Çok mutsuzum,bebeğimin gelişimi normal değil:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

muzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
81
2
86
İzmir
Mrb kızlar,5 haftalık hamileyken keseyle birlikte rahimde kanama görüldü,dşarıya herhangi bir kanama olmadı.Doktor progesteron hormonu verdi.6 haftalıkken doktora gittim gebelik kesem 6.6 mm ve 5.5 cm gebelik kisti görüldü.Hem kesem olması gerekenden küçük hem de sağ tarafta bir haftada gebelik kistim oluştu.Ağlamaktan helak oldum ve dinlenme gibi bir durumum da yok çalışmak zorundayım.Bebeğimi kabetmek istemiyorum.Benimle aynı durumda olan varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın,çok kötüyüm

Benim henuz bebegim yok hamilede kalmadim hic oyuzden bi yorum yapamıyorum tek diyebilecegim Rabbim bebeginizi size bagislasin saglikli sihhatli dogsun insallah..Allahimyardimcin olsun cnm

Úzülme inş hersey normale döner canım. Bende perıodlara göre 5 haftalık gebeym fakat bugün dr gttm kese ve bebek 4 haftalık haftaya gel bida bkcz dyo. Yeni tutunmuş demesine göre.Umarım hersey, hepimiz icin hayırli ve güzel olur.

sağolun kızlar beklemekten başka çözüm yok,Bu bebeği çok istiyorum çünkü daha önce çikolata kisti ameliyatı oldum zaten hamile kalma şansım düşüktü Allahım bebeğimi kucağıma sağlıklı bir şekilde nasip etsin başka hiçbir isteğim yok bu hayattta Kontrolüm haftaya,dua edin bana

allah beğini sana bağışlasın üzülme sıkıntı yapma bol dua et allahın isimleerini bol zikret

Back
X