Çok kötüyüm, olacağı buydu.

Z

zynep22

Ziyaretçi
şuan o kadar kötüyüm aklıma gldikçe çıldırıyorum.
bundan 5 ay önce tanıştık ve o kadar çok isteyenim oldu ki.hiç birini düşünmeden reddettim.yurtdışı kariyerimi bile geri tepdim.seni asla bırakmıycam diyordu.cbaşkasıyla evlenirsen kahrolurum diyordu.ailemi bile göze aldım.....ve bitti herşey..ne olduğunu anlamadan bitti.... ben de bittiim. inanın ağlamaktan gözyaşlarım kurudu.o kadar çok şe var yazacak ama ağlamaktan yazamıyorum.nereye baksam onu görüyorum.heryerde o.o kadar çok sevmiştim ki onu.yüreğim paramparça.yıkık bitik virane.insanlar nasıl bu kadar çok nasıl üzülüyorlar diyordum hep.ne var ki.boşver gitsin derdim.çok zormuş anladım.bu günleri bir an evvvel atlatayım diye dua ediyrum Rabbime.sizde edin.

sizlere şunu söyliyeyeyim.asla kimsenin sözüne inanmayn.ve fadakarlıkta bulunmayın eşiniz değilse.işte böyle bırakıveriyorlar.değmiyor.senağlama

bi erkek için yurt dışı kariyeri geri tepilir mi :mymeka:
hele 5 aylık bi ilişki için ..

Tek çare zaman.
Zamanla unutursun, karşılaştığın zamanda ben bunumu deli gibi seviyordum dersin.
Hepimizden geçti..
Eski aşkını (deliler gibi sevdiğini ve onsuz yaşamayacağını düşünen olarak) unutamayacağını sanıp yolda gördüğünde selam naber diye soran, Kocasına deli gibi aşık ben..

canim sakin ol bitoparla kendini öncelikle kiyamam ya olur böyle şeyler konu ne bilemiyom ama önce sakinleş derin bir nefes al gözyaşlarina yazik aglama lütfen belkide böyleolmasi gerekiyordu kismet nasip herşey cnm üzme kendini neolur keşke birine bukadar güvenmeseydin hayatini degiştirebilcek kadar üzüldüm gerçekten

ah be güzelim ne yaptın sen .. bu kadar kısa bir ilişkide yaptıklarına ve aldığın karşılığa bak... aklını başına al artık inan hiç kimse için deymez bu yaptıklarına... aslında sende biraz haketmişmisin ne???
neyse bundan sonra aklın başına gelmiştir.. üzülme bu kadar kısa zamanda bu denli bağlanabildiysen nasılsa kolay unutursun.. kalbimiz seninle olsun

yahu insan yıllardır evli olduğu kocasnıa güvenmıyo sen kısacık zamanda hemen inanmış güvenmişsin

kariyerini geri tapmişsin nese çok fazla yüklenmek istemem

zaman geçtikce acın hafifler mutlaka geçmez deme nelere katlanıyo insan
allah daha büyük dert verip derman aratmasın

canım cok sevmıssın bellı bu sevgı ıcın fedakarlıkta yapmıssın ama artık kendı hayatına bakman gerek.her acı ınsanı olgunlastırırmıs.bu yonden bak bıde ilerde canını yakmak ısteyenler olursa daha bı dık durursun karsılarında kımseyede kendınden fazla deger verme canım bunuda cok ıyı anlamsındır sanırım

Daha ilişkinizin başında birbiriniz tanımadan bir çok şeyden ödün vermişsin....
Hayatınla ilgili bir çok şeyi elinin tersi ile itmişssin...
Ama kimse bilemez ki ne olucağını kim böyle bir şey olsun ister ki ...
üzülme diyemem üzülüceksin mutlaka...
Ama hayatta yaptığımız her hata bizi attığımız diğer adımlarda daha temkinli ve daha düzgün düşünmeye sevk eder..
Her şey geçicek ama biraz zaman...

Canım 5 aylık bir ilişkide zaten sende kabahat nasıl bu kadar güvendin herşeyi silip attın bir kenara...
Hangi sözüne güvendin neye güvenerek bu kadar fedakarlık yaptın
5 ayda ne kadar tanıyabilirsinki bir insanı....
İnsanlar kaç senede tanıyamıyor okuyup bilmen lazımdı buralardan....
Bak okuduğunda kendin de diyorsun ne var bu kadar üzülcek derdim diyosun okumuşsun ama canım ders çıkarmamışsın herhalde hiçbirinden...
Zamanlar herşey dzelcektir eminim kim ölüp bitmişki herşeye baştan başla ölede hemencik güvenme
Hakkında hayırlısı olsun......

canım olan olmuş.
keşke şöyle yapsaydın böyle yapsaydın dememin bir anlamı yok..
geçmiş olsun..
zamanla unutursun için ferah olsun..

canım öncelikle geçmiş olsun..
Ama hatanın büyüğü kısacık zamanda birine bu kadar güvenmen ve hayatını buna göre yönlendirmen ertelemen olmuş neyse olan olmuş artık...
olan olmuşda sen hala bu değmez için bir de oturup göz yaşımı döküyorsun yaşamayan anlamaz deme sakın herkesin hayatına mutlaka zor olan dayanılmaz olan bi dönem vardır.

