• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kuru Eller İçin Öneri?

doroth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
38
2
96
Ellerim ve cildim aşırı kuru olduğu için kullandığım hiçbir krem ellerimi uzun süre nemli ve yumuşak yapmıyor. Sürekli sürmeme rağmen cildim onu emiyor ve ellerim yine kupkuru kalıyor. Bir bayan eli gibi olsun istiyorum ellerim. Bunun için ne önerebilirsiniz? Doğal yollardan da olabilir krem de olabilir, farketmez.

aaaynenn..aynı dertten muzdaribim bende..

sana tavsiyem pahalı kaliteli kremler ek ürün olsun..
vazelinnn..bildiğimiz vazelin valla yumuşacık yapıyor..
ama ertesi güne gene aynı oluyor..helede suyla temas etsin, havalar soğuk olsun kupkuru oluyor öyleki hşır huşur ses geliyor..
birazda cilt yapısıyla alakalı sanırım..
eşimin elleri bile daha yumuşak benimkinden :17:

birde bol su içmek gerekirmiş..kuru ciltlerin en büyük düşmanı susuzluk..

evet hesı hıkaye al gul özlu vazelını sur oh mıs dudaklarınada sur catlak matlak kalmıo

Kesinlikle vazelin ellerime ayaklarıma gece yatmadan sürüyorum çoraplarımı giyip yatıyorum hem güzel kokuyor hem yumuşacık oluyor.

neler neler denedim ertesi gün gene aynı kupkuru.şimdi arko clasic kullanıyorum o kadar iyi geldiki anlatamam günde 4 5 defa sürüyorum ilk defa ellerim böyle yumuşacık.denemeye değer diyorum. :34:

Ellerim ve cildim aşırı kuru olduğu için kullandığım hiçbir krem ellerimi uzun süre nemli ve yumuşak yapmıyor. Sürekli sürmeme rağmen cildim onu emiyor ve ellerim yine kupkuru kalıyor. Bir bayan eli gibi olsun istiyorum ellerim. Bunun için ne önerebilirsiniz? Doğal yollardan da olabilir krem de olabilir, farketmez.

Gün içinde birkaç kere acı badem sütü kullanmanı öneririm. Başlarda çantanda taşı ve ihtiyaç hissettikçe ellerine uygula. Zamanla günde 1-2 defa kullanmak yeterli gelecektir. Çabuk etki ediyor.

Umarım işine yarar :)

$Barko-gliserinli-cotton24-complex-el-kremi-75ml-modakenti.jpg
Ben uzun süredir bunu kullanıyorum yaz kış çantamda bulundururum mutlaka kokusuda nemlendirmeside çok hoşuma gidiyor yapış yapış yapmıyor. Ellerimi defalarca yıkasamda nemini hiç kaybetmiyor. Fiyatıda çok uygun bi dene istersen belki sanada iyi gelir :)

Benim cildim yazın bile kurudur, ellerim de tabi. Bunun için Ben de bir çok krem denedim ama lapitaktan vazgeçemedim. Tabi kullanmayı bıraktığımda ellerim tekrar eski haline döndü ama günde iki kere kullandığımda yumuşacık oluyor. Ne neutrogena ne arko ne bepanthen ne excipial ne lushun doğal kremleri.
Bir de haftada bir gün gece yatarken ellerine gliserin, zeytin yağı, badem yağı gibi yağlarla masaj yapıp ameliyat eldiveni giyerek yatmanı öneririm. Bana çok iyi geliyor.

Back