Çocuk Hastalıkları çok kötüyüm,

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
628
şuanda tam 5 aylık bir kız bebeğim var. tam 2 ayık olduğunda kaşının üzerine nohut büyüklüğünde bir yumru farkettim. doktora götürdük, zamanla geçer merak etmeyin dediler. düne kadar bu konuda bir çocuk cerrahına gitmemiştim. dün ünv. hastanesinde özelde bir çocuk cerrahına gittik, herhangi bir tomografi yada ultrasonla bakılma olmadı. elle baktı, ameliyat fikrine kendinizi alıştırın dedi, kistmiş, alınması lazım, sonra patoloji raporunun sonucuna bakarız, ameliyat için gecikmeyin çünkü, ne kadar erken alınırsa o kadar az iz kalır, bebek olduğu için de çok etkilenmez dedi. daha ek gıdaya bile geçmedik. acaba çocuk cerrahına mı plastik cerraha mı gitmeliyiz. böyle bişeyle karşılaşan var mı, gerçekten berbat durumdayım, dünden beri gözümün yaşı durmadı. dua ederseniz sevinirim, ben duanın gücüne hep çok inandım. bu yazıyı bile zor yazıyorum, acaba hacettepe ünv. den iyi bir çocuk cerrahı bileniniz var mı

canım benim allah sabır versin ama dr. sana hayati bir tehlikeden bahsetmemiş ki iz kalmasından bahsetmiş.....bende ilk oğlumda bu gibi durumlarla cok karşılaştım...sen dr. seni yönlendirdiği gibi gecikmeden tedavine başla..inşallah patoloji sonucuda kötiü cıkmaz..... dualarım seninle.....allah yar ve yardımcın olsun....

bişe olmaz canım iyi huylu kist bazı bebeklerde görülebiliyo,benim arkadaşımın bebeğide 7 aylık aynı sorun ondada var önce geçer dediler şimdi ameliyat diyolar geçer diye bekliyo hala arkadaşım....................

Geçmiş olsun canım. Hemen operasyon gerçekleşirse siz de bu sıkıntıdan kurtulursunuz.
Allah yardımcınız olsun. Merak etmeyin bebeğiniz bunu en güzel şekilde atlatacaktır.

öncelikle cok gecmis olsun arkadasim.butun ictenligimle acini paylasiyorum,ve bir an önce acil sifalar diliyorum.benimde bir kiymetlim var önümüzdeki ay 4 yasina girecek bademcikleri cok büyük oldugu icin nefes almakta zorlaniyor,daha öncede geniz etini aldirdik.narkoz tabiki cok kötü kendini en kötüsüne hazirla, ama 1-2 saat sonra narkozun etkisi gecmeye basladikca beraberce uyumaya basliyorsunuz.sadece 1-2 saat sikintili olur sonra ikinzde kelebekler gibi özgür olacaksiniz.ayrica kistin kötü huylu oldugunu da sanmiyorum ama lütfen güclü ol kimseye fazla birsey sorma en iyi dogru kendi bildigin dogrudur.bu sikintiyi güclü bir sekilde atlatman dilegiyle lütfen melegini benim icin öp bebekler cok güclü olurlar merak etme.

Çok çok geçmiş olsun güzelim. Dualarımız bebişinle birlikte, ben eminim temiz çıkacak her şey.

Allah korusun bebegini canim, umarim hersey düzelir..
Bu konuda bir bilgim yok ama dua edecegim bebegin icin...

Canım benim de sana acizane tavsiye bir kaç doktora daha göster, çünkü maalessef bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar..bunu üzülerek söylüyorum,çünkü bende küçükken rahatsızlanmışım,pelisilin verip göndermişler,ama sonuç olarak havale geçirmişim ve şu an duymuyorum(kulaklık ile duyuyorum) sakın yanlış anlamayın amacım sizi üzmek,içinizi karartmak değil...sadece bir kaç doktorun daha gözetiminden geçirip öyle karar verin..dualarımnız sizinle...

öncelkle çook geçmiş olsun
korkma ondan küçük bebekler kalp ameliyatı bile oluyor üzülme
bnm kızmda geçen sene fıtıktan ameliyat oldu bnde çok üzüldüm ilk şoka girdim küçücük çocuk nasıl kaldrr ameliyatı dedim
inan büyük insanınkinde daha da kolay içini ferah tut doktorlarada güveen
bnm bildiğim çocuk cerrahisi yapar
ama o dr gerek görürse zaten seni yönlendrr plastik die
sağlık sıhat haberlerinizi bekliyruz cnm
bak ne güzel erken farktmişsn bilinçli bi annesin belli
dahada geç olabilr yüzünde iz kalırdı bebecğn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…