Herkes hata yapabilir. Seninde hatan bu olmuş..Senin yapman gereken dönde kendine bi bak ve kendinle hesplaş sonrada bırak ağlamayı falan hayat kaldığı yerden devam ediyor kariyer sahibi birisin..
Giden çok mu kıymetlide ağlıyorsun ne kadar ağlarsan ona o kadar değer vermiş olursun...
Değersizlerede değer katma sakın...

Kız üzülme bu kadar ya ewlenmiş olsaydın??

bence evlenmedikten sonra pişmanlıklar tyasayacagına haline sükret:Saruboceq:

o kadar üzülen bayanlar varki evlendikten sonra pişman olanfisfisfisÇok üzgünüm çoook

biliyorum sen de çok üzgünsün ama herseyi erken yasamış olman daha iyi böylelikle kimseye

carcabuk inanmamayı öğrenmiş oldun dimi canım benim:teselli:

yaa dur bı bakalım hemen bıttı deme belkıde yenıden barısacaksın ...
neden bıttı nıcın dıye sordun muuu o kadar harap etme kendını sabırlı ol baskası mı var mıs kıı hayatın da bı anda nasııı bıtırıyokıı ahhh su erkeklerrr .....
herzaman basın dık dursun güclü ol bence ezdırme kendını ...........

kısa süreli bir ilişki için fazlaca fedakarlıkta bulunmuşsun canım.üzülme lütfen.biliyorsun ki bugünleri de gülerek hatırlayacaksın çok ilerki zamanlarda.geçecek gidecek unutcaksın.
yurtdışı kariyerini feda etmen hiç doğru olmamış.yazık olmuş.önüne başkaca fırsatlar çıkar mutlaka.

kısa süreli bir ilişki için fazlaca fedakarlıkta bulunmuşsun canım.üzülme lütfen.biliyorsun ki bugünleri de gülerek hatırlayacaksın çok ilerki zamanlarda.geçecek gidecek unutcaksın.
yurtdışı kariyerini feda etmen hiç doğru olmamış.yazık olmuş.önüne başkaca fırsatlar çıkar mutlaka.

Canım çok fazla kapılmışsın bir anda.. nasıl mantığını bu kadar bastırdın..
artık olan olmuş, bitmiş.. bir ders çıkarman lazım; her şeyden önce "sen" gelmelisin hayatta ve sonra da her zaman senin yanında olacak olan ailen..
bence hala geç kalmış sayılmazsın yurt dışında kariyer yapmak için, bunun peşini asla bırakma! toparlan.
böyledir aşk, "bazen bir anda yakalar seni, sonra eski sen gidersin, bambaşka biri olursun, sonra "bir" olduğunu sandığın kişi gider ve sen bir daha eski sen de olamazsın"..
ama her şey geçer, bunun için beklemen gerekiyorsa birkaç ay daha bekle (yılı bulsa bile) yeniden yurt dışı için uğraş!! pişman olursun yoksa..
bak benim de bir ilişkim var ve erkek arkadaşım yurt dışında master yapmamı istemiyor (onun için özel bir durumu var bunun) ama ben her şeyi göze alarak bir yandan burs başvurularında bulunuyorum.. çünkü yarın ne olur bilinmez ki..
sen her zaman kendini garantiye almalısın. çok geç değil..
durumu da kabul et, gerçekle yüzleş ve kendine hak ettiğin değeri geri ver bence..

Son düzenleme:
ben gerçekten aptal biriyim.hiç yapmam dediğim şeyleri yaptım onun için.ne dersenez deyin değmezmiş yapmasaydın deyin ama artık çok geç herşey yaşandı bitti.kırık kalbim gözyaşlarım ve ben bşbaşa kaldık.bi yanım hala toz konduramıyor ona.biryanım çok kızgın.bi neden yok ki doğru düzgün bitti işte.nedeni şu ya da bu hiç fark etmiyor artık.yeniden birleşemeyeceğimizi bende o da biliyor.

canım 5 aylık bır ılıskı ve bır erkek sen gelecegınden karıyerınden vazgec...
deymez erkeklere degmez...
kımseye guvenmıyeceksın...kendını saglamaalıcaksın bırak bekleyen ardından kosan erkek olsun fedakarlıgada emege degmezler...
allaha hava et canım uzulme..

çok kısa bir sürede bu kadar fedakarlık yapmışsın bunu hiçkimse yapmaz.onun için sevgin için. keşke farklı olsaydı ama bu bi gerçekki hiç bir erkek bunu haketmez.en azında acıda olsa bi tecrübedir senin için dimi ya evli olsan Allah korumuş.sana düşen zamana bırakmak başka yapıcak bişey yok. böyle birini çok tez unutursun bence...merak ettim sen onun için kariyerinden vazgeçip bu kadar fedakarlık yaparken o senin için ne yaptı

arkadaşın bir kendine yakışanı yapmış valla
hiç bir erkek bizden degerli değildir
aman arkadaşlar asla kariyerinizden işinizden vazgeçmeyin

X