Çok mutsuzum.Hep elestiriliyorum psikolojik şiddet görüyorum.

Çocuğunu sevmiyor musun? Onu düşünmelisin. Sen ölünce ne olacak? Onlar yaşayacak, çocuk kim bilir ne halde olacak? Çocuğunla birlikte yaşamak varken neden sen ölesin ki? Korkak olma. Evladını ve kendini seç.

Ayrılmak ölmekten dahamı zor. Sen nasıl yalnızsın, o çocuk kimin. Nasıl yokmuş gibi konuşursun.

Sonunu begenmedim çocuğun var Allah canini alsinda o ne olcak

Yapma sakın;kimse için,hele ki böyle insan olamamış bir adam için hayatını da psikolojini de mahvetmeye değer mi?İntihar düşüncesini bile aklına getirme!!! Şöyle düşün bu adamın sorunu senle değil kendisiyle.Kavgasi da kendisiyle.Aynasi olmuşsun kendi yansımasını sende görüp tüm sıkıntısını seni aşağılayarak çıkarıyor, kendini suçlu hissetme zira problem sende değil.Yalniz kalmamaya çalış mümkün oldukça duyma,bebeğinle ilgilen, uğraş edin, çık açık havada gez dolaş umursamaz davran bu adamı.Eger ciddi konuşma ile psikolojik yardımla düzeleceğine inanmıyorsan da kendini daha fazla yitirmeden ayri bir yol çiz derim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…