Sistit olmuş olabilirsiniz bi doktora görünün geçmiş olsunYaklaşık bir aydır idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu adetime takın geçti adetim bitince tekrar başladı adetim normal de ki zamanından az ve gelen akıntı gibiydi bir kez daha böyle olmuştu kansızlık diye düşündüm ama iki gündür idrardan sonra akıntı gibi kan geliyor hafta sonu doktorda yok kafayı yicem sebep ne olabilir acaba
doktora git idrar yolları enfeksyonu kapmışsın bende de olmuştu antibiyotik vermişti geçmişti ve bool bol su tüketYaklaşık bir aydır idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu adetime takın geçti adetim bitince tekrar başladı adetim normal de ki zamanından az ve gelen akıntı gibiydi bir kez daha böyle olmuştu kansızlık diye düşündüm ama iki gündür idrardan sonra akıntı gibi kan geliyor hafta sonu doktorda yok kafayı yicem sebep ne olabilir acaba
Yaklaşık bir aydır idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu adetime takın geçti adetim bitince tekrar başladı adetim normal de ki zamanından az ve gelen akıntı gibiydi bir kez daha böyle olmuştu kansızlık diye düşündüm ama iki gündür idrardan sonra akıntı gibi kan geliyor hafta sonu doktorda yok kafayı yicem sebep ne olabilir acaba
bende az içiyodum doktor çok sık su iç dedi geçmesse kum döküyo olablrsin dedi geçti allahtanBu aralar suyu az içiyorum yani önceki içtiğime göre bir sabah birde akşam içiyorum önceden iki saate bir içiyordum gece uykudan uyanıyordum ama bu aralar hava soğuk ondan mı neden se bilmiyorum suyu da az tüketiyorum peki doktora nasıl anlatacam ki derdimi