• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum.Hep elestiriliyorum psikolojik şiddet görüyorum.

Çocuğunu sevmiyor musun? Onu düşünmelisin. Sen ölünce ne olacak? Onlar yaşayacak, çocuk kim bilir ne halde olacak? Çocuğunla birlikte yaşamak varken neden sen ölesin ki? Korkak olma. Evladını ve kendini seç.

2 yıllık evliyim ama bu evliliğin çocuk olana kadardi.Cocuk olduktan sonra eşim gerçek yüzünü gösterdi beni hep eleştirdi hep hakaret sen salaksın sen malsin kaynanam hep eleştirdi.Ona göre çocuğu beslemiyormusum.Benim kızım 1.5 yaşında sadece çorba su iciyir başka bir şey yemiyor.ona göre zaten 7/24 telefonla oynuyorum eşim de zaten bana para vermiyor onun parasından alala ihtiyaçlarımı almaya çalışıyorum bir şey sipariş ettim çantayı da kahve takımı ydı almıştık da bir bunda biriktirirek aldım.kargolar eşim yakalayınca bana tepki gösterdi kardeşinin askerde olduğunu ve telefonumu elinden alacağını söyledi artık gerçekten bir karar vermem lazım.il merkezinden 20 kilometre uzakta ilcedeyim yalnızlık çekmekten yoruldum evden çıkamamak tam ve hiçbir arkadaşım olmamasından yoruldum.İntihar etmeye cesaretim yok.Umudumu yitirmek üzereyim.Yalnix yaşamaktansa ölmek daha güzel geliyor bana ama Allah canımı almıyor ki mahvoldum.
Ayrılmak ölmekten dahamı zor. Sen nasıl yalnızsın, o çocuk kimin. Nasıl yokmuş gibi konuşursun.

2 yıllık evliyim ama bu evliliğin çocuk olana kadardi.Cocuk olduktan sonra eşim gerçek yüzünü gösterdi beni hep eleştirdi hep hakaret sen salaksın sen malsin kaynanam hep eleştirdi.Ona göre çocuğu beslemiyormusum.Benim kızım 1.5 yaşında sadece çorba su iciyir başka bir şey yemiyor.ona göre zaten 7/24 telefonla oynuyorum eşim de zaten bana para vermiyor onun parasından alala ihtiyaçlarımı almaya çalışıyorum bir şey sipariş ettim çantayı da kahve takımı ydı almıştık da bir bunda biriktirirek aldım.kargolar eşim yakalayınca bana tepki gösterdi kardeşinin askerde olduğunu ve telefonumu elinden alacağını söyledi artık gerçekten bir karar vermem lazım.il merkezinden 20 kilometre uzakta ilcedeyim yalnızlık çekmekten yoruldum evden çıkamamak tam ve hiçbir arkadaşım olmamasından yoruldum.İntihar etmeye cesaretim yok.Umudumu yitirmek üzereyim.Yalnix yaşamaktansa ölmek daha güzel geliyor bana ama Allah canımı almıyor ki mahvoldum.
Sonunu begenmedim çocuğun var Allah canini alsinda o ne olcak

Yapma sakın;kimse için,hele ki böyle insan olamamış bir adam için hayatını da psikolojini de mahvetmeye değer mi?İntihar düşüncesini bile aklına getirme!!! Şöyle düşün bu adamın sorunu senle değil kendisiyle.Kavgasi da kendisiyle.Aynasi olmuşsun kendi yansımasını sende görüp tüm sıkıntısını seni aşağılayarak çıkarıyor, kendini suçlu hissetme zira problem sende değil.Yalniz kalmamaya çalış mümkün oldukça duyma,bebeğinle ilgilen, uğraş edin, çık açık havada gez dolaş umursamaz davran bu adamı.Eger ciddi konuşma ile psikolojik yardımla düzeleceğine inanmıyorsan da kendini daha fazla yitirmeden ayri bir yol çiz derim!

Back