çok mu geç kaldım :(

Jesminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
11
evet arkadaşlar kpss ye çalışmaya yeni başlayacağım cok mu geç kaldım mat 0 derece de diğerleri iyi 4 ay gibi bi sürede yapabilir miyim ocak başı gibi başlayacağım var mı tavsiyesi olan yada daha önce başaran hırslıyım yapmam gerek tavsiyelerinize ihtiyacım var hersey için çok geç degil demi nasıl başlayacağımı da henüz bilmiyorum tüm günlerim boş olacak var mı program tavsiyesi falan şimdiden rabbim razı olsun yardım edenlerden...

alanın ne

yani mezuniyetin sözel ile mi sayısal ile mi giriliyor

matematik için antrenmanlarla matematik diyorlar

konuları bir kez en az çalışıp bol da soru çözmek lazım

hedef puan da önemli

zira 85 üstünde puan oynatmak yükseltmek daha zor

evet arkadaşlar kpss ye çalışmaya yeni başlayacağım cok mu geç kaldım mat 0 derece de diğerleri iyi 4 ay gibi bi sürede yapabilir miyim ocak başı gibi başlayacağım var mı tavsiyesi olan yada daha önce başaran hırslıyım yapmam gerek tavsiyelerinize ihtiyacım var hersey için çok geç degil demi nasıl başlayacağımı da henüz bilmiyorum tüm günlerim boş olacak var mı program tavsiyesi falan şimdiden rabbim razı olsun yardım edenlerden...
geç diye birşey yok,biz gunde ortalama 1-2 saat calıştıksa sen 2-3saat calışsan yetişirsin..
usttekki arkadaşında dediği gibi hızlıca 1 defa oku mesela,testlerle daha guzel pekişiyor..
benım dershane hocalarımda 1 kere konu çalış sonra soru uzerınden gıt dediler.cok anlamadığın yerde açar bakarsın dıyorlar.
herşey senın elınde,ne kadar calıştığından çok nasıl çalıştığın ve kapasitede önemli.sen iste yeterki:KK66:

Bende yeni basliyacagm gec oldugnu dusunmuyorm ama elimde hic kaynak yok onu dusunuyorm

X