COK KOTUYUM :((( uzun yazmisim ama ALLAH rizasi icin okuyup cevapliyin

NiEl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
66
0
Merhaba bayanlar. Artiq dusunmekden uyuyamiyorum. Kafam ve psikolojim bozuldu. Problemimi sizlerle de paylasmak istiyorum. Son adet 4subat gordum.(adet gecikmelerim oluyor. Kizlik donemimde de oluyordu. Ama cok sukur hic bir sorunum yok. Her seyim normal) 15 mart gebelik testi yapdim negatife. Daha sonra 24 mart aksam ve 25 mart sabah yaptim gebelik testi 1dakika icinde 2.cizgi cikdi her ikisinde de. Yani pozitif(ilk defa pozitif cikti. 6aydi evliyim. Her ay test yapdim ama ilk defa pozitif gordum) sevindim tabi. Ama dayanamadim tanimadigim bir doktor yanina gitdim ultrasona girdim hic bir sey goremiyorum dedi. Hic bir deyisiklik yok dedi icinde. Test yaniltmis ola bilir dedi. Ve ben tabii cok uzuldum ama anlamadim. Ne demek? Sizce hamile miyim? Bide belki borudadi daha rahime dusmemis ama cok az ihtimalle oyle olur dedi. Borudaysa eger idrarda oyle pozitif cikar mi? Bide ben kan tahlili yaptirsam kanimda da kesin cikar mi hamile olsam?

tabi ki canım kanda kesin sonuç çıkar hemen bi hastaneye gidip bence tahlil yaptırmalısın..daha küçük olduğu için kese oluşmamıştır o yüzden gözükmemiştir..
umarım hamilesinidir.. :26:

Bende en son 8 Şubat'ta adet olmuştum 8 Mart'ta yaptığım test çift çizgi çıkınca ilk önce sağlık ocağından kan testi yaptırdım gebelik çıktı. Doktoru aradık hemen ultrasonda görülmez dedi 10 gün sonra gittik kese göründü. Hemen görünmeyebilir kese

bak merak ettim şimdi yarın bi gidip de tahlil yaptır canım :)
benim bildiğim gebelik testleri yanlış çıkması zor ihtimalmiş..hele ki sen iki tane yapmişsın..

Bu dr kan testi istemedi mu canım sadece ultrason da bakmakla anlaşılmaz ki hamilelik kan testi yaptır sen canının kafana takma

Merhaba bayanlar. Artiq dusunmekden uyuyamiyorum. Kafam ve psikolojim bozuldu. Problemimi sizlerle de paylasmak istiyorum. Son adet 4subat gordum.(adet gecikmelerim oluyor. Kizlik donemimde de oluyordu. Ama cok sukur hic bir sorunum yok. Her seyim normal) 15 mart gebelik testi yapdim negatife. Daha sonra 24 mart aksam ve 25 mart sabah yaptim gebelik testi 1dakika icinde 2.cizgi cikdi her ikisinde de. Yani pozitif(ilk defa pozitif cikti. 6aydi evliyim. Her ay test yapdim ama ilk defa pozitif gordum) sevindim tabi. Ama dayanamadim tanimadigim bir doktor yanina gitdim ultrasona girdim hic bir sey goremiyorum dedi. Hic bir deyisiklik yok dedi icinde. Test yaniltmis ola bilir dedi. Ve ben tabii cok uzuldum ama anlamadim. Ne demek? Sizce hamile miyim? Bide belki borudadi daha rahime dusmemis ama cok az ihtimalle oyle olur dedi. Borudaysa eger idrarda oyle pozitif cikar mi? Bide ben kan tahlili yaptirsam kanimda da kesin cikar mi hamile olsam?
. Yüksek ihtimal hamilesin geç döllenme olmuştur bende aynısını yaşadım kan testi kesin sonuç verir zaten gebeliği testle öğrendikten sonra 10 gün bekleyip öyle doktora gitmek lazım

Canım hakkında hayırlısı olsun . Kesinlikle kann testi yaptir . Geç döllenme den dolayı görmemiş olabilir ki kese hemen görünmez . Kan testi sonucuna göre gebelik haftası tahmini de yapılır beta hcg 1000 üzeri olması lazım kesenin görünmesi icin . O doktor nasıl doktormus bak kızdım simdi . Acile insan migde bulantisi icin bile gitse bekar dahi olsan ilk gebeliğe bakıyorlar . Sen git direk hastaneye gebelik testi yaptircam de . Bizede haber ver insl bebeğin seninledir :))

InsALLAH dediginiz gibidir canlarim. Yarin kant tahlili yaptiricam. Ne olur dua edin. Size mutlu haberler getiriyim.

Kizlar bide ben su an gebelikle ilgili hic bir sey hiss edemiyorum yaa... Goguslerimde hassasiyet agri var. bide adet olacagim donemde cok akintilarim oldu. Ara-sira da kasiklar ariyo

bunlar hamilelik belirtiside olabilir. İdrar testinde çift cizgi gördüysen onun yanlış olma olasılığı çok düşük. İlk ultrasonlar eğer alttan bakılmadıysa görülmeme olasılığı yüksek. Sen canını sıkma çok Merak edersen kan tahlili yaptır. İçin rahat eder. Allah gönlüne göre versin

canım benimde test pozitif çıkmıştı. dra gittim galiba hamileyim dedim ultrasonda baktı hımmm bişey gözükmüyo dur bide alttan bakalım dedi. alttan baktı evet dedi çok yeni bi gebelik bak şurdaki küçük noktayı görüyormusun o işte dedi. tabi kese falan yoktu sadece ufacık bi noktaydı. ama şimdi kocaman kafamızzz kocaman göbeğimiizzz ve iiinncecik kollarımız bacaklarımız varr:) İnşallah seninde bi noktacığın vardırda dr görememiştir. Allah istyen herkese istediği zamanda nasip etsin....

özel bir hastanenin acilinde gebelik için kan testi isteyebilirsin cnm 1 saat sonra çıkıyor sonuçlar hem zaten kese hemen gözükmezki şu şekilde söylim benim adetim 3 gün geçikmişti kan testi yaptırdım hcg değerim 107 çıktı ertesi gün dr gittim dr kan testinin pozitif çıkması gebelik olşucağı anlamına gelmez demişti çünkü kese yoktu kimyasal gebelik denilen şey olabiliyormuş 2 gün sonra testi tekrar istedi hcg değerinin yanlış hatırlamıyorsam 2 günde bir 2 katına çıkması lazım yaptırdım 200 küsür çıktı tekrar ultrasona girdim dr söylediği kese var ama içinde bebek yok kesenin oluşması bebeğin oluşması anlamına gelmez dedi bu seferde buna da boş gebelik deniliyormuş görmüş olduğun gibi hep olumsuz idi 3 aya kadar hiç olumlu cevap alamadım neyse ki bebişim tutunda bana dr demesi geç döllenme olmuş adet tarihimlen aradaki fark tam 2 hafta yani hiç birşey belli olmuyor... umarım dilediğin gibi olur..

Allah razi olsun kizlar. Siz oyle soyluyorsunuz ya icim rahatliyo. Yarin kan testi etdirib size bildircem.

Kizlar bide ben su an gebelikle ilgili hic bir sey hiss edemiyorum yaa... Goguslerimde hassasiyet agri var. bide adet olacagim donemde cok akintilarim oldu. Ara-sira da kasiklar ariyo

Canim belirti pek olmasa bile hamile olabilirsin,Insallah.

doktorunuzun neden beta ıstemeden usg ye soktu sızı anlamadım.ınşallah hamılesınızdır.guzel haberlerınızı beklıyoruz hayırlısıyla

testlerin yanlış çıkma ihtimali çok düşük ayrıca doktor neden kan testi sitemedi oda garip ama 100 % 99 hamilesin canım inşallah

Ben suan 9. Haftalik hamileyim ve bende hamileligime dair hicbirsey hissetmemistim senin demen gibi adet olacakmis gibi gögüslerim ve kaslarim agriyordu belkide hamilesindir suan cnm dilerimki allahtan isteyen herkeze nasip etsin... Sen sıkma canini cnm yarin doktora git ve haber ver merakla bekliyorum positif haberini :))

dr. nasıl kan testi istememiş hayret vallahi.gebelik yeni olunca zaten gözükmezki kese falan .sen kan testini yaptır cnm sonuca göre hareket edersin inşallah bebişin seninledir.

X