Çok mu şey istedim, çok şey istiyormuşum gibi mi hissettirildi.

Gerçekten kendimi hem yalnız, hem bu hastalıktan iyilesemicek ve hemde gerçekten sevilip yuva kuramıcakmısım gibi hissediyorum.
Merhaba soru sahibi, Gayette iyileşirsin ben de aynı süreci atlattım. Yaşımız genç olduğu için aşı, sağlıklı beslenme ile vücuttan atılıyor. Canını sıkma ömür boyu bu virüsle yaşayacağım diye düşünme.
Ayrıca lütfen o yavşak erkek arkadaşınla asla bir daha muhatap olma. Narsist herif.

Valla kanka savcılığa şikayette bulun bence, madem sağlığını bozdu eşşek gibi bedelini ödemeli.

Ailemle yaşıyorum maalesef buna cesaret edemem. Zaten ulkenın adalet sisteminede güvenmiyorum. İsteyerek oldu der sevgili mesajlarımızı paylasır.
Ben kendime odaklanıp kendimi iyileştirmek ve ondan ve verdiği zararlardan arınarak kendime en büyük iyiligi yapacağımın farkındayım. Umarım şans benden yana olur.

Gerçekten mi bunu duymak çok iyi geldi. Sizede cok gecmiş olsun.
Heryerden engelledim, süreci tek atlatmak onunla olup stresli olmaktan ve beklentilerimin karsılanmamasından daha cazip suan.
O sınavına odaklansın.

Gerçekten kendimi hem yalnız, hem bu hastalıktan iyilesemicek ve hemde gerçekten sevilip yuva kuramıcakmısım gibi hissediyorum.

Ay saçmalama çok gençsin çook.
Hatta böyle bi ilişkiyi bu yaşlarda yaşamış olman bi yönden iyi.
30larının sonunda gerçeklerle yüzleşmiş biri olarak yazıyorum.
İyileşmeye bak ve sakın barışma.
Her yolu deneyecek barışmak için hatta çirkefleşebilir bile.
Sana zerre faydası olmayan seni tüketen bi ilişki bu.

Bu bulaştıran erkeklerin soyu sopu kurusa keske, kızlar bir şey de yapamıyor aile öğrenecek diye şikayet etmek hak getire...Yapılan sey yanlarına kar kalıyor baskalarına bulastırmaya devam ediyorlar.

Unutmamak için bu mesajları da buraya bırakıyorum..

Eklentiler

• IMG_8711.webp
    22 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_8710.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8712.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba tekrardan sizdeki hangi tipti, kolposkopi olmusmuydunuz ve ne kadar sürede geçti?

36 yaşındayım, bekarım geçen yıl eylül ayında hpv 16 olduğumu öğrendim. Kolposkopi yapıldı cın3 çıktı, ameliyat oldum , 6 ay sonra tekrar kontrole gidicem. Kısacası senden daha kötü durumda olanlar var, çıkmazda değilsin, hpv türün yüksek riskli bile değilmiş, yaşın genç illa ki atarsın vücudundan. Stresi çıkar hayatından, bu kadar da olumsuz düşünmeyi.

Teşekkür ederim cok gecmis olsun.
Bunlar o anlık hayal kırıklığıyla yazılmıs seyler aslında suan daha iyi hissediyorum.
Umarım sizde, bende, ve diğer bu hastalıkla uğraşan tüm kadınlar negatif olsun

Bildiğin narsisit davranisi birde hpv bulaştırmış gitmeseydi eskortlar a ayy kadınlara da kızıyorum vallahi yargilamayin ama evlilik kadini koruma altına alan bir müessese dir evlilik dışı cinsel birliktelikte size ne bulaştıracagini bilmiyorsunuz aids falan olsa napacak siniz ömür boyu sizinle kalacak adami terk etmeniz müthiş olmuş bencil pisliğin teki hem başınıza dert açıp sizi zor durumda bıraksın hemde onun zor zamani olsun vayy anasını vayy

Gerçekten mi bunu duymak çok iyi geldi. Sizede cok gecmiş olsun.
Heryerden engelledim, süreci tek atlatmak onunla olup stresli olmaktan ve beklentilerimin karsılanmamasından daha cazip suan.
O sınavına odaklansın.
Bana da eski eşim olacak it bulaştırmışti hemde tehlikeli türlerini zaten o zaman aldatıldığımı anlamıştım iki sene içerisinde bir cok turu olan ve geneli tehlikeli türleri attim vücudumdan bunu atlatırsın da su iti tekrar hayatina alma bendede vardı böyle bir tip çatır çatır boşamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…