merhabalar size bişey danışmak istiyorum bizim sorunlu bi ilişkimiz vardı çok kavga ederdik ama her defasındada barışırdık benim sayemde sevgilim kimseye kolay kolay bağlanamıodu eski yaşadıkları yüzünden ama beni sevdiğinide söylerdi geçmişindeki kızlardan çok farklıydım o yüzden onda çok değerliydim.Beni seviyor diyede hiç bırakmadım çabaladım durdum.Çok değer verdim çok sevdim onun tek bir gözyaşına dayanamıyodum.1 buçuk senedir tanışıyoruz ama doğru düzgün çıkamadık bile.Benim üzülmeme dayanamazdı kıyamazdı hiç her ayrıldgmzda seni artık üzmek istemiyorm yeter çabalamayalım olmuosa olmuodur filan diyodu ama anlamıyorm insan seviyosa biraz olsun çaba göstermez mi.Bi kere hayatına birine aldı ben çok kötü oldum tabi bi sürü saydırdım msjlar filan sonra yeter nefret ediyorum senden msj atma bana mutluyum şu anki sevgilimi sevmeye başlıyorum filan dedi tabi bn o anda yıkıldım.Sonra o kızdan ayrıldı biz tekrar başlamıştık sonra o sorunlar yine devam edince bitirdi ve tekrar o kıza döndü yine mutlu olduğunu söyledi msj atma kız arkadaşımla aram bozulcak senin yüzünden filan dedi o bana hiç kıyamayan insan neler söyledi gerizekalısından aptalına kadar hattını bile değiştirdi facelerini dondurdu şu an çok acı çekiyorum nasıl atlatabilirim bunu