o zaman bbeni çok iyi anlarsınız..bende de öyle korkular vardı, bu kadar iyi gidiyor acaba başka bişe mi var, acaba kötü bişe mi olacak, diye düşünmekten baktımki olmuyor kendi kendimi yiyorum daha suratsız oluyorum ama zamanla geçiyor çok düşünme böyle şeyler..
haklısınız kötü dşünürsen kötü olurmuş bu söz cok doğru ama inanın elimde değilkötü düşünürsen kötüyü çağırırsın..hep iyi ve olumlu ol...ohh be dünya varmış bende mutluyum de...
hergün dua ediyorum şükür ediyorumgeçti geçti :) haline şükret hergün dua et Allaha şükrett :) onada belli etme ama bu durumu.. bak ne güzel ilişkiniz varmış canını sıkma düşünme öyle şeyler ne güzel nişanında olcak
asla dönecek değilim .. ama o kişinin aramızı bozmasından korkuyorum.. diğer anlattıklarımdan korkuyorum..Facebook kontrollerine falan acilen bir son verin. Olursa bir gün karşınıza çıkarsa o gün şimdiki ilişkinizi bırakıp ona dönecek değilsiniz.
asla dönecek değilim .. ama o kişinin aramızı bozmasından korkuyorum.. diğer anlattıklarımdan korkuyorum..
ama bir yandanda diyorum korkma zaten olacağı varsa olur diyorum.. biran önce kurtulmam lazım bu durumdan :)
şöyle demek istedim.. yani çok kısa zamanda birbirimize alıştık aşık olduk... tamam bu diyebildik.. herşey çok çok güzel bir şekilde gelişti.. bunu kasdetmek istedim.Birbirimizin her şeyi olduk sanki lafıyla ne demek istediğinizi yazar mısınız?
Ayrıca neden geride kalmış birinin size sorun çıkaracağını düşünüp kendinizi üzüyorsunuz ki? O kişinin sizin ve sevgilinizin karşısına çıkıp ilişkinizi nasıl bir şekilde etkileceğinden korkuyorsunuz? Yani sevgilinize anlatmasından korktuğunuz şeyler falan mı var?
haklısınız hiç bir şekilde iletişimim yok zaten kendisiyle ama bundan sonra bakmayacağımdaEvet olacağı varsa olur, ama iletişim yollarını tamamen kapatmazsanız o gün geldiğinde kendinizden emin biçimde "sen ne zırvalıyorsun ya? benim senden haberim bile yok." diyemezsiniz. O gün tedirgin olup, üzülürseniz suratınızdan bile anlar sevgiliniz, aranız bozulursa da o yüzden bozulur, kesin bilgi.
Bence burada en önemli şey sizin sevgilinizle olan iletişiminiz, birbirinize olan sevginiz ve güveniniz. Sorunlu da olsa eskide kalmış birisi için yok yere kendinizi üzmeyin. Sizin bu konudaki negatif enerjiniz, sevgilinize de yansıyabilir ister istemez. Birşey yapacaksa da yapar, yapmayacaksa da yapmaz. Zor yani bazı şeyler, dünya sorunlu insanla dolu. Sıkmayın canınızı, mutlu olduğunuz şeylere sarılın.şöyle demek istedim.. yani çok kısa zamanda birbirimize alıştık aşık olduk... tamam bu diyebildik.. herşey çok çok güzel bir şekilde gelişti.. bunu kasdetmek istedim.
onuda şöyle açıklayım açıkcası biraz sorunlu birisi.. benim başkasıyla olmamı asla kaldıramayabilir..
Deliye dönebilir napacağı belli olmaz diye düşünüyorum.
Anlatmasndan korktugum birşey yok
keşke düşünebilsemm ama düşünmeliyim artık :)iyi düşün iyi olsun.
canım evlenmeden önce bende senin gibiydim benden soğur mu falan eski sevgiliyi kafana hiç takma açık bir şekilde ben seni istemiyorum de birazda kaba konuş o gider zaten şimdi güzel bir ilişkin var her şeyi akışına bırak çok rahat ol anı yaşa aşkını yaşa emin ol sevgilin sana daha çok bağlanırAllahıma şükürler olsun ki çok çok güzel giden evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var.
Haziran- temmuz gibi nişan düşünüyoruz Allah kısmet ederse Daha çok süre geçmemesine rağmen
Birbirimizin herşeyi olduk sanki..
Çok saygılı efendi ilgili kısacası herşey çok çok güzel.. Proplem ne diyeceksiniz proplem benim kafamda kurduklarım.
Ya olmassa ? Ya benden soğursa ya bırakırsa ? Ya ilgisi azalırsa ya sevgisi azalırsa...
Kafamda kurup kurup duruyorum.. Kendime telkinler vermeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorum pek fazla.
Olacağı varsa zaten olur diyorum üzülme diyorum ama elimde olmuyor..
Çok mutluyum ama mutluluğumun tadını çıkartamıyorum içim buruk buruk ağlayıveriyorum aniden ya bozulursa.. Ben naparım diyorum..
Bunu birazda geçmişte yaşadıklarıma bağlıyorum çok çok sorunlu 3 yıl süren bir ilişkim olmuştu..
O kişiyle ayrıldık bitti bağlarımız koptu ama cok üzülmüştü acı cekmişti halada çekiyor biliyorum..
Hala umudu var biliyorum .. Açıkcası onunda rahat vermemesinden karşımıza çıkmasından ögrenip Deliye dönmesinden korkuyorum
Burası küçük bir şehir zaten korkumda biraz bu yönde su an benim yaşadğım yerde değil ama gelince neler olur inanın bilemiyorum..
Face book adresinden gecenlerde bir bakıyım dedim.. Hala ilişki durumu vs herşey aynı beni bekliyor Sitem dolu sözler.. Yani anlıcanız onun için bitmemiş daha napmalıyım bilmiyorum bu konudada
Korkum bunlar.
Eski ilişkimden dolayı fazla korkmuyorum ama yinede korkum var.
Eğer hayatımdaki kişi beni gerçekten seviyorsa değişmez demi bu düşünceleri atmalıyım kafamdan..
Bu korkularımı nasıl yenebilirim Bana yardımcı olurmusunuz
Ben çok acılar çektimm cok cektim yüzüm gülmedi artık gülüyor ama çok korkuyorum
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
inşallah bu durumdan kurtulabilirim.. sizde kurtulmuşsnz ne güzelcanım evlenmeden önce bende senin gibiydim benden soğur mu falan eski sevgiliyi kafana hiç takma açık bir şekilde ben seni istemiyorum de birazda kaba konuş o gider zaten şimdi güzel bir ilişkin var her şeyi akışına bırak çok rahat ol anı yaşa aşkını yaşa emin ol sevgilin sana daha çok bağlanır
sana tecrübelerimi anlatayım sanki aşk acısı çeker gibi ağlardım tuhaf düşünürdüm kuruntu yapardım biterse diye. ama baktım böyle olmuyo tatlım erkekler gülen kadınlardan hoşlanır benimde çok belalı bir eski çıktığım vardı ama bişey olmuyo inan. seven seni herşeyiyle sever ve erkekler aslında rahat kadın severler. relax ol. sevgiline sen benim kahramanımsın sen olmasan bu kadar mutlu olmazdım gibi sözler söyle bak canım ben tam 99 kiloyum pekte güzel değilim. dediğim şeylerle eşimi kendime bağladım 3 yıl flört ettik üniversiteden dolayı. üç yıldan sonra evlendik ve beni herkesten çok seven bir kocam var. yani çok mutlu ol hep gül ve sevgilini kendine bağlamaya bak:)inşallah bu durumdan kurtulabilirim.. sizde kurtulmuşsnz ne güzel
halimi bir görseniz hem mutluıyum hem mutsuz cok garpmiş gerçektenn :)