Çok mu yoğun bir plan oldu?

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
512
103
kızlar 3 mayısta çok yakın bir arkadaşımın düğününe ve düğün sonrası eğlencesine katılacağım. Ertesi gün sabah 6da da başka bir şehire uçmam gerekiyor.6 da uçağa bilebilmek için 4te evden çıkmam gerek tahmin ettiğiniz üzere. Muhtemelen eve gece 1 gibi geleceğim. Her şey çok üst üste geldi ve gece ya uyuyakalır da uçağı kaçırırsam diye düşünmeden edemiyorum. İptal ve değişiklik yapmıyor uçak firması, bu yüzden gidişimi de erteleyemiyorum. Ne yapabilirim sizce?

Yapacak birşey yok bu durumda . Ya düğün sonrası eğlenceye katılmayacaksın. Yada gelince hiç yatmayacaksın belli saatten sonra uyku kaçıyor zaten . Yada telefonun çalar saatini 2 dk aralıklarla çok sık kuracaksın. Yataktan kalkınca ılık bir duş alacaksın açılırsın o zaman

Yapacak birşey yok bu durumda . Ya düğün sonrası eğlenceye katılmayacaksın. Yada gelince hiç yatmayacaksın belli saatten sonra uyku kaçıyor zaten . Yada telefonun çalar saatini 2 dk aralıklarla çok sık kuracaksın. Yataktan kalkınca ılık bir duş alacaksın açılırsın o zaman

aynısını yazacaktım

Perşembe günü mesai çıkışı İstanbul'dan Samsun'a uçtum, en yakın arkadaşımın düğünüydü nedimesi de bendim. Cuma günü gelen gidene hizmet ikram vs akşam da düğüne katıldım.

Cumartesi sabahı Samsun'dan Rize'ye geçtim gelin evi yerleştirdik geceyarısına kadar.

Pazar günü foto çekimi vs. Pazar akşam da Rize'de ikinci düğün.

Düğün bitti beni araçla Trabzon'a bıraktılar, geceyarısı oradan otobüse bindim.

04.00 civarı Ordu-Giresun havalimanındaydım.

06.oo uçağıyla İstanbul'a döndüm.

09.00'da mesainin başındaydım.

Değdi mi, kesinlikle.

Bence çok da sıkışık değilsiniz, sırf ikinci düğünden erken ayrılmamak için biletimi Trabzon akşam uçuşu değil Ordu sabah uçuşu almıştım, hazırlığınızı önden yapıp eğlencenize bakın derim.

Hatta uyuyakalmaktan çok korkuyorsanız eğlencede daha uzun kalıp direkt havalimanına geçecek bir program yapın.

ertesi gün uçuştan sonraki plan nedir? yani işe vs gitmeyecekseniz bence bikaç saat uyusanız yetişirsiniz sık alarm ile.

Ben olsam uyumam. Evlenmeden farklı şehirlerdeydik. Otobüsten inip işe gittiğimiz çok oldu ikimizin de. Ertesi gün erken yatıp telafi edersiniz, uyumadan da oluyor merak etmeyin.

Eğlenceden geldikten sonra son hazırlıklarınızı yapar bir duş alırsınız.
Uyumadan gidersini, havaalanına.
Uçakta kestirirsiniz biraz.
Bir gün uyumayıverin,bu kadar zor olmaz.

Perşembe günü mesai çıkışı İstanbul'dan Samsun'a uçtum, en yakın arkadaşımın düğünüydü nedimesi de bendim. Cuma günü gelen gidene hizmet ikram vs akşam da düğüne katıldım.

Cumartesi sabahı Samsun'dan Rize'ye geçtim gelin evi yerleştirdik geceyarısına kadar.

Değdi mi, kesinlikle.

Bence çok da sıkışık değilsiniz, sırf ikinci düğünden erken ayrılmamak için biletimi Trabzon akşam uçuşu değil Ordu sabah uçuşu almıştım, hazırlığınızı önden yapıp eğlencenize bakın derim.

Hatta uyuyakalmaktan çok korkuyorsanız eğlencede daha uzun kalıp direkt havalimanına geçecek bir program yapın.

Bunu okuyunca neden olmasın ki? Dedim :) teşekkür ederim zaman ayırdığınız için

O gece de uyumayiverirsiniz nolacak ki. Dugun eglencesinden cikip evden esyanizi alin, ustunuzu degistirip havaalanina gidin,orada bekleyin bir sure,bir seyler atistirin,magazalari gezin. Hemen geciyor zaman oyle yerde. Eve gidip uyudugunuza degmez. Oldu bitti.

Değdi mi, kesinlikle.

Siz anlatırken ben yoruldum.
Ben olsaydım muhtemelen Rize'de gelin evini yerleştirip orda bir yerr yorgunluktan yığılırdım.
Maşallah enerjinize.

Back
X