canım önemli olan senin ve nişanlının evliliğe hazır olması ve tabiki birbirinizi sevmeniz kendinizi hazır hissediyorsanız ve birbirinizi istiyor ve seviyorsanız hiç korkma endişelenme sevdiğin insanla uyanıp onun yanında uyanıcaksın bunun kadar güzel birşey varmı dilerim hep mutlu olursunuz canım
Ben 1988 dogumluyum,universite 3cu sinif ogrencisiyim.universiteyi bitirmeme 1 sene var.ama 30 gun sonra evleniyorum.aslinda pilanlarim boyle degildi ben universiteyi bitirecektim,calisacaktim ne bileyim boyle iste...tabi pilanlamayla olmuyor bu isler........ya kizlar biraz endiseliyim erken evleniyorum diyee...bilmiyorum belki evlilik oncesi stresteyim.......cok mu erken?yorumlarinizi bekliyorum.a.s.
arkadşaım öncelikle hayırlısı olsun... ayrıca bu işin erken geç gibi bir zamanlaması yokturki... eğer sen ve nişanlın hazır hissediyorsanız ( ki bazı zorlukları tabiki var evliliğin bunlarıda az çok çevrenizden görüp fikir sahibi olmuşsunuzdur) bazı şeylerede hazırsanız gerisi çokta önemli değil bence... ayrıca yaşın 30 da olsaydı inan bana yine bazı endişeleri duyuyor olacaktın.. herkes evlenmeden bazı endişeleri yaşıyor... yani bu her gelinin atlattığı bir psikoloji... hiç kendini kasma hazırlıklarına vede Allahın izniyle elde edeceğn mutluluğa odaklan.... a.s.a.s.
bende 88 liyim canım lise bitince hemen ünvt başladım ünvt 2.sınıfı evli bitirdim şimdide bebeğim var hayırlısı olsun allah mesut etsina.s.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?