- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
merhabalar arkadaşlar siteyi devamlı takip ediyorum fakat, yazmıyordum. 15 gün önce bir eczaneye cildim için sıradan bir nemlendirici almaya gittim fakat şansıma cilt bakım uzmanı oradaydı ve cildime rastgele baktığı halde alacağım nemlendiricinin iyi gelmeyeceğini söyledi ve bana başka bir cilt bakim seti önerdi 4lü set inanamıycanız kadar mükemmel bir şey miş.tamamen tedavi amaçlı kullanılan bir ürün spf ürünleri spa masajlarını duymuşsunuzdur.acayip rahatlatıcı ve cildimde inanılmaz bir güzelleşme temmuzda düğünüm var malüm ona hazırlık sizlerinde (( cildi kuru ve nemsiz olanlar)) biran önce bu ürünü kullanmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
ismi ne peki arkadasım bu setin bizde alalım cok kuru cildim ve pullanıyo..benimde düğünüm haziranda güzelleşelim dimi canım:teytey:
canım ben balmandol kullanıyorum karneyede yazılıyor tıbbi yağ banyosu zaten sende dene 5 ytl falan al banyodan sonra ür cildine
benim de cildim çok kuru.çok krem denedim.zaten çoğunun fiyatı yüksek ve ben çok sürdüğüm için kısa süre gidiyordu.şimdi rosensenin kuru ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum.ve yüzüm pamuk gibi oldu.fiyatı da gayet uygun.sanırım artık buna devam ederim.bence deneyin.gül suyuyla siliyorum ve kremikullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?