Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün doktora gittik kız dedi emin olmak için iki doktora daha gittik hepsi kız dedi o kadar mutluyum ki Allah nasip etti bana inşallah sizlerin de gönüllerinize göre verir Allahım
hamileyken hep oğlum olsn istiyordum ama kızım olcagını öğrenınce çook çook daha mutlu oldmiyikide kız olmuş kız evladın yeri bir baskagerci evladın kızı erkeği olmaz:26:rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
benim henüz yok ama bir kızım olsun cok isterdım..cinsiyet tabıkı farketmez saglıklı olsun ama kendımı kıza daha yakın hissediyorum daha mutlu olurdum sanki...tebrik ederim cnm allah kucagına almayıda nasip etsin..
benim henüz yok ama bir kızım olsun cok isterdım..cinsiyet tabıkı farketmez saglıklı olsun ama kendımı kıza daha yakın hissediyorum daha mutlu olurdum sanki...tebrik ederim cnm allah kucagına almayıda nasip etsin..
canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah alışverişe çıktığım zaman ilk işim kız çocuk eşyalarına bakmak oluyorrr tabi önce sağlık ama kız çocuğu bir ayrı oluryor bilmem nedennn
benımde bır kızım var su an 2 cıye hamıleyım ama gonlumden gecen buda kız sankı eşim erkek istıyor ama ben ıkı kız kardes olmalarını cok ıstıyorum inşallah 4 hafta sonrakı kontrolumde ogrenıcem