Çok kötuyum dr bebeğin gelişimi geri dedi

aleyna86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
18
0
36
İstanbul
Selam kızlar ben 34 haftalık hamileyım 4 gun once dr gıttım bebeğimin kilosu 2136 gr dr gelişimi gerilemiş dedi zayıf en az 2750 olması gerek dedı bundan onceki aya kadar hiç bır sorun yoktu ilk kez böle bır şey söyledı bebeğim 7.5 aylık ıken 1478 gr 8.5 aylıkkn gittim 2136 gr almış ne yapmam gerek bana akıl verın 15 kg aldım hamileliğim boyunce yeterince yıyorum

Konularınızı lütfen içeriği ile ilgili başlıklara açınız.İçerik nedeniyle konunuz Gebelik başlığına taşındı.

Selam kızlar ben 34 haftalık hamileyım 4 gun once dr gıttım bebeğimin kilosu 2136 gr dr gelişimi gerilemiş dedi zayıf en az 2750 olması gerek dedı bundan onceki aya kadar hiç bır sorun yoktu ilk kez böle bır şey söyledı bebeğim 7.5 aylık ıken 1478 gr 8.5 aylıkkn gittim 2136 gr almış ne yapmam gerek bana akıl verın 15 kg aldım hamileliğim boyunce yeterince yıyorum

Merhaba,

Gelişim geriliklerinin bir çok nedeni olabiliyor. Sizin yedikleriniz içtikleriniz birebir sebep olmayabilir. Benim bebeğim de gelişim geriliği ile doğdu. Üstelik oldukça minik.. 1550 gr doğdu. Benim yaşadığım böbrek iltihabı buna sebepti. Önemli olan bebeğin kilosu değil. Anne karnında geçirdiği sağlıklı süre.. 36. haftayı aşarsanız sorun olmayacaktır. Hayırlı doğumlar şimdiden..

canım benimde aynı dönemlerde aynı şeyler olmuştu ama bizim genetikti eşimde bende zayıfım protein ağırlıklı beslen et süt yumurta ve bakliyat benimde kızım 2900gr doğdu 2500ün üstü sorun değil cnm birde doğunca hızla kg alıyorlar 2900 doğan bebeğin aylık kontrolünde 4050gr olmuştu normal bebekleri yakaladı hemen yani,kafana takma gününde doğarsa 3ü yakalrsınız siz haftada 250gr alıyorlar artık ortalama sen dediğim gibi beslen güzel kg alıcaktır bebeğin,sağlığı iyiyse kilosundan korkma hiç

benımde sorunum aynı 6 ayımda ogrendım bır hafta kuçuk oldugunu sonra çok ıyı beslendım ara kapandı.32+5 te 1800gr şmdıde zayf dr 2500 dogar dıyor 10gunde 200 gr alıyor.et sut yumurta balık yogurt bol bol tuket beslenceksın bırde ıstırahat etceksın başka yolu yok.bence bebgının kılosuda ıyı.benım drumun dedıgı once nst sonra bebgın suyu plasentası kordon bagı renklı dobblerı onemlı dedı bunlardan bırı eksık olsa ozamn sorun dedı.eger ıyı beslenırsen arayı kapatrsın.bende 13.5 kılo aldım.rahımden bebge gıden kan akışından kaynaklanıyor yanı senn bunyenden

Son düzenleme:
yoğurt balık yumurta süt pekmez arı sütü yıyorum kızlar inş bebeğin kılo alır 15 gun sonra gıdıcem tekrar dr

yazmayı unutmuşum en önemlisi sürekli sola yatıcaksın bebeğe besin akışı daha hızlı oluyormuş böyle gün içinde de sürekli sol tarafa yatıp dinlen birde protein ağırlıklı beslen iyi toparlarsın

canım başka dr.ada görün tek doktorla yetinme ben hamileliğim boyunca 5-6 dr.a göründüm son 1 ay kala doğumumu yapacağım dr.da hastaneyide değiştirdim.

Şu an aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum :(( bebeğim Gelişimi haftasına göre geri, doktor bir hafta protein ağırlıklı beslenmemi istedi ve diyet listesi yaptı bir hafta sonra tekrar bakıcak eğer önemli bi gelişme olmