rahimde incelmeye neden olduysa ilaç, yerli yersiz kanamalar yaşaman normal bi durum. Ama bu kanama yerleşme kanaması yoksa bozduğun adet düzeninin kanaması mı anlamak için tek şansın test yapmak. Buraya yazdığına göre bu konu kafana takılıyor, madem kafana takılıyor niye test yapmayı erteliyorsun? Sen ne istediğinden emin misin acaba?Biraz daha bekleyip yapicam peki ustte yazdigim kanama neyin nesi olabilir sizce
Sağol Lavin yarın test yapıcam bakalim iliskiden 1 ay gecti umarim dogru sonuc verir.
Idrar testi kesin sonuc verirmi 1 ay oldu cunku yoksa kanda yaptiricam
canim ben kullanmadim ama genellikle okuduum kadaryla bu ella denen ilac adet duzensizlii vs yapio o yuzden gebe olduunu sanmiorm. zaten arada iliski olmadiina gore idrar testinde direk cikicaktir. gebe degilsen bile bi doktora gitmende fayda var ama cunku rahimde incelme vs gb bisi yasioda olabilirsin. test yapinca paylasirsin olur mu ama stres de yapmamaya calis ki streste gecikmeni tetikleybilirArkadaslar buraya defalarca yaziyorum ama fikrinizi soylemiyorsunuzbenim geri cekme yontemiyle iliskim oldu 6 temmuzda iliskiden 1 saat sonra hemen ella yuttum. Iliskiden 2 gun sonrada adet oldum ama digerlerinden azdi sanki adet bittikten 15 gun sonrada kahverengi akintilarim oldu bi ara damla seklinde kan geldi sonra yine kahverengi devam etti bi kac gun derken 1 pedi kirletecek kadar kan geldi erken adet oldum sandim ama sonra o gunu kesildi ertesi gun test yaptim negatif cikti. Iliskimin uzerinden 1 ay gecti daha iliskidee bulanmadim ama suan adetim 10 gun gecikti lutfen yardimci olun gebelik varmidir.. esimle bazi sorunlardan dolayi gebelik dusunmuyorum fikirlerinizi bekliyorum kizlar lutfen es gecmeyin