• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu vasıfsızım

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
96
39
Bursa
Arkadaşlar
iş bulamıyorum ve evde artık iyice bunaldım.O kadar şanssızım ki..
Şİmdi bir de şehir değiştirdik değiştirince eski memleketteki iş haberleri gelmeye başladı.Hep her şey bana geç mi kalacak?

hayırlı değilmiş demek ki o işler her zaman böyle düşüneceksin. olmayan cevap gelmeyen işler olsaydı da memnun kalmayacağın işler olcaktı belki de. çünkü gerçekten yıllarca iş arayıp çok isteyip en sonunda işe giren fakat çok muttsuz olan ve istifasını veren arkadaşlarım var...

sabret bu zamanda iş bulmak gerçekten sabır isteyen bir iş. kendini geliştirmeye çalış ve görüşmelere bu işi mutlaka almalıyım ne iş olsa ne derse evet diyeceğim gibi düşünerek gitme inan olmuyor :) rahat ol olursa olur olmazsa olmaz diye düşün kendi istediğini söyle net ve kararlı ol sen değil o sana bakma gereği duysun

Vasıfsız falan değilsin arkadaşım. Bu zamanda iş bulmak öle zor ki. Bakıyosun öle ınsanlar nasıl işlerde çalısıyo.Ben niye çalısamıyorum diyo insan.Ama üzülme. Bende işsizim. Mezun olunca ne iş olursa yaparım dıye bi işe başladım ayrılalı 1 ay oldu daha para mı alamadım.emegıme mı yanayım sevmedıgım bı ıste calıstıgıma mı.ayrıca nısanlıyım ve 7 ay sonra dugunum var. Yanı sen sukret halıne tatlım. Benim gibi daha kötü durumda olanlar var.:17: Bu arada bölüm neydi senin?

Back