Kızlar selamlar ilk önce rabbimden tabi 1 senedir 2. Çocugu istiyoduk bi türlü olmamıstı iki ay önce yumurtalıklarıma baktırdım bi sıkıntı yoktu bu ay incir havuç kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ilk denemede hamile kaldım 5 gün önce kan vermiştim 2.41 çıkmıstı gebelik yoktu ama yükselmeye meyilli bi değerdi bugün tekrar kan verdim betam 5 günde 146 olmus artık ümidimi kesmiştim bu ayda adet olup hormon testi yaptıracaktım ama herşey nasip kısmetmiş bir kere daha hatırladım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Çok mutluyum çokk🥰🥰
- Konu Sahibi hirosko
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çok mutluyum çokkkk
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı olsun bu arada insallah saglıkla kucagımıza alırızKızlar selamlar ilk önce rabbimden tabi 1 senedir 2. Çocugu istiyoduk bi türlü olmamıstı iki ay önce yumurtalıklarıma baktırdım bi sıkıntı yoktu bu ay incir havuç kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ilk denemede hamile kaldım 5 gün önce kan vermiştim 2.41 çıkmıstı gebelik yoktu ama yükselmeye meyilli bi değerdi bugün tekrar kan verdim betam 5 günde 146 olmus artık ümidimi kesmiştim bu ayda adet olup hormon testi yaptıracaktım ama herşey nasip kısmetmiş bir kere daha hatırladım
Canım cok güzel artmıs değern gözün aydın ilk gebeliğimde de aynısı oldu adet olacakmıssın gibi agrılar oluyo o bebegin tutundugu için oluyo korkmaBende iki gün kala 35 cıktı bugun adet gunum 110 cıktu ama sancım ara ara oluyo korkuyorum sizde de oluyo mu
Ayyy insallah valla asıırı korktumCanım cok güzel artmıs değern gözün aydın ilk gebeliğimde de aynısı oldu adet olacakmıssın gibi agrılar oluyo o bebegin tutundugu için oluyo korkma
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Adetin geçmiş miydi canım birde belirtin var mıydı? Hayırlı olsun inşallahKızlar selamlar ilk önce rabbimden tabi 1 senedir 2. Çocugu istiyoduk bi türlü olmamıstı iki ay önce yumurtalıklarıma baktırdım bi sıkıntı yoktu bu ay incir havuç kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ilk denemede hamile kaldım 5 gün önce kan vermiştim 2.41 çıkmıstı gebelik yoktu ama yükselmeye meyilli bi değerdi bugün tekrar kan verdim betam 5 günde 146 olmus artık ümidimi kesmiştim bu ayda adet olup hormon testi yaptıracaktım ama herşey nasip kısmetmiş bir kere daha hatırladım
Canım bugün yaptıgım testte 4 gün gecikmişti sırt agrısı kasık agrısı ara ara bulantım vardıAdetin geçmiş miydi canım birde belirtin var mıydı? Hayırlı olsun inşallah
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Göğüs ucu ağrısı ve o bahsedilen beyaz akıntı oldu mu peki?Canım bugün yaptıgım testte 4 gün gecikmişti sırt agrısı kasık agrısı ara ara bulantım vardı
Öncelikle hayırlı hayırlı olsun sağlıklı hayırlı şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin bende ovülasyon testi ben macun sipariş ettim de acaba incir kürünü nasıl kullandjmız yapımı hangi günler adet öncesi mi sonrasımıKızlar selamlar ilk önce rabbimden tabi 1 senedir 2. Çocugu istiyoduk bi türlü olmamıstı iki ay önce yumurtalıklarıma baktırdım bi sıkıntı yoktu bu ay incir havuç kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ilk denemede hamile kaldım 5 gün önce kan vermiştim 2.41 çıkmıstı gebelik yoktu ama yükselmeye meyilli bi değerdi bugün tekrar kan verdim betam 5 günde 146 olmus artık ümidimi kesmiştim bu ayda adet olup hormon testi yaptıracaktım ama herşey nasip kısmetmiş bir kere daha hatırladım
Canım adetimin bittiği gün hergün düzenli olarak yaptım 21 gün boyunca saraçoğlu incir havuc kürü yaz youtubeden direk söylediği şekilde yap kenarda yazan yazıyı uygulamaÖncelikle hayırlı hayırlı olsun sağlıklı hayırlı şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin bende ovülasyon testi ben macun sipariş ettim de acaba incir kürünü nasıl kullandjmız yapımı hangi günler adet öncesi mi sonrasımı
Evet beyaz akıntı yumurtladıgım gün oldu sonra adet günüme yakında az az akıntım oldu hala cok az devam ediyo zaten normalde cok akıntım olmazGöğüs ucu ağrısı ve o bahsedilen beyaz akıntı oldu mu peki?
- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 88
- 26
Amin canım tesekkürlerAllah tamamına erdirsin inşallah canım
TM canım teşekkürlerCanım adetimin bittiği gün hergün düzenli olarak yaptım 21 gün boyunca saraçoğlu incir havuc kürü yaz youtubeden direk söylediği şekilde yap kenarda yazan yazıyı uygulama