• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu erken evleniyorum?

bende 88lıyım ekımde de ben evlenıyorum .aynı kompleks bendede var ama sayfayı okuyunca derın bı ohh cektım ..tek ben degılmısım dıye..zemuszemus:enbuyukkk:

Kendinize evlilik konusunda güveniyorsunuz ki böyle bir karar almışsınız.
Bana kalırsa bir kız önce eğitimini tamamlamalı.Sonra işe başlamalı.25'nden sonra da artık yavaş yavaş evlenmeyi düşünmeli.Evlilik bu ne de olsa göründüğü gibi kolay bir hadise değil.:delphin:
Bu yükü kaldıracak fiziksel ve ruhsal bir olgunluğa erişmek şart evlilik kararı almadan önce.:1closedeyes:

artık evlenıyorsun erken mı dıye sormana ne gerek var kı

erken ddense nolcak evlenmıyorum mu dıyecen ..

bence bulundugun seylerle mutlu olmaya bak ozaman

olumlu yanlarına bak ...

mutluluklar :)

21 yaş evlenmek için bence çok ideal..

hem genç kızsınız hemde kadın..

hem çocuksu hem olgun..

benim fikrim her erkek eşinin 20 li yaşlarını görmeli..

bende 21 yaşımdaydım evlendim ve düşününce tam zamanıymış diyorum..

okumayan bırı ıcın 21 ıdeal belkıde ama ...

okuyan ınsan okuldu ıstı derken zaten seneler gecıyo 21 yasında evlenıpt genclıgını yasamayan bı sürü ınsan var ...

cok ıyı dusunup karra vermelı

bende aynı yaştayım.4 yıldırda birlikteliğim var okulum bitti sayılır son sınavlarıma girecem hayata atılıcam.erkek arkadaşım hemen okul bitince evliliği istiyo ama benım daha öyle bi niyetim yok.nıyese kendımı hala hazır hissetmiyorum.yaşımız daha evliliği kaldırabilecek bi yaş değil bence.biraz daha hayatımızı yaşayalım.sen bi yola girmişsin tabii artık söylenıcek bişe kalmamış canım umarım çok mutlu olursun

okumayan bırı ıcın 21 ıdeal belkıde ama ...

okuyan ınsan okuldu ıstı derken zaten seneler gecıyo 21 yasında evlenıpt genclıgını yasamayan bı sürü ınsan var ...

cok ıyı dusunup karra vermelı

gençliği yaşamak ne demek:uhm:

erken falan digil cok normal...ben 18imde evlendim ama altindan kolaylikla kalktim o beyinle alakali kendine güveniyosan...sorumluluk alcak hissindeysen normal..bence hic korkma yasin cok normal asil benim korkmam gerekiyodu:)

okuluna engel teşkil etmiyorsa bence normal.ne güzel genç anne olacaksın belkide bi de bu açıdan düşünyerimseniben
bu arada ilk kutlayan belkide ben oluyorum bugün evleneceğin gün,mutluluklar tatlım herşey gönlünüzce olsun fotoğrafları bekliyoruzdelikafadulden

okuluna engel teşkil etmiyorsa bence normal.ne güzel genç anne olacaksın belkide bi de bu açıdan düşünyerimseniben
bu arada ilk kutlayan belkide ben oluyorum bugün evleneceğin gün,mutluluklar tatlım herşey gönlünüzce olsun fotoğrafları bekliyoruzdelikafadulden

canim benim tesekkur ederim.ben de bu topigi tamamen unutmusdum...simdi aklima geldi ve okudum hepsini:)

evet...evlendim.pisman degilim.cunku altindan cok iyi kalkiyorum cok sukur.mutluyum da.hersey nasil gelisti,nasil olup bitti bilmiyorum ama olan o ki,su an evlliyim...ama yine de erken evlendigim dusuncesindeyim.erken yasta evlenmek isteyenlere sunu soyleye bilirim ki,en az 24-e kadar beklesinler...

bence bir insan kendını ne zaman hazır hıssediyorsa o zaman evlenmeli.. bunun bı yas dılımı yok yani..

Back