- 23 Şubat 2018
- 442
- 512
- 103
- Konu Sahibi elifak0106
-
Yapacak birşey yok bu durumda . Ya düğün sonrası eğlenceye katılmayacaksın. Yada gelince hiç yatmayacaksın belli saatten sonra uyku kaçıyor zaten . Yada telefonun çalar saatini 2 dk aralıklarla çok sık kuracaksın. Yataktan kalkınca ılık bir duş alacaksın açılırsın o zaman
ertesi gün uçuştan sonraki plan nedir? yani işe vs gitmeyecekseniz bence bikaç saat uyusanız yetişirsiniz sık alarm ile.
Perşembe günü mesai çıkışı İstanbul'dan Samsun'a uçtum, en yakın arkadaşımın düğünüydü nedimesi de bendim. Cuma günü gelen gidene hizmet ikram vs akşam da düğüne katıldım.
Cumartesi sabahı Samsun'dan Rize'ye geçtim gelin evi yerleştirdik geceyarısına kadar.
Pazar günü foto çekimi vs. Pazar akşam da Rize'de ikinci düğün.
Düğün bitti beni araçla Trabzon'a bıraktılar, geceyarısı oradan otobüse bindim.
04.00 civarı Ordu-Giresun havalimanındaydım.
06.oo uçağıyla İstanbul'a döndüm.
09.00'da mesainin başındaydım.
Değdi mi, kesinlikle.
Bence çok da sıkışık değilsiniz, sırf ikinci düğünden erken ayrılmamak için biletimi Trabzon akşam uçuşu değil Ordu sabah uçuşu almıştım, hazırlığınızı önden yapıp eğlencenize bakın derim.
Hatta uyuyakalmaktan çok korkuyorsanız eğlencede daha uzun kalıp direkt havalimanına geçecek bir program yapın.
Perşembe günü mesai çıkışı İstanbul'dan Samsun'a uçtum, en yakın arkadaşımın düğünüydü nedimesi de bendim. Cuma günü gelen gidene hizmet ikram vs akşam da düğüne katıldım.
Cumartesi sabahı Samsun'dan Rize'ye geçtim gelin evi yerleştirdik geceyarısına kadar.
Pazar günü foto çekimi vs. Pazar akşam da Rize'de ikinci düğün.
Düğün bitti beni araçla Trabzon'a bıraktılar, geceyarısı oradan otobüse bindim.
04.00 civarı Ordu-Giresun havalimanındaydım.
06.oo uçağıyla İstanbul'a döndüm.
09.00'da mesainin başındaydım.
Değdi mi, kesinlikle.
Bence çok da sıkışık değilsiniz, sırf ikinci düğünden erken ayrılmamak için biletimi Trabzon akşam uçuşu değil Ordu sabah uçuşu almıştım, hazırlığınızı önden yapıp eğlencenize bakın derim.
Hatta uyuyakalmaktan çok korkuyorsanız eğlencede daha uzun kalıp direkt havalimanına geçecek bir program yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?