• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Ilk gebeliğim 17+4 hamileyim. Suan nasil uazdigimi bilmiyorum desem yeridir. Iki arkadasla biseyler yemek icin bi uere geldik. Ben bas donmesi falan hic yasamadim. 13. Haftalarda sadece 2 kez mide bulamtisi yasadim.
Ayaktaydim siparisimi bekliyodum midem bulanmaya basladi ve bi anda gozum karardi yuzum uyustu ayakta nasil dursum arkadasimin oturdugu masayi nasil buldum bilmiyorum. Hadi mide bulantisi tamam bas donmeside tamam ama bu goz kararmasi ve yuzumun elimin ayagimin uyusmasi falan normal mi acaba? Cok korktum. Yorgunluktan olabilir mi

Ilk gebeliğim 17+4 hamileyim. Suan nasil uazdigimi bilmiyorum desem yeridir. Iki arkadasla biseyler yemek icin bi uere geldik. Ben bas donmesi falan hic yasamadim. 13. Haftalarda sadece 2 kez mide bulamtisi yasadim.
Ayaktaydim siparisimi bekliyodum midem bulanmaya basladi ve bi anda gozum karardi yuzum uyustu ayakta nasil dursum arkadasimin oturdugu masayi nasil buldum bilmiyorum. Hadi mide bulantisi tamam bas donmeside tamam ama bu goz kararmasi ve yuzumun elimin ayagimin uyusmasi falan normal mi acaba? Cok korktum. Yorgunluktan olabilir mi
Belki tansiyonun düşmüştür.yorgunluktan da olabilir geçmiş olsun rabbim evladını sana bagışlasın

Kanında demir eksikliği var büyük ihtimalle..Kan değerlerine haktır.Tam kan sayımı yaptir canim.Sağlık ocağında bile bakıyorlar..Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al bebisini inşaAllah❤❤❤

bu haftalarda bas dönmesi artiyor ayrıca hemen tansiyonunuza bi baktirsaydiniz...gecmis olsun...

Ya yoruldum buyuk ihtimalle tansiyonum dustu. Yuzmustum biraz kendimi yormicak sekilde ama farketmeden yorulmusum sanirim. Hemen eve geldim uzaniyorum simdi. Cok korktum bi anda oyle bisi yasayinca :KK43:
Allaha emanet et bebigini eline karnına koy dua et inşallah birşey olmaz

Bilmiyodum arttigini. Biseyler atistirip eve gectim hemen. Uzabiyorum suanda. Yakinda eczane var simdi baktirsam mi acaba tansiyonuma tesekkurler cevap icin :)
bakın bunu nette bulup yapıştırıyorum..
18 haftalık gebelik süreci, annede tansiyonun düşmeye devam ettiği ve baş dönmesi, bayılma gibi şikayetlerin sık görüldüğü bir dönemdir. Bu dönemde, bebeğe giden kan akışı artığı için annede yorgunluk ve tansiyon ile ilgili belirtiler de daha sık görülebilir.

bakın bunu nette bulup yapıştırıyorum..
18 haftalık gebelik süreci, annede tansiyonun düşmeye devam ettiği ve baş dönmesi, bayılma gibi şikayetlerin sık görüldüğü bir dönemdir. Bu dönemde, bebeğe giden kan akışı artığı için annede yorgunluk ve tansiyon ile ilgili belirtiler de daha sık görülebilir.
Cok tesekkur ederim. Kendime geldim daha iyiyim yorgunluk hissim var ama iyiyim. Eczaneye gittim az once tansiyonum normal cikti. Buyuk ihtimal tansiyonum dustu biraz uzaninca toparladi. Cok sagolun :)

Cok buyuk ihtimal erkek. Gostermemekte inat etmisti ama son gittigimizde doktor cok yuksek ihtimal erkek dedi. Bende gordum pipisini ama bagdas kurdugu icin %100 degil :) :anneadayı:
Hayırlısı olsun..saglıklo olsun da :emir_bebek:kalp atışını karından kaçıncı haftada duydunuz

Back