Çok Mutsuzum çok!

Evet aynı ekodan bahsediyoruz. Çok enteresan bir vaka değil mi sizcede, bir ultrason nasıl bu kadar etki yapar gerçekten kendimde anlayamıyorum
Doktorlar haklı kesinlikle ekonun hiçbir etkisi yok. Durumunuz psikolojik gibi görünüyor. Ultrason zararlı bişi olsa anne karnındaki bebeği görmek için kullanmazlar bi kere başlı başına.

Normalde de panik bir insanım zaten teşekkür ederim :)
Cnm oncelikle gecmis olsun takma kafaya demiycem cunku takma demekle olmuyo benim fikrim gogus dr yada psikiyatriye git umarim sikintilarin gecer ve bol bol la havle zikrini oku

Doktorlar haklı kesinlikle ekonun hiçbir etkisi yok. Durumunuz psikolojik gibi görünüyor. Ultrason zararlı bişi olsa anne karnındaki bebeği görmek için kullanmazlar bi kere başlı başına.

Canim sadece anne karnındaki bebeğe bakmak için değil küçücük bebeklere çekiliyor eko o yüzden çok tuhaf bir durumdayım

Cnm oncelikle gecmis olsun takma kafaya demiycem cunku takma demekle olmuyo benim fikrim gogus dr yada psikiyatriye git umarim sikintilarin gecer ve bol bol la havle zikrini oku

Teşekkür ederim mutlaka okuyacağım :)

ekonun kesinlikle böyle bir yan etkisi yoktur. Sizinki tamamen psikolojik ve panik atak belirtileri

ekonun kesinlikle böyle bir yan etkisi yoktur. Sizinki tamamen psikolojik ve panik atak belirtileri

Bende inanamıyorum yan etkisi olabileceğine fakat bu işlemden önce hiç böyle değildim o yüzden çok kötü bir durumdayım işlemden sonrada sürekli kusma halim oldu kilo bile verdim 2 ayda

Eko nasıl çekiliyor
Ultrason gibi bişey dEğil mi o

Evet aynı ekodan bahsediyoruz. Çok enteresan bir vaka değil mi sizcede, bir ultrason nasıl bu kadar etki yapar gerçekten kendimde anlayamıyorum
Hastanede çalışıyorum eko fotoğraf makinesi gibidir kuzum. Fotoğraf çektirdim yüzümde sivilce çıktı demekle eko çektirdim kalbim bozuldu demek aynı şey. Vaka falan yok ortada rahat ol. Net psikolojik. Çünkü işlemin sana birşey yapacağına inanmışsın, inandığın gibi hissediyorsun.

Teşekkür ederim cevap için doktorumla görüştüğümde o da aynısını söyledi bu işlem kalbin fotoğrafını çekmek gibi diye de ya da bende başka bir sorun var ama hala anlayamadım

Bende cektırdım eko ama sizin anlattıgınız gıbı bısey olmadı. Panik atak vardır sizde belki. Psikiyatriden randevu alın.
Ben cok heyacanlandıgımda ve sınava falan gireceksem onemlı o zaman oyle oluyor

Teşekkür ederim cevap için doktorumla görüştüğümde o da aynısını söyledi bu işlem kalbin fotoğrafını çekmek gibi diye de ya da bende başka bir sorun var ama hala anlayamadım
Bir sorun olsa muhakkak kağıt üzerinde de birşey çıkardı. Birşeye çanınızı mı sıktınız bir sorun mu yaşadınız son zamanlarda

Bir sorun olsa muhakkak kağıt üzerinde de birşey çıkardı. Birşeye çanınızı mı sıktınız bir sorun mu yaşadınız son zamanlarda

Birşeye canım sıkılmadı fakat çok koşturmacadayım ya da ben farkında olmadan kafama taktım bazı şeyleri bilemiyorum

Evet bir de psikologla görüşeceğim en sonunda

Birşeye canım sıkılmadı fakat çok koşturmacadayım ya da ben farkında olmadan kafama taktım bazı şeyleri bilemiyorum
Kızıma 5 günlükken çekildi
Ben de 2 sene önce çektirdim
Bişey olmuyor lütfen kendini rahatlatmayı dene

En son psikoloğa gidicem ya da midemde sorun mu var diye baktırıcam çünkü sürekli kusmalarım oldu evet küçücük bebeklere yapıyolar benimde aklım almıyor

psikiyatriye gidin. Bu bir anksiyete bozukluğu durumu ya da panik atak hali. psikolojik bi durum sizin ki... Kalpte ritim bozukluğu kusmalar vs anksiyetede sık rastlanan belirtiler...

Bende doktora gittim ekg çekilmişti doktora kalbimin ağrıdığını söyledim ve bir şey olmadığını söyledi iki aydır yaklaşık göğsüm günde 5 6 yada daha fazla ağrıyor ve ben çok teleşlanıyorum bir daha doktora gitmeme lazım snarıım kalbim eskisi gibi değil daha basınçlı atıyor bilmiyorum bende de ne var

Kimsenin yab etki yaşamadığı, asiri yaygin uygulanan bir işlemden başınıza bir sey gelmis olacağını düşünmeniz normal degil. Ustelik damardan ses gelmesi de imkansiza yakin bir sey olduguna gore, coook buyuk ihtimal sadece psikolojik bi problem var. Psikiyatriye gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…