- 15 Şubat 2013
- 24.316
- 91.293
- Konu Sahibi koltuk1123
Ay gitmez kizlik kasimayla regl olmusundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kizlik zarın klitorisle komşu heraldeTeşekkür ederim ama kizlik zarının orayı kasidim emin misiniz
O o kadar kolay bozulacak bir şey değil bence ve oraya bir şeylerin girmesi uğraşmadıkça böyle çok çok zorlamadıkça zor gibi... siz yinede muayeneye gidinizÇok kötüyüm gerçekten ağlıyorum kaç gündür ama içini kasidim kizlik zarının orayı emin misiniz
Yav fjsxjsjxjdjxndn mükemmel bir yorumSenin kizlik zarın klitorisle komşu heralde
Parmağını bi kaç cm sokupta zarını mı kaşıdın ?Çok kötüyüm gerçekten ağlıyorum kaç gündür ama içini kasidim kizlik zarının orayı emin misiniz
Saf pürü saf bir iyi kalpli insansın. Kızlık zarı bozulunca 3 damla 4 damla kan gelir. Ne yaparsan yap bu kadar kanamazzz mizahen demiş. Vajinanda orası da sağlam hastaneye neden gitmiyorsunuz burada ağlamak niye sağlıkpcağına gidin en basitiiRahim nasıl yırtılsin ki ben bile anlamadım çünkü o kadar içini bile kasimadim birden kan akmaya basladi
kızlık zarının yerini biliyor musunuz gerçekten?Çok kötüyüm gerçekten ağlıyorum kaç gündür ama içini kasidim kizlik zarının orayı emin misiniz
Valla benimde aklıma aynı şey geldi ama"Surtunecektik,ama işler umduğumuz gibi gitmedi" konusu değil mi bu ?
Endişe,evham,ihtiras,yalan..
Ne ararsanız var..
Bu kan, 3 gün hiç ara vermeden nehirler gibi caglasa ; zaten kan kaybından oturu hayati risk tasirdiniz.
Buraya yazmaktan ziyade bir hastaneye gitmeyi de akıl ederdiniz herhalde.
benimde vallaValla benimde aklıma aynı şey geldi ama
Orası çok hassas canım belli olmazRahim nasıl yırtılsin ki ben bile anlamadım çünkü o kadar içini bile kasimadim birden kan akmaya basladi
Merhaba evet dediğiniz gibi olmuş az önce jinekoloktan geldim krem ve hap yazdiMantar olusmustur antibiotikten dolayi..kizlik zarinizla alakasi yok ama hemen doktora gitmeniz lazim. Mantar icin krem ve fitil yazar. Gecmis olsun
Birden kan akmaya başladı ve kan 2 3 gündür durmuyor zaten çok kötüyüm kizlik zarını bir şey olmuş mudur diye bir de kan durmayinca iyice korkmaya başladım napicam ben lütfen yardımcı olun kizlik zarına bir şey olmuş mudur kan neden durmuyor durur mu napicam
Merhaba evet dediğiniz gibi olmuş az önce jinekoloktan geldim krem ve hap yazdi