Gebeliğe Hazırlık Çok kötüyüm nolur cevap verin :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Arkadaşlar aşağıda yaptığım testi atıyorum akşam paylaşmıştım şuan koyulaştı ne demek oluyor bu :((( iki halininde resmini atıyorum size

Eklentiler

• FFFC1293-DF0E-4645-860E-C53269AF8801.jpeg
    FFFC1293-DF0E-4645-860E-C53269AF8801.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 132
  • 4B0ACF11-70F1-4907-A548-6626168F3D1F.jpeg
    4B0ACF11-70F1-4907-A548-6626168F3D1F.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar aşağıda yaptığım testi atıyorum akşam paylaşmıştım şuan koyulaştı ne demek oluyor bu :KK43:(( iki halininde resmini atıyorum size
Siz şimdi yatın sabah erkenden kalkıp ilk idrarla testinizi tekrarlayın böyle stres yapmayın kendinize sabaha az kaldı

Bir senedir gebelik bekleyen birisi olarak sizin için ne kadar zor olduğunu içten bir şekilde anlıyorum ancak doktorum bu gebelik testlerinde arkasında kaç dk yazarsa yazsın ilk beş dakika da gebelik varsa belli olur dedi maksimum 10 dakika bekle sonra çöpe at bakma demişti maksimum 10 dakikadan sonda ne yazık ki test doğruluğunu yitiriyor rabbim kimseyi aratmasın inşallah hemencecik gebeliğiniz olur 🙏🏻

Bir senedir gebelik bekleyen birisi olarak sizin için ne kadar zor olduğunu içten bir şekilde anlıyorum ancak doktorum bu gebelik testlerinde arkasında kaç dk yazarsa yazsın ilk beş dakika da gebelik varsa belli olur dedi maksimum 10 dakika bekle sonra çöpe at bakma demişti maksimum 10 dakikadan sonda ne yazık ki test doğruluğunu yitiriyor rabbim kimseyi aratmasın inşallah hemencecik gebeliğiniz olur 🙏🏻
Çok zor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hamile haberlerini alınca bile morelim bozulmaya başladı artık içim buruk

Bence test yapmayın 4 gün bekleyin gerçekten zor 4. Günden sonra sabah yapın ve kurcalamadan beş dakika bekleyin en doğru sonucu alırsınız

Durumun ne bilmiyorum ama bilinçli insanlar olarak ömrümüz belli değil mi herkesin bir vakti saati var kaldı ki herkesin bir sınavı var stres en büyük olmama sebebi bende bir seneye yakındır deniyorum ne yazık ki hala olumlu sonuç alamadım ilk zamanlar anlamıyorsun ama zaman geçtikçe artık benim niye olmuyor diyorsun ister istemez gerçekten zor bir durum çareyi yeni hobiler edinerek kafamı dağıtarak geçiriyorum sana da tavsiye ederim insanlardan uzaklaş biraz kafanı dağıt düşünmemeye çalış ne yazık ki elden başka birşey gelmiyor

Kimseyle rekabet içine girmeyin bebek için çok yanlış birşey. Olacağı varsa olur sabah tekrarlayın bence testi.
Biliyorum farkında olmadım üzüldüm yoksa kimseyi kıskanmam tebrik ettim zaten şuan sabah kalktım midem çok bulanıyor bu kadar belirti olurmu erkenden testi yapmadım adet günümü beklicem Morelim bozuluyo sonre

Back