Merhaba hanımlar 22 yaşımdayım biraz küçük olabilirim sadece sorun bende mi onu öğrenmek istiyorum başkalarının gözünden. 1 aylık bir ilişkim var yani henüz yeni daha başlamadı bile neredeyse yam aradığım kişi ama içimden bir his güvenme diyordu hep ben tam tersini yaptım yine konuşmaya devam ettim görünüşte kız çevresi yok işine gider gelir falan ama bir türlü güvenemiyorum çünkü bana sanki cinsellikle yaklaşmaya çalışıyormuşta elde edemeyince soğuk yapıyormuş gibi bunu ona söyledim tamam nir daha öyle konuşmalar olmicak dedi max 1 hafta sürdü spnra yavaş yavaş işte olur ya keşke şuan yanımda olsan arkandan sarılırdım sana falan ama bunlar ne kadar masumca düşünmek istesem de bir yandan iç sesim güvenme diyor. Bana geç cevap verdiğinde hemen kaygılanıyorum ama bakıyorum mesela son görülmesi bana en son mesaj yazdığı saat sosyla medyayı işle alakalı paylaşımlar için falan kullanıyo sadece onun dışında mesela dün akşam evdeymiş bana yazmadı bir de diyor ki dizi izliyordum hani iki saniye mesaj yazmak bir insan için zor olabilir mi ? Bir de bana ilk başta cinsellikle yaklaştığı için her dediğine inanasım bile gelmiyo ya cidden acaba ben çok mu detaya takılıyorum öğrenmek istediğim bu aslında salsam mı yani mesela bir kere bi doğru düzgün buluşsak ben rahatsızlıklarımı dile getiricem tekrarlanırsa da bırakırım ama dediğim gibi ben çok mu düşünüyorum çok mu takılıyorum böyle şeylere bir de dün akşam dedüm ki bana karşı soğuk musun? Çünkü önceden canım cicim şimdi 0 p da dedü ki yok değilim dedi sadece nu aralar hiç bir şey yapasım yok akşama kadar uyumak istiyorum dedi haftasonları bile çalışıyor