Çok mutluyum, çok!

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
cumartesi günü dr gittim troid dr değiştirdim bu doktor bana dünyaları verdi anne olbilicem anne olman için hiç bir sorun yok dedi nasıl mutluyum bulutların üstündeyim allah hayırlı haber bekleyen herkese hayırlı herberler hayırlı bebekler nasip etsin inşallahherkese cok tesekkur ederim

son durumu bildiriyorum bugun doktorun verdiği ilaçları kullanıp iyi gelip gelmediği ne kadar düştüğünü görüp son durumu bildirecektim dün tahlillerimi yaprırdım ve cok iyi geldi ilaçlar istediğimizden daha fazla düştü tahlillerim dr kesin olarak ARTIKKKKKKKKK BEBEK SAHıBı OLAMAM ıÇıN HıÇÇÇÇÇÇÇÇÇ BıR SORUN YOKKKKKKKKKKKK DEDıııııııııııııııı COK MUTLUYUM ALLAHIM OLMAYAN HERKESE NASıP ETSıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
Gözünaydınn canımm...Hayırlısı olsun..ınş.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız...

Canım Benim Allah kimseye aratmasın bu duyguyu..
ınşallah Allah en kısa süre de nasip eder sana da.
Şimdiden Tebrik Ederim çok sevindim

inşallah arkadaşlar inşallah olmayan herkese allah nasip etsin inşallah cok tesekkur ederim sizlere sevinçime ortak olduğunuz için

canım inşallah bu sevincin esas sevincinin müjdeleyicisidir en yakın zamanda nasip etsin Rabbim hepimize

gözün aydın inşallah bebek haberinide verirsin kısa zaman da
herşey gönlünce olsun

Ne güzel bir haber, gözünaydın... İnşallah hamile olduğun haberlerini de duyarız... opuyorumnanaktan

meraba canım bendede hipertroid vardı.geçen yıl nisanda çıkmıştı ilaç kullanmaya başladım.7 yıllık evliyim bebeğim olmadı hiç.troid tedavimin bitmesini bekliyorudum yeniden bebek tedavisine başlayayım bu mart ayında hamile kaldım darısı sana ve isteyen herkesin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…