• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok mutluyum

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama çok mutluyum dün evlenme teklifi aldım ve bugün annesi aradı yarın nişan ve isteme günü belirlemek için bize gelicekler

konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama çok mutluyum dün evlenme teklifi aldım ve bugün annesi aradı yarın nişan ve isteme günü belirlemek için bize gelicekler

şanslısın cnm bızde 1 bucuk senedır cıkıyoruz bayramdan sonra aileler tanıscaktı sonrada ısteme olucaktı ortada daha ne evlenme teklıfı var nede tanısmaya gelıcez dıye haber veren beklıyorum bakalımm ama şuda bı gercekkı bizim kadar hızlı davranmıyolar maleseff :50:

hayırlı olsun hadi bakalım hoşgeliyorsun kervanımıza :9: :9:

şanslısın cnm bızde 1 bucuk senedır cıkıyoruz bayramdan sonra aileler tanıscaktı sonrada ısteme olucaktı ortada daha ne evlenme teklıfı var nede tanısmaya gelıcez dıye haber veren beklıyorum bakalımm ama şuda bı gercekkı bizim kadar hızlı davranmıyolar maleseff :50:

hayırlısı olsun canım demek ki vakti var bende ilk önce annesiyle teyzesyle amcasıyla filan tanıştım sonra aileler tanıştı filan dün evlenme teklifi etti bugün de dediğim gibi annesi aradı yarın gelip isteme ve nişanı konuşucaklar bence evlenme teklifini hiç takma kafana ona da belli etme hiç beklemediğin bi anda geliyo çünkü teklif ben tam umudumu kestiğim anda geldi teklif şok oldum

hanımlar kimi erkek tez canlı hemen ve özenli bir şekilde teklifini yapıp ailesini fitilliyor ama kimi erkek de benim snoopy'm de dahil yumurta kapının ağzına gelene kadar bekliyor :9: :9:

her ne kadar unutulmaz bir teklif etmiş de olsa benimki de istemeden sadece 3 gün önce harekete geçmişti :16: :16:

Allah mutlu etsin canım:16:

amin inşallah Allah hepimizi mutlu etsin :16:

hanımlar kimi erkek tez canlı hemen ve özenli bir şekilde teklifini yapıp ailesini fitilliyor ama kimi erkek de benim snoopy'm de dahil yumurta kapının ağzına gelene kadar bekliyor :9: :9:

her ne kadar unutulmaz bir teklif etmiş de olsa benimki de istemeden sadece 3 gün önce harekete geçmişti :16: :16:

benimde geç geldi aslında annesiyle filan tanıştım aileler tanıştı isteme nişan günü belirlemek için gelicekler diye haber bekliyoduk bayram sonrası için dün akşam teklif geldi yarında gün konuşmaya geliyolar :40:

Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah.:16: Bizimki de isteme ve sözden 4 ay önce filan etmişti teklifii ben daha geç bekliyordum erken davranmıştı. :9:

Back