Tuvalet Eğitimi çok mu erken acaba ????

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
13 aylık mı? cok erken bencede.. benım kızım 18ayını doldurdu ben lazımlıgını aldım ama hala cok tereddutteyım baslasammı dıye oncelıkle sızı tebrık ederım:) 1 aydır denıyorum baglamıyorum ıyıye gıdıyor demıssınız ama tuvalet egıtımı 1 ay kadar uzun suren bır surec degıldır kı? eger kızınız gercekten hazır olmus olsaydı sımdıye kadar bu ısı cozmus olmanız gerekırdı.. kakası gelınce sızın anlayıpta onu lazımlıga oturtup yapmasını saglamanızla onun sıze kakasını soylemesı arasında buyuk fark var.. cocugunuzu yıpratmayın derim.. eskıler ogretıyormus.. olabılır! eskı zamanlarda yasamıyoruz artık.. eskısı kadar cahıl degılız hıcbırımız..

arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve ona 3 günde bezden kurtulmayı öğrettim. blogumda anltıyorum. incelerseniz sevinirim.
xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
dün kızımın idrar tahlili yenilendi
şşükür enfeksiyon geçmiş
doktoruna çişe alıştırmamın erken olup olmadığını sordum
aksine enfeksiyon için faydalı olacağını erken olmadığını söyledi
sadece çok baskı yapmayın dedi o kadar
içim biraz daha rahatladı
sizlerede bilgi vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…