Çok mutsuzum çok

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
kıslar canım cok sıkkın derdimi annem dısında kimselere anlatamıyorum sizle paylasmak istedim..ben bayramdan 20gün önce kaynanama kalmaya gitmiştim hem kırkımızı cıkarırız hem de bana deişiklik olur diye..orda cok bunaldım bana kötü davrandıklarından falan deil ne bileyim eşim yanımda olmayınca kendi evimde olmayınca gittiğime pişman oldum ama bayramdan önce de dönemedim :KK43:((( kayınbabam grip oldu adamcagız bize gecmesin diye odasından hiç cıkmadı ama gel görki bayramın ilk günü bana gecti benden de bebeişime ilk gün ben acili ikincigün de bebeğpim acile yetiştik.ben ilac kullnamadım ama küçücük bebeğime antibiyotik verdiler bi sürü surup :KK43:((( bayramda hiç biyere gidemedik eve kapandık kimse de gelmedi biz hastayız diye nesse son günü evimize geldik eşim işe baslayacaktı..eve bi geldim beni baska bi süpriz bekliyordu... eşim ben yokken kapı pencere acık bırakmıs ev havalansın diye eve fare girmiş..pisliğinigördüm ama geldiğimin ertesi günü.... cıldırdım ...o gece fareyi yakaladı eşim ben sinirden aglaya ağlaya kafayı gözü şişirdim..salı gününden beriidri evi dezenfekte etmeye basladım.. hasta hasta halı kilim yatak yorgan kalmadı yıkamadıgım kıs kıyamette..bi yandan hastayım bı yandan cocugum ası oldu 3 yerinden sancısı at durmuyor ...bugün bitti işlerim 3 gündür de kurdugumuz tuzaklara fare falan gelmiyor ama pskolojim mahfoldu ona da degdi mi buna da degdimi varmı baska acaba diye evde gezinemiyorum..sinirlerim mahfoldu..bebeğim de ben de hastayız kuzumun ilgiye ihtiyacı var ama ben temizlik yapmaktan omunla ilgilenemiyorum bile..mafoldumben .kadın tutsam güvenemem..nesseki bitti ama ben de bittim...

sizle paylasmak istedim..sanırım bunalımdayım ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kuzum yaa üzme kendini kadın tutsaydın iki gün dip temel başında duruncaa güzel temizlerler heralde yaa ikinizede çok geçmiş olsunn üzülme yanlız değilsin derdini paylaşacakk burda bak kaç kişiyiz hep yanındayızz canımm ...

yasadıgınz durumu anlayabiliyorum çünkü bunlar 2 yıldır hep benimde basımda ama lütfen kendinizi sıkmayın;beterini düşünüp mutlu olabilirsiniz;benim meleğim sizin ki kadar şanslı olmadı;hasta insanların yaklaşmaları;doktorların acemiliği sebebiyl kaybettim meleğimi;geçen yıl 8 aylık hamileyken güve bastı evi;kaç zamandır da lağım faresiyle ugrasıyoruz;dur dinlen yok anlayacagınız..
hayat bir ugraş..ve lütfen çaresi olan şeyler için üzülmeyin(annem öyle söylerdi bana)
evi iyice bir temizledikten sonra dinlenirsiniz bol bol;bebeğinizle ilgilenirsiniz ve inşallah bir an evvel iyileşirsiniz..güzel günler sizi bekliyor inşalah

Canım bak herşeyi yavaş yavaş atlatmışsın.Sağlık olsun bebeğine bişey olmasın,ona şükret,normal grip oldunuz herhalde,buna şükret,fareyide halletmişsiniz,sende hal kalmamıştır ama bunalıma gireyim deme,bebişin sana ihtiyacı var annesi,bende bayramda çok hastalandım,faranjit oldum,domuz gribi oldum dye şüphelenip durdum,bebeğe geçecek diye ödüm koptu,maskeyle dolaşmaktan ağzım yüzüm yara oldu valla,banada bu zor dönemde pek yardım eden olmadı,hala hastayım,bide dün 3 aşı birden oldu bebiş,onun huzursuzluğu .,Valla evide boşverdim,bebiş dünden beri üzerime yapıştı ..Dicem o ki olur böyle aksilikler,kendini koyverme arkadaşım,,,

tsk ederim :))) haklısın daha kötüleri de var cok sükür halime ama ne bileyim yorgunlukdan mı hastalıkdanmı cok bunaldım.... bi de fare pis hayvan sonucta...

simaysi canım benimki de dün 3 ası oldu cok huysuz sancısı cok var..kucagımda cocukla ev sildim yaaa:KK43:(((( cok tiksindim oturamadım evde ama cok sükür grip normla geciyor yavas yavas..rabbim herkese saglık sıhhat versin..

selduşum kıyamam yaaa... çok geçmiş olsun canım... hem hastalık hem temizlik hem de sinirlerin bozulmuş... inşallah düzelirsiniz çabucak yavruşunla... ben de çok kötü gribim kaç gündür,Boraya geçmesin diye uğraşıyorum ama burnu tıkanıyor onunda... tonimer sprey ile serum fizyolojik veriyorum... inşallah bizde yavruşlar da düzeliriz bir an önce :sinifsinif:

cok gecmis olsun. Bence bu aralar biraz ev islerini azalt o kadar titiz olma. Bu ilk aylar alışma açısından çok önemli. Kendine biraz zaman ayir. Bebegin uyudugu zaman sende yat dinlen bir kitap oku. Bu zaman o kadar cabuk geçiyor ki, ve birdaha geri gelmicek sonra cok pisman olursun gerçekten. Birak biraz kirli olsun ne olucak, sen mutlu ol ki bebegin mutlu olabilsin. Tadini cikar bu güzel zamanin. Arada kadin cagir temizlik icin dip temel yapsin.

geçmiş olsun selduscum. takma kafana ... atlatırsınız inş. hastalığınızı da. kadın tut bosver... valla bn kadın tutuyom yoksa bnm kocaya kalırsa yandık bn anca yemek camasır bulasık yapıyom dip bucak temızlık ıcın kadın tutuyom. rahatına bak sende bebişlerin bu ayları gerı gelmıcek tadını cıkar.

simaysi canım benimki de dün 3 ası oldu cok huysuz sancısı cok var..kucagımda cocukla ev sildim yaaa:KK43:(((( cok tiksindim oturamadım evde ama cok sükür grip normla geciyor yavas yavas..rabbim herkese saglık sıhhat versin..
aşından sonra çok rahatsız oluyor demek. benimkinin aşı zamanı gelmedi daha. bakalım biz o gün ne yapıcaz.
bu arada kolay gelsin ve geçmiş olsun :KK43:

canım sakin ol, çok geçmiş olsun. sıkma canını allah yavruna sağlık versin gerisi nasıl olsa halloluyor bi şekilde.

seldusum sorma benimde bebegim 40 gunlukken cok fena hastalandi..esim grip oldu aynen seninde dedigin gibi odadan cikmadi bize gecmesin diye ama mikrop neticede havada dolasiyor ve evde ayni havayi soluyoruz...once bebegime gecti hapsisikla basladi sonra burnu akmaya ve tikanaya sonra oksruruk cok kotuydu nefes alamiyordu acile zor yetistirdik birsuru ilac verdiler geceleri bisey olucak diye uyuyamadim korkudan 10 gun seni cok iyi anliyorum cok zor bebeklerin hasta oldugunda onlara bakmak..cok uzuluyor ve korkuyor insan..neyseki yavrum iylesti Allahima binlerce sukur..sende ilaclarini ihmal etme hemencik iylessin minik...cok gecmis olsun...

yasadıgınz durumu anlayabiliyorum çünkü bunlar 2 yıldır hep benimde basımda ama lütfen kendinizi sıkmayın;beterini düşünüp mutlu olabilirsiniz;benim meleğim sizin ki kadar şanslı olmadı;hasta insanların yaklaşmaları;doktorların acemiliği sebebiyl kaybettim meleğimi;geçen yıl 8 aylık hamileyken güve bastı evi;kaç zamandır da lağım faresiyle ugrasıyoruz;dur dinlen yok anlayacagınız..
hayat bir ugraş..ve lütfen çaresi olan şeyler için üzülmeyin(annem öyle söylerdi bana)
evi iyice bir temizledikten sonra dinlenirsiniz bol bol;bebeğinizle ilgilenirsiniz ve inşallah bir an evvel iyileşirsiniz..güzel günler sizi bekliyor inşalah

Başın sağolsun bazen kaderin önüne geçilemiyor. Meleğin cennette seni bekliyor olacak. ben de daha doğurmadan kaybetmiştim bebeğimi hemde çok küçüktü ama uzun süre atlatamamıştım. şimdi bir kızım daha oldu. biliyorum hiç bir zaman diğer yavrunun yerini başka bir yavru telafi edemez, her meleğin yeri ayrı. ama güçlü olmak gerek.. sevgiler..

güzel dilekleriniz coook tsk edrtim kıslar cok haklısınız ama napayım ev pis gibi geliyordu bana o pis hayvan yüzünden..:KK43:(((( şimdi bebeğimle ilgileniyorum ama dediğim gibi pskolojim bozuldu..mutlu deilim eşim saolsun elinden geleni yapıyor beni güldürmeye calısıyor ama ben kendimi ii hissetmiyorum bebeğim de dünden beri daha ii sükür öksürmesi azaldı sadece burnu tıkalı sürekli temizliyorum ama yinede fısfıs ediyor emerken burnunun içi..yarın tekrar kontrole götürcem rabbim hepimizin yardımcısı olsun..evletlerımıza saglık sıhhat versin insallah..sanırım ben de haftaya memleketegidecem cok sıkıldım deişiklil olur ama gözümde arkada kalacak ya ben yokken yine girerse.....mafoldumben

çok geçmiş olsun canım bu kadar atlattığına şükür hiç sıkma canını bak temizlenmişte Allah daha büyük elem keder vermesin.

selduşum geçmişolsun benimde oğlum hasta oldu anitibyotik kullanyo hala nasıl içim acıyo anlatamam hasta olduğu gün aşımızı olduk bizde Allah şükür aşıya çok dayanıklı çıktı hiç biey olmadı
Allah bebeklerimize sağlık versin sen moralini bozma evide boşver yeteri kadar hijen yapmışın zaten bebenle ilgilen

başınız sağolsun, allah sabırlar versin..:teselli:

selduşçuğum üstüste gelmiş.. ondan olsa gerek bu kadar etkilendin.. sağlık olsun canım, birkaç güne kadar unutulur hepsi oğlunun güzel yüzüne baktıkça :emir_bebek:

bebekleri ve kendileri rahatsızlanmış olan herkese acil şifalar diliyorum..

coook tsk ederim kısslar hepinize ayrı ayrı tsk ederim... ev arıyorum bulur bulmaz cıkacam bu evden pskolojim bozuldu burda....

geçmiş olsun cnm bnm bi kadın tut için rahat değilse dip köşe temizler bebegim sende minik ogluşunla ilgilenirsin üzülüpte sütündende olma cnm bnm mala gelsin cana gelmesinde bişi

ben de öle yapacam kuzum ben temizledim heryeri herseyi yıkaım ama zonguldak cok nemli kurumuyor hemen evinheryanı camasır doldu öle gördükce sinirlerim daha cok cıkıyor..sıkıldım..bide sanırım busene caısmıyorum evdeyim ya o da etkiledi beni..atlatırım umarım ...

X