• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum

Yaren

KÖPÜKCAN'ın aşçısı :))
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben 20şubatta adet oldum ve 24ünde klomen kullanmaya başladım 5gün kullandım ve martın 6sında yumurtam çatladı merak ettiğim şey bu ay eğer gebelik oluşmazsa yine 19undamı adet olmam gerekiyor gerçekten çok merak ediyorum bilgilendiriseniz sevinirimyerimseniben

klomen genelde ters etki yapmaz diye biliyorum, bende 3 ay kullandim, bi ise yaramadi gerci o ayri mesele ama adetimde bi degisiklik olmadi. ins sende hemen ise yarar, sansin bol olsun arkadasim

:teselli:

klomen genelde ters etki yapmaz diye biliyorum, bende 3 ay kullandim, bi ise yaramadi gerci o ayri mesele ama adetimde bi degisiklik olmadi. ins sende hemen ise yarar, sansin bol olsun arkadasim

:teselli:

canım benim çok saol rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz senin tedavin 3 aylıkmıydı ben 3 ay kullancam gebelik olmazsa aşılama dedi doktorum inşallah kucaklarımız boş kalmaz:Saruboceq:

3 ay kullandim sonra kullanmadim. dr umu degistirmek istiyorum aslinda. biraz dinlen sonra asilama yapalim dedi ama pek umursuz bi kadin. baska birini buldum cok iyi bir dr mus fakat yeni hasta almiyorum dedi. iyi dr lar hep dolu, sikayetciyimmmm

Back
X