- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz şimdi yatın sabah erkenden kalkıp ilk idrarla testinizi tekrarlayın böyle stres yapmayın kendinize sabaha az kaldıArkadaşlar aşağıda yaptığım testi atıyorum akşam paylaşmıştım şuan koyulaştı ne demek oluyor bu(( iki halininde resmini atıyorum size
Ama yine çıkmazsaSiz şimdi yatın sabah erkenden kalkıp ilk idrarla testinizi tekrarlayın böyle stres yapmayın kendinize sabaha az kaldı
Çıkarsa da çıkmazsa da netleşmiş olur en azından herşeyin hayırlısı olsun hakkınızdaAma yine çıkmazsa((
4 gün kala çıkarmı acaba testte yarin 4 gün olcakÇıkarsa da çıkmazsa da netleşmiş olur en azından herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda
Ya ilk 3 dka tek çizgiydi ben kurcalarken içini açtım silik çizgi gördüm sonra giderek koyulaştıSabah dene. Benim bildigim ilk dakikalarda belirginlesmiyorsa hamile degilsin demek.. saatler sonrami belirginlesti oteki ?
Çok zor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hamile haberlerini alınca bile morelim bozulmaya başladı artık içim burukBir senedir gebelik bekleyen birisi olarak sizin için ne kadar zor olduğunu içten bir şekilde anlıyorum ancak doktorum bu gebelik testlerinde arkasında kaç dk yazarsa yazsın ilk beş dakika da gebelik varsa belli olur dedi maksimum 10 dakika bekle sonra çöpe at bakma demişti maksimum 10 dakikadan sonda ne yazık ki test doğruluğunu yitiriyor rabbim kimseyi aratmasın inşallah hemencecik gebeliğiniz olur![]()
Binu ancak testi sabah tekrarladiginda ogrenebilirsin. Bizim tahminler boş...Ya ilk 3 dka tek çizgiydi ben kurcalarken içini açtım silik çizgi gördüm sonra giderek koyulaştı
Rabbim yardim etsin. insaallah pozitif cikar canimÇok zor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hamile haberlerini alınca bile morelim bozulmaya başladı artık içim buruk
ELtim hamile kaldı ilk torun olucak herkes çok sevindi ben ise kendimi çok kötü hissediyorumBence test yapmayın 4 gün bekleyin gerçekten zor 4. Günden sonra sabah yapın ve kurcalamadan beş dakika bekleyin en doğru sonucu alırsınız
İnsallah o kadar belirti yaşıyorum inş psikolojik değildir desteğiniz için teşekkürlerRabbim yardim etsin. insaallah pozitif cikar canim
ELtim hamile kaldı ilk torun olucak herkes çok sevindi ben ise kendimi çok kötü hissediyorum
hamile kalamamanin buyuk etkenlerinden biri stres.. hele baskalariyla kiyaslamak kendini.. Allah herkes icin en dogru zamani biliyor veriyor insallah boyle yapmayin kendinize.ELtim hamile kaldı ilk torun olucak herkes çok sevindi ben ise kendimi çok kötü hissediyorum
Biliyorum farkında olmadım üzüldüm yoksa kimseyi kıskanmam tebrik ettim zaten şuan sabah kalktım midem çok bulanıyor bu kadar belirti olurmu erkenden testi yapmadım adet günümü beklicem Morelim bozuluyo sonreKimseyle rekabet içine girmeyin bebek için çok yanlış birşey. Olacağı varsa olur sabah tekrarlayın bence testi.
Kafayi yiyecene tekrar test yapBiliyorum farkında olmadım üzüldüm yoksa kimseyi kıskanmam tebrik ettim zaten şuan sabah kalktım midem çok bulanıyor bu kadar belirti olurmu erkenden testi yapmadım adet günümü beklicem Morelim bozuluyo sonre