldürürüm desin yeminler etsin yine de dönme.
Zamana bırak zaman her şeyi geçirir. Kendine yeniden bir yol çiz. O da mutlu olamayacak zaten, Allah yukarıda.

Çok üzüldüm kime nasıl güvenilir bu zamanda bilmiyorum. :50:
Pişman olur dönerse ne yaparsa yapsın isterse kendimi öldürürüm desin yeminler etsin yine de dönme.
Zamana bırak zaman her şeyi geçirir. Kendine yeniden bir yol çiz. O da mutlu olamayacak zaten, Allah yukarıda.

Dönecek mi bilmiyorum ama ben eski ben değilim kırgınlık geçerde eskisi gibi güvenebilirmiyim o meçhul o kızla gayet mutluymuş ztn döneceğinide sanmıyorum 1 haftada bni silmiş durumda

birtaneciğim belli ki sevgilin o kızį hiç unutamamış
belki çok kötü bir insan değildir de kafasından atamıyordur.
hani bazen olur ya burdada çok okuyoruz takıntı yapıyoruz birilerini
bence seni de sevdi....seninle onu unutmaya çalıştı ama yapamadı.
onu görünce eski duyguları depreşti...
sana haksızlık yaptığını çok iyi biliyor.
eminim çok pişman olacak kapında yatacak
ama şu günler sana biraz zor geçecek.
ne desek boş zamandan iyi ilaç yok.
ama kendine eziyet etme
hüzünlü aşk şarkıları dinleme
aklına gelince ilgini başka şeylere yönelt
çık gez dolaş oku eğlen
hiç değmeyecek biri için ruh gibi gezme aylarca gençliğine yazık
birgün döner umudu ile yaşama
dönerse de kabul etme!!!!!!
hiç ümidini kaybetme dışarıda sevgini hakedecek bir sürü erkek var.
hepsi böyle deme:)
dersen hep böyleleri çıkar karşına.
dimdik neşeli bakımlı onurlu bir gençkız ol
o gerizekalıya aşkımdan ne hale geldi dedirttirme!!!!!
onu da kızı da arama artık onursuzluk olur.ikisiyle de kesinlikle konuşma.arkalarından da konuşma kimseye dert yanma
milletin derdi sana çare olmak değil meraktır çoğu zaman unutma
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum

birtaneciğim belli ki sevgilin o kızį hiç unutamamış
belki çok kötü bir insan değildir de kafasından atamıyordur.
hani bazen olur ya burdada çok okuyoruz takıntı yapıyoruz birilerini
bence seni de sevdi....seninle onu unutmaya çalıştı ama yapamadı.
onu görünce eski duyguları depreşti...
sana haksızlık yaptığını çok iyi biliyor.
eminim çok pişman olacak kapında yatacak
ama şu günler sana biraz zor geçecek.
ne desek boş zamandan iyi ilaç yok.
ama kendine eziyet etme
hüzünlü aşk şarkıları dinleme
aklına gelince ilgini başka şeylere yönelt
çık gez dolaş oku eğlen
hiç değmeyecek biri için ruh gibi gezme aylarca gençliğine yazık
birgün döner umudu ile yaşama
dönerse de kabul etme!!!!!!
hiç ümidini kaybetme dışarıda sevgini hakedecek bir sürü erkek var.
hepsi böyle deme:)
dersen hep böyleleri çıkar karşına.
dimdik neşeli bakımlı onurlu bir gençkız ol
o gerizekalıya aşkımdan ne hale geldi dedirttirme!!!!!
onu da kızı da arama artık onursuzluk olur.ikisiyle de kesinlikle konuşma.arkalarından da konuşma kimseye dert yanma
milletin derdi sana çare olmak değil meraktır çoğu zaman unutma
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum

Gerçekten çok çok teşekkür ediyorum. Beni sevdiğini biliyorum kendide dedi zaten gördüğünde anlamış unutamadığını bni üzen bana yalanlar söylemesi sağda solda onu oyaladım başımdan savmak için evlenicez demesiydi dünyamı başıma yıkanda bu sözler oldu dediklerinizi uygulayacağım inş

İnş tez zamanda öyle olur hiç hatırlamam bile. Çok sevdim güvendim çoğu hayalimden vazgeçtim, hayatımı değiştirdim maalesef ki değmedi .s

siz onu unutmaya bakın çok zor zamanlar geçiriyosunuz klasik erkek modeli nedense artık hiçbirşeye şaşırmıyorum neler okudum bu topiklerde
ama asla size dönerse kabul etmeyin.ama biz kızlar biraz safız hemen kanarız lakin zaman geçer erkeğin yaptığı hata tekrarlanır

Yine hortlayan yillar önceki eski sevgili mevzusu!

Üzülme, yanina kalmaz, boynuzlarini yenileyip sana yalvarmaya gelir:37:

Back
X