çok mutluyum kızım olacakmış

gulceonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
411
3
96
Antalya
dün doktora gittik kız dedi emin olmak için iki doktora daha gittik hepsi kız dedi o kadar mutluyum ki Allah nasip etti bana inşallah sizlerin de gönüllerinize göre verir Allahım

Hayırlı olsun:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı. Öncelik sağlığı tabi ki...

gözünüzaydin kizlar,insaallah yavrularinizi kucaginiza almanizda nasip olur...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de kızım olacagini duyunca havalara uçmuştum resmen:)
Simdi kızımı kucağıma aldım. İyiki kızım olmus diyorum her seferinde :)))

hayırlı olsun cok sevındım sizin adınıza hayırlı saglıklı bir evlat olur inşallahhh

HayırLı oLsn Canım Bende Dün öğrendim bi Kızım olacağını

rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar.....insallah Allah once guzel,rahat bi hamileleik sonrada kucaginiza almayi nasip eder,..

hayırlı olsun benimde bir kızım olacak çok merak ediyorum kime benzicekl acaba??? aman en önemlisi sağlık sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez

Ayyy ne büyük mutluluktur kimbilir bizim Rabbim bizlerede gönder meleğimizi artıkkk noolurrr :'((((

Son düzenleme:
Gözün aydın canımm, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Tez zamanda bizlere de hayırlısı ile nasip etsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…