- 7 Ağustos 2019
- 583
- 2.103
- 113
- Konu Sahibi Maviiiiiiiii
-
Soruna bağlı.Merhaba canlarim.. kac sene oldu gelmedim
Bu aralar hic iyi degilim o yüzden burdayim
Esimle cok zor dönemden gectik.. geciyoruz.. yüksek lisansa basladim kafam cok dolu. Bu zor zaman nezaman biter?
Namaz a basladim.. 5 vakti kilamasam da sabah ve yatsiyi kacirmiyorum ki birseyler belki böyle yoluna girer
Zorluğun ne olduğunu bilsekte nezman biteceğini yine sadece Allah bilir , kullar sadece öngörürZorluğun ne olduğunu bilmeden ne zaman biteceğini nasıl bilelim?
Ne bileyim borcu vardır bir sene sonra biter deriz, hamiledir 9 aya en geç doğurursun derizZorluğun ne olduğunu bilsekte nezman biteceğini yine sadece Allah bilir , kullar sadece öngörür
Merhaba güzelim.Her zorluğun bir kolaylığı olur hep kötü gidemez. Sabredin. Eşinizle beraber göğüs geriyorsanız ne güzel.
Ne bileyim borcu vardır bir sene sonra biter deriz, hamiledir 9 aya en geç doğurursun deriz
Merhaba güzelim.Her zorluğun bir kolaylığı olur hep kötü gidemez. Sabredin. Eşinizle beraber göğüs geriyorsanız ne güzel.
Yani genelde hayatta bir sorun bitiyor diğeri başlıyor. Allah kolaylık versin. Yüksek lisans çok aşılmaz bir süre değil. Muhtemelen manevi olarak zor süreçten geçiyorsun. Allah kalbine ferahlık versin
Merhaba güzelimZorluğun ne olduğunu bilsekte nezman biteceğini yine sadece Allah bilir , kullar sadece öngörür
Merhaba güzelim..Sorununuz ne bilmiyorum ama Allah’a sığınmak ve kendini bir şeylerle meşgul etmek en güzeli
Konu açmışsınız ama içi boş.
Zor olan ne ? Niye kötüsünüz? Yüksek lisans ne alaka ? Sorun nedir ?
Allah yardım etsin, ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?