WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.053 63.043 4 Kasım 2021 Konu Sahibi 1mirac #21 LOTUS0 .!.: Sarı ombre yaptiysan olmuşsun sen Genişletmek için tıkla... Durun bu muhtesem otesi saclarimin bi fotosu varsa atayim hemen, havam olsun
LOTUS0 .!.: Sarı ombre yaptiysan olmuşsun sen Genişletmek için tıkla... Durun bu muhtesem otesi saclarimin bi fotosu varsa atayim hemen, havam olsun
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.297 64.556 4 Kasım 2021 Konu Sahibi 1mirac #22 Ayiyogi .!.: Bu sekilde atsam ban yemem değil mi, hatta yengemle beraber actik saçlarımı ve şok oldular mavi siyah boyaliydi kesin yanacak diyolardi. 10 tlye almıştım inanmadilar fiyatina cok lüks bisey sandilar Genişletmek için tıkla... Bu markanin agdasi vardi. Ben cesaret edemem galiba bununla açmaya. Omegaplex candır
Ayiyogi .!.: Bu sekilde atsam ban yemem değil mi, hatta yengemle beraber actik saçlarımı ve şok oldular mavi siyah boyaliydi kesin yanacak diyolardi. 10 tlye almıştım inanmadilar fiyatina cok lüks bisey sandilar Genişletmek için tıkla... Bu markanin agdasi vardi. Ben cesaret edemem galiba bununla açmaya. Omegaplex candır