• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu erken evleniyorum?

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Ben 1988 dogumluyum,universite 3cu sinif ogrencisiyim.universiteyi bitirmeme 1 sene var.ama 30 gun sonra evleniyorum.aslinda pilanlarim boyle degildi ben universiteyi bitirecektim,calisacaktim ne bileyim boyle iste...tabi pilanlamayla olmuyor bu isler........ya kizlar biraz endiseliyim erken evleniyorum diyee...bilmiyorum belki evlilik oncesi stresteyim.......cok mu erken?yorumlarinizi bekliyorum.a.s.

Canim evlenmenin belli bir yasi yoktur. Eger sen ve müstakbel esin hazirsaniz olur. Simdiye kadar süpen yoktuysa, simdiki durumu strese bagliyorum canikom.

canım önemli olan senin ve nişanlının evliliğe hazır olması ve tabiki birbirinizi sevmeniz kendinizi hazır hissediyorsanız ve birbirinizi istiyor ve seviyorsanız hiç korkma endişelenme sevdiğin insanla uyanıp onun yanında uyanıcaksın bunun kadar güzel birşey varmı dilerim hep mutlu olursunuz canım

yaşına göre erken diil aslında 21 yaşındasın bende öyleyim. evliliği kaldırabilicene inanıyosan neden olmasın. tek sorun keşke okulun bitseymiş. ama oda az kalmış biter göz açıp kapayana kadar. allah mutlu etsin arkadaşım.

ben şuan 23 yaşındayım ve bana göre evlilik bu yaşta bile çok erken..
yani kndinde bu gücü görebiliyorsan sorun yok
sende biter iş...demek ki sorumluluk alma konusunda kendine güveniyorsun
karşındakide iyi biriyse neden olmasın..

canım önemli olan senin ve nişanlının evliliğe hazır olması ve tabiki birbirinizi sevmeniz kendinizi hazır hissediyorsanız ve birbirinizi istiyor ve seviyorsanız hiç korkma endişelenme sevdiğin insanla uyanıp onun yanında uyanıcaksın bunun kadar güzel birşey varmı dilerim hep mutlu olursunuz canım

onunla uyuyup uyanmak tabi guzel bisey ama stresdenmi ya nedense yas kompleksine girdim iste...

Sadece onunla birlikte olmak aynı evi paylaşmak istiyorsan bence yanlış düşünüyorsun
Ama evlilik için hazırlıklıysan ben bu yükü taşırım sorumluluklarımı yerine getiririm diyorsan bence sorun yok canım

Hakkında hayırlısı olsun a.s.

Ben 1988 dogumluyum,universite 3cu sinif ogrencisiyim.universiteyi bitirmeme 1 sene var.ama 30 gun sonra evleniyorum.aslinda pilanlarim boyle degildi ben universiteyi bitirecektim,calisacaktim ne bileyim boyle iste...tabi pilanlamayla olmuyor bu isler........ya kizlar biraz endiseliyim erken evleniyorum diyee...bilmiyorum belki evlilik oncesi stresteyim.......cok mu erken?yorumlarinizi bekliyorum.a.s.

arkadşaım öncelikle hayırlısı olsun... ayrıca bu işin erken geç gibi bir zamanlaması yokturki... eğer sen ve nişanlın hazır hissediyorsanız ( ki bazı zorlukları tabiki var evliliğin bunlarıda az çok çevrenizden görüp fikir sahibi olmuşsunuzdur) bazı şeylerede hazırsanız gerisi çokta önemli değil bence... ayrıca yaşın 30 da olsaydı inan bana yine bazı endişeleri duyuyor olacaktın.. herkes evlenmeden bazı endişeleri yaşıyor... yani bu her gelinin atlattığı bir psikoloji... hiç kendini kasma hazırlıklarına vede Allahın izniyle elde edeceğn mutluluğa odaklan.... a.s.a.s. :nazar:

evimiz de ayri,kaynana problemi de yog kaydirigubbakcemile3
hem kendi evimiz kira da degil,yani bole bir derdimiz yok
her seyimiz yerinde...
sanirim karamsarlik bende..
hayirlisi olsun insallah

arkadşaım öncelikle hayırlısı olsun... ayrıca bu işin erken geç gibi bir zamanlaması yokturki... eğer sen ve nişanlın hazır hissediyorsanız ( ki bazı zorlukları tabiki var evliliğin bunlarıda az çok çevrenizden görüp fikir sahibi olmuşsunuzdur) bazı şeylerede hazırsanız gerisi çokta önemli değil bence... ayrıca yaşın 30 da olsaydı inan bana yine bazı endişeleri duyuyor olacaktın.. herkes evlenmeden bazı endişeleri yaşıyor... yani bu her gelinin atlattığı bir psikoloji... hiç kendini kasma hazırlıklarına vede Allahın izniyle elde edeceğn mutluluğa odaklan.... a.s.a.s. :nazar:

tesekkur ederim.ozellikle su 30 yasli cumlen cok rahatlatdi beni saol Şeniz

bende 88 liyim canım lise bitince hemen ünvt başladım ünvt 2.sınıfı evli bitirdim şimdide bebeğim var hayırlısı olsun allah mesut etsina.s.kaydirigubbakcemile5

bende 88 liyim canım lise bitince hemen ünvt başladım ünvt 2.sınıfı evli bitirdim şimdide bebeğim var hayırlısı olsun allah mesut etsina.s.kaydirigubbakcemile5

gercektenmi?yasitiz o zaman ve senin bebegin var ...Allah anali babali buyutsun bebegini.cok hizliymissin sen:)

ya arkadaslar inanirmisiniz stresimi atlattim sanirim hem de 20 dakkaya kaydirigubbakcemile3...supersiniz KK kizlari :) hepinizi cok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuum.

canım benim neden bu kadar erken evleniyosun evlilik bağlanmak demek sorumluluk demek ben senin yerinde olsam kariyer yapmaya çalışırdım ama çok mutlu olmanı dilerim

bende 90lıyım ve 21ınde dugunum var... nıkahım subatta kıyıldı eşimle hafta sonu gorusuruz tam evlı degılız belkı ama cok guzel bısey ya evlılık... sen eşinin dilinden anlıyosan eşin senın dilinden alıyosa hıc bır problem olmıyacaktır... korkmanı gerektren bı durum olmaz... ınan cok guzel bısey evlılık... tadını cıkarmaya bak sevgıler....

ertele o zaman erken geliyosa esenin için,kendini hazır hissetmiyosan evililiğe evlenme erteleyi ver, zorlamı evlendiriliyosun anlamadım ki canem

öncelikle merhaba,ben erken olduğunu düşünmüyorum önemli olan olgun olmak,evliliği kaldırabilmek bence.ben 87 doğumluyum 3,5 yaşında kızım var,başlarda biraz zorlandım ama şuan herşey yolunda..ve seninde yaşın gayet normal,korkma devam:)hihoyyyt

Bende ole ewlendım bıraz zor oluyor 4. Sınıfa gectıgımde nısanlandım ekımdede ewlendım çok ıyı oluyor kendını hazır hıssedıyorsan ewlenmemnın yası yok ama okulunu bıtır
ben bıtırdım bıraz zor oluyor ama ısteyınce basarıyorsun

canımde bende senle aynı yaştayım,bende seneye evlenicem kısmetse bendede var yaş kompleksi :) kendime sorumluluk alma konusunda %100 güveniyorum,her işin altından kalkacağımıda biliyorum ama yaşımdan dolayı biraz tereddütlüyüm,4 senelik ilişkiden sonra kısmet demek gerekir heralde

Back