- 27 Ocak 2009
- 2.982
- 1
kıslar canım cok sıkkın derdimi annem dısında kimselere anlatamıyorum sizle paylasmak istedim..ben bayramdan 20gün önce kaynanama kalmaya gitmiştim hem kırkımızı cıkarırız hem de bana deişiklik olur diye..orda cok bunaldım bana kötü davrandıklarından falan deil ne bileyim eşim yanımda olmayınca kendi evimde olmayınca gittiğime pişman oldum ama bayramdan önce de dönemedim ((( kayınbabam grip oldu adamcagız bize gecmesin diye odasından hiç cıkmadı ama gel görki bayramın ilk günü bana gecti benden de bebeişime ilk gün ben acili ikincigün de bebeğpim acile yetiştik.ben ilac kullnamadım ama küçücük bebeğime antibiyotik verdiler bi sürü surup ((( bayramda hiç biyere gidemedik eve kapandık kimse de gelmedi biz hastayız diye nesse son günü evimize geldik eşim işe baslayacaktı..eve bi geldim beni baska bi süpriz bekliyordu... eşim ben yokken kapı pencere acık bırakmıs ev havalansın diye eve fare girmiş..pisliğinigördüm ama geldiğimin ertesi günü.... cıldırdım ...o gece fareyi yakaladı eşim ben sinirden aglaya ağlaya kafayı gözü şişirdim..salı gününden beriidri evi dezenfekte etmeye basladım.. hasta hasta halı kilim yatak yorgan kalmadı yıkamadıgım kıs kıyamette..bi yandan hastayım bı yandan cocugum ası oldu 3 yerinden sancısı at durmuyor ...bugün bitti işlerim 3 gündür de kurdugumuz tuzaklara fare falan gelmiyor ama pskolojim mahfoldu ona da degdi mi buna da degdimi varmı baska acaba diye evde gezinemiyorum..sinirlerim mahfoldu..bebeğim de ben de hastayız kuzumun ilgiye ihtiyacı var ama ben temizlik yapmaktan omunla ilgilenemiyorum bile..mafoldumben .kadın tutsam güvenemem..nesseki bitti ama ben de bittim...
sizle paylasmak istedim..sanırım bunalımdayım ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sizle paylasmak istedim..sanırım bunalımdayım ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben