• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu fevri davrandım ?

PRF

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
22
9
86
31
Merhaba kızlar 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşım normalde kadınlar düşkün biri ne yazık ki. Bir kadının ilgisi onun hoşuna gidebilir. Beni aldatmayacağından eminim. Ama ona ilgi gösteren biriyle konuşmak ona normal gelebiliyor. Geçen gün dalgınlıkla o yanımda değilken, kendi telefonum yerine onunkine baktım. İngilizce iyi geceler yazan instagram bildirisi gördüm. Başta anlamlandıramadım sonrasında telefonun ona ait olduğunu anladım ve şok oldum. Yanıma geldi. Telefonu göstererek hesap sordum. Bana dm'sini gösterdi hiç bir mesaj yoktu. Sadece kızın iyi geceler mesajı vardı. (Kız Rus). Öylesine takip ettiğini, resimlerini bile incelemediğini söyledi. Tamam dedim geçtim. Daha sonra yalnız kalınca kızın profiline baktım. Bacaklarını çektiği ve bi kaç tane de yüzünün olduğu resmî beğenmiş. Bunun üzerine arayıp açıklama istedim. Açıklaması "evet o resmî beğenmem hoş değil ama takip etmem normal". Bunu saygısızca buldum ve rahatsızlığımı anlattım. Üzerine "ben bazen İngilizcemi geliştirmek için yabancı birileriyle konuşuyorum. Daha ileri gitmiyorum sabit konuştuğum biri Yok" dedi. Ben bunu kaldıramayacağımı bana mantıklı gelmediğini ve devam ederse bitireceğimi söyledim. O da geri adım veya yapıcı bir konuşma yapmadı. Kendimi değersiz hissettiğim için bitirdim. Sorum şu; ben doğru mu yaptım ?

Çok net ve yalan söylemeyen biridir. Buna inanabilirim aslında ama yine de ilişkisi olan birinin yapmaması gerektiğini düşünüyorum

İngilizce hazırlık okudum olacak iş değil ha onu geçelim öğrenmek için bile samimiyeti ilerletmesi lazım. İnterpals diye bi site var sorsan herkes İngilizce öğrenmek için orda ama bakda ordaki bizim oğlanların haline demek istediğimi anlarsın.
Ayrıca biriyle speakingini geliştrmek için kelime+olarak gramer bilmen lazım yalan söylüyor bahanesi o olmuş.

Merhaba kızlar 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşım normalde kadınlar düşkün biri ne yazık ki. Bir kadının ilgisi onun hoşuna gidebilir. Beni aldatmayacağından eminim. Ama ona ilgi gösteren biriyle konuşmak ona normal gelebiliyor. Geçen gün dalgınlıkla o yanımda değilken, kendi telefonum yerine onunkine baktım. İngilizce iyi geceler yazan instagram bildirisi gördüm. Başta anlamlandıramadım sonrasında telefonun ona ait olduğunu anladım ve şok oldum. Yanıma geldi. Telefonu göstererek hesap sordum. Bana dm'sini gösterdi hiç bir mesaj yoktu. Sadece kızın iyi geceler mesajı vardı. (Kız Rus). Öylesine takip ettiğini, resimlerini bile incelemediğini söyledi. Tamam dedim geçtim. Daha sonra yalnız kalınca kızın profiline baktım. Bacaklarını çektiği ve bi kaç tane de yüzünün olduğu resmî beğenmiş. Bunun üzerine arayıp açıklama istedim. Açıklaması "evet o resmî beğenmem hoş değil ama takip etmem normal". Bunu saygısızca buldum ve rahatsızlığımı anlattım. Üzerine "ben bazen İngilizcemi geliştirmek için yabancı birileriyle konuşuyorum. Daha ileri gitmiyorum sabit konuştuğum biri Yok" dedi. Ben bunu kaldıramayacağımı bana mantıklı gelmediğini ve devam ederse bitireceğimi söyledim. O da geri adım veya yapıcı bir konuşma yapmadı. Kendimi değersiz hissettiğim için bitirdim. Sorum şu; ben doğru mu yaptım ?
Doğru ne demek nokta atışı

E kız da İngilizce biliyordur heralde ay bilemedim
Rus bir erkekle neden gelistirmiyormus peki? Ustelik Rus erkeklerinin takdire sayan bir Dota oynama yetenekleri de var.

Ordaki çoğu ülkeden kızın mesaj bölümünü başta Cezayir ve Türklerede kapattığını görmüşssündür :bicak:Bizi illah ettirdikleri yetmiyor küresel çalışıyor Türk erkekleri :bicak::halay:
Tek Türkler böyle olsa iyi. Rus erkekleri de bunlardan beter :D
Bu arada sevgilin yalancı konu sahibi ayrıl boşver

Ayrıca bu çapkın diye nitelendirdiginiz adamın aldatma girişimidir. O sohbet uzayıp gider samimiyet artadabilir. Ve anlattiginiz yapıdaki bir erkekte sohbetteki ilerlemeye hayır demez. Zaaflarının kurbanı olmuş. Iyi yapmışsınız. En doğru karar

Back