çok kötüyüm

haras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
32
0
86
İstanbul
eşimle 7 yıılık evliyiz 6 yılda iyi kötü sevgili kavgalı bir yaşantımız vardı iyi kötü gidiyordu 6. yılda bir oglumuz oldu allah bize bagışlasın . bu pazar günü çok büyük bir kavga ile evi terk etti ve gitti 1 haftadırda ne beni ne çocogunu gçörmeye geldi çocuguna okadar düşkündürkü anlatamam naıl olduda bunca zaman onu görmeden durdu hani beni sevmeye bilir ama onu nasıl görmez her gün aglamaktan artık gözlerimden yaş akmıyor sorun hep benimm aşırı kıskançlıgım hastalık derecesinde ama bunu onun ilgisiz ve sevgisi hareketlerrinden dolayı yaptım hep beni aldattıgını düşündüm hep bi açık aradım. tlf kontrol ettim iş yerini aradım yetmedi cep aradım yetmedi yanında kim varsaa tlf ver baymı bayanmı diyee itamlarda bulundum oda artık dayanamadı ve gitti korkudan tlf arayamadım msj attım ama okumadan sildigine eminim zaten her kavgada beni sevmedigini sadece çocuk için benimle old söylüyodu ama barıştıktan sonra gayet iyidik . bir yuva böylece kapandı ne yapcagımı bilmiyorum :((((((

arkadaşıyla tlf görüşmüş bu işin bittigini artık kız kardeşinde kalcagını söylemiş o gün çocuguda aldım gittim belki yumuşar diye ama evde yoklardı aradım açtı biz yokuz tekrar geri dön dedi ve geldigimiz taksiyle geri döndük oğlumla

Keşke iş bu raddeye gelmeden bi psikolojik destek alsaydınız:( çünklü sizde aldatılmak korkusu takıntı haline gelmiş ve eşinizi boğmuş hatta sanki beni aldat diye üstüne üstüne gitmişsiniz...Erkekler pek bu tarz baskılara gelemezler gerçi bi z kadınlarda böyleyiz.Düşünsenize eşinizin sürekli size böyle bi baskı yaptığını sürekli sürekli...
Umarım eşiniz size döner ama bu durumdan büyük ders çıkarmalısınız.Bence hayatı hemen yarın ölecekmişiz gibi yaşamak gerek çünkü insan böyle düşününce bütün hatalara karşı daha ılımlı ve anlayışlı yaklaşır.Bence hayat o kadar kısa ki kalp kırmaya değmez ...hele ki canınızdan çok sevdiğiniz ,hayatınızı ömrünüzü paylaştığınız e inizinkini.........

Bence araya ortak bir sevdiği arkadaşını sokup görüşmek isteyin başbaşa..
Ve bu görüşmede özür dileyip psikolog yardımı alacağınızı söyleyin ve bunu
kendiniz için yapın lütfen. Yalnız eşinizi değil sizi de yıpratır bu boyutta
bir kıskançlık.. Umarım tekrar mutlu olursunuz..

hiç kıimsem yokki bu şehirde araya birini koyayım bütün akrabaları şehir dışınd aailesindeden kimse gelmedi biz karışmayız dediler

arkadaşım eğer kocanı seviyosan gurur yapma ve elinden gelen herşeyi yap onun için görsün seni onu ne kadar istediğini mutlaka düzelicektir.7 yıl dile kolay ve bebeğiniz olmuş sanırım oda küçük daha onun ailesiyle konuş bişeyler yap çabala

sorunu biliyorsunuz aslında. bunu yeni mi farkettiniz? yani bu kıskançlığın ne illet, karşıdakine nasıl bir zarar vereceğini? yada düzeltmeye uğraşmadınız mı kendinizi?

ki siz üstüne üstlük yanındakilerle konuşma derecesinde kıskançmışssınız. bu normal değil biliyorsunuz değil mi? üzgünüm ama

geçmiş gitmiş.. bana kalırsa önce değişmeye hazır olun, sonra değiştiğinizi ispat edin.
aramayın siz hiç, nerdesin, ne yapıyorsun diye sitemler edip ağlamayın eşinize karşı.
çünkü bu durumu kurtarmaz aksine daha da kaçar.

yada arayacaksanız da 'doktora gideceğim, tedavi olacağım, herşey yoluna girecek' diyin sadece. yalvarmayın, ağlamayın hiç bişey kaznmazsınız..
güçlü ve kendine güvenen tavırda olursanız bişeyler düzelir diye düşünüyorum..

arkadaşıyla tlf görüşmüş bu işin bittigini artık kız kardeşinde kalcagını söylemiş o gün çocuguda aldım gittim belki yumuşar diye ama evde yoklardı aradım açtı biz yokuz tekrar geri dön dedi ve geldigimiz taksiyle geri döndük oğlumla

dediğim gibi böyle yapmak kazandırmaz ki eşinizi :50:

bi hafta falan bekleyin, sıkın dişinizi oda kafasını dinlesin.. oda sakinleşince aynı şeylerin olmayacağını, psikologdan yardım alacağınızı belirtin.
ve olacakla öleceğe çare yok bunu düşünerek ilerleyin. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..

şuan hala aynı hatayı yapıyorsun canım :31::31: üstüne gitmek onu sana kazandırmaz. daha da soğutursun,düzeleceği varsa da düzelmez.

bekle..

uzman yardımı al. somut bir şeylerle değişmeye başladığını kendine ve eşine kanıtla.

Back