Tabi ki geç döllenme olabilir ama psikolojikte yaşıyo olabilirsiniz. Benim hiç belirtim olmadı desem yeri hala inanamıyorum o yüzden pozitif gördüğüme mesela
Adet olsaydım bugün 3.günüm olacaktı ama ne gebelik ne de adet belirtileri var dediğim gibi göğüslerim şişer acırdı yani bu hiç şaşmazdı o bile yokKac ghn gecti adetiniz cnm
İdrar testinde bazen çıkmıyor acilde bir kan verin seri
Benimki tüp bebek. Geç döllenme yaşayan tanıdıklarım var ama biz çok istediğimiz için psikolojikte yapıyoruz sanırım. En azından benim öyleydi. Kendinizi rahat bırakın hayırlısıyla olur inşallahHayırlı olsun hamileliğiniz darısı bana inşallah :) doktor dün gebelik yok deyince biraz moralim bozuldu ama geç döllenme ile ilgili yazıları okuyunca bi merak oluşmuyor değil. Geç döllenme mi olmuştu sizinki ne zaman öğrendiniz?
Belki stres faln yasadiysan ondan gecikmistrAdet olsaydım bugün 3.günüm olacaktı ama ne gebelik ne de adet belirtileri var dediğim gibi göğüslerim şişer acırdı yani bu hiç şaşmazdı o bile yok
Böyle hikayeler var tabii burada. Ama senin ki böyle midir bilemem. İlk zamanlar adetin geçer geçmez hemen mide bulantısı vs gibi belirtiler arama zaten canım. Onlar çok sonradan başlıyor. Şuan gebeysen bildiğin adet belirtileri yaşarsın. Akıntın çoğalır sürekli adet oldum sanarsın.
Gebe kalmadan önce aşırı beklediğim ve yumurtlama günlerimi değerlendirdiğim günlerde mutlaka hiç gecikmeyen adetim 3,4 gün gecikiyordu. Testler hep negatif. Sonunda adet oluyordum.
Biliyorum beklemek çok zor. Ama her ay böyle “gebe miyim acaba?” Diye düşünerek aslında düzenli olan adetini geciktiriyorsun.
İnşallah gönlündeki gibi olur
İdrar yaptın sandım kan sonucun kaç çöktüDün kan testimde negatif çıktı zaten benim merak ettiğim buna rağmen sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki hem deaslında çok haklısınız o kadar çok istiyorum ki sabırsızlık benimkisi :) sizin hamileliğiniz hayırlı olsun darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki hem dehep dua ediyorum bütün isteyenlere, inşallah senin de gönlündeki gibi olur ❤ Benim ki tüp bebek hayırlısıyla sen hiç uğraşmadan gebe kalırsın inşallah
0,10İdrar yaptın sandım kan sonucun kaç çöktü
Canım çok umutlanma derim çok çok düşük bir ihtimal bu değerinin yükselmesi hava değişikliği stres bir çok neden gecikmesine sebep olmuş olabilir
Canım çok umutlanma derim çok çok düşük bir ihtimal bu değerinin yükselmesi hava değişikliği stres bir çok neden gecikmesine sebep olmuş olabilir
kızlar bir de benim tiroidlerim tamamen alındı ameliyat olmuştum bi
doğru diyorsun canım bende ki de kuru bi umut işteteşekkür ederim bu arada
Tiroidlerin alınması ne kadar etkiler bilmiyorum ama benim tiroid sıkıntım. Vardı daha önce düşüklerim oldu şimdi hamileyşm ilaç tedavisi oldum klomem kullandım rabbim nasip etti çok zor bir hamileleik geçiyorum pıhtılaşmadan gebelik şekerine kadar şuan da da bademciklerim şiş konuşamıyorum allahım doğru zamanda nasip eder hiç umutsuz olma ben çok yıprattım kendimi çok ağladığım oldu eşimin mesleği gereği hiç bilmediğimiz bir şehre geldik çok yalnız kaldım hayatı kendim için çakmazsa soktum KPSS atanamadım bebeğim olmuyor olunca düşüyor Kv ile ilgili sokıntıkar vs intihar bile düşündüm bebek için tedavi sürecindeyken umudum hiç yoktu sma tedavileri de aksatmıyordum hiç bçve o ara kafam başka şeylerle meşguldu hiç düşünmedim çok yoğundum zaten ve oy nasip oldu belki de çok stres yapmamak lazım akışına bırskmak lazım belki o zaman nasip olur inş en kısa zamanda bebeğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?