Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Adam kendi göstermiş en kötü gününde en iyisi muhabbeti kesmek iyileştikten sonra ayrılmak görüşememek üzere

Ben bu üyeyi bir türlü bulamadım, konularından birini atar mısınız 😁

Kediyi merak öldürürmüş 😅

Çok fazla üyeliği var ama her birinde bir iki konu.

O çocuğa yazık değil mi ? Bir adinin peşinde kul köle olacağına evladına bak ! Nasıl annesin sen yahu? Allahım verme böylelerine çocuk nolursun😭

Kendini haklı göstermeye ve acındırmaya mı çalışıyorsun?
Kötü durumda kalmışsın ama abartma istersen. Hastane odasında kadına kötü davranıldığını gören hangi insan gülebilir?
Adamı tanıyorsun, böyle yapacağı belliymiş. Madem çalışıyormuşsun hastabakıcı bile ayarlayabilirmişsin.
Ben gülerdim. Adam buna sen o… sun diyor ve buda aşkım yavaş ol yhaaa , duyarlar gibi ergen tavırları varsa herkes güler. Kim bilir nasıl bir haldeler ki insanlar gülüyor.

Adamın iki karakter arasında geçişlerini gitseydin.korkunctu.elimi çok sert sıktı.sonra duruluyor.elimi öpüyor.tatli tatlı konuşuyor.sonra tekrar deliriyor

Bence siz de hastasınız
Boşanmış gitmişsiniz bitmiş gitmiş niye hala bu adama yapışıyorsunuz? Şiddet uyguluyor adam işte, niye bulaşıyorsunuz?
Bin taksiye git ablacım bu kadar

Çocuğa acıdım gerçekten, anne böyle baba öyle aileniz baksın toptan hiç almayı

Size müstehak yaşadıklarınız
Burda ki üyelerden ne istiyorsunuz ben onu anlamadım nasıl bir öneri ve yönlendirme versinler mesela olur o kadarcık canım eski kocan değil mi sever de döver de deseler sanki hoşunuza gidecek gibi bir haliniz var

Kizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok
3-4 günlük refakatçi tutsaydıniz güvenilir bir yerden daha iyi olurdu sizin icin

Kizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
O hastane odasında size küfür ve hakaret ettiğinde kovup birdaha asla karşıma çıkma diyecektiniz ki haddini bilsin. Sizde herşeyi sineye çekmişsiniz, ben olsam bırak arabasına binmeyi yüzüne bile bakmazdım. Kimsem yoksa hastanede tek başıma kalırım, taksiye biner evime giderim yine de böyle bir adama minnet asla etmem!

O hastane odasında size küfür ve hakaret ettiğinde kovup birdaha asla karşıma çıkma diyecektiniz ki haddini bilsin. Sizde herşeyi sineye çekmişsiniz, ben olsam bırak arabasına binmeyi yüzüne bile bakmazdım. Kimsem yoksa hastanede tek başıma kalırım, taksiye biner evime giderim yine de böyle bir adama minnet asla etmem!
Hastanede rezillik olurdu.cunku kendisi çok çirkef.sonra da olan tedavime olurdu.zaten ameliyat pek yapmak istemediler.tas kırmaya yonlendirildim.orada susmam lazımdı.kahramanligin lüzumu.yok.en baştan cagirmamalıydım onu.

Dur ben sana özet geçeyim 😂 Belki anımsarsın

Koca mühendis, 8000 maaşı vardı bikaç sene önce konuları ilk açtığında, hep söylerdi. Kızımız da memur, iş yerinde barınamaz kimse sevmez, işini yapmadığı için hep azarlanır dışlanır gelir buraya konu açardı. Konuların geneli 40 bin birikmişim var, kocam 8 bin maaş alıyor ben 4 bin alıyorum boşanırsam geçinebilir miyim boşanırsam ne kadar nafaka alırım temalıydı.

Adam hamileyken buna çocuk benden değil dedi, karnının üstünde tepindi düşürsün diye. Elli kere ayrılıp barıştılar. Sonra boşandılar, babası buna sahip çıktı gittiler ailece bunun yaşadığı şehre taşındılar, toruna baktılar yine buna yaranamadılar. Sonra koca manyağı babasını dövdü bu akıllı babam hak etti dedi sinirlerimizi zıplattı falan. Sonrası saçma sapan ucuz olsun diye acayip evler tutmalar, manyak ev sahipleri, karpuz taşıma hikayeleri, evdeki çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu... Böyle bir arkadaşımız işte kendisi 🤷🏻‍♀️

ahah yaa karpuzu unutmuştum şimdi söyleyince ne güldüm yaa
ev asansörsüzdü de torbaları nasıl taşıyacağım falan da vardı.
çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu efsaneydi.

ahah yaa karpuzu unutmuştum şimdi söyleyince ne güldüm yaa
ev asansörsüzdü de torbaları nasıl taşıyacağım falan da vardı.
çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu efsaneydi.
donun yıkatmıştı ev sahibi. Eski türk filmlerinde " kirayı düşünme sen güzelim hallederiz" diyen ev sahibi gibiydi adam :KK70:

Psikopat bir narsist ile beraberlik yaşamak cesaret ister ki seni tebrik ediyor ve 3. Sayfa haberlerine çıkmaması yürekten istiyorum.

Edit; sana, bedenine ve verdiğin emellerine yazık

Hatalı bir evlilik olmasa “eski eş” olmazdı. Aynı hatayı yapıp tekrar neden başlıyorsunuz ki. Hastanede öyle kıyamet koparıyor bir de arabasına biniyorsunuz . Bir hasta bakıcıya rica edersiniz taksi çağrıp eve taksiyle de gidebilirsiniz . Onu çağırmanız bile baştan yanlış olmuş . Demek ki adam çift kişilikli saati saatine uymuyor böyle bir adam sinirli anında daha büyük zararlar verebilir size . Uzak durun şekerliği tatlılığı ona kalsın

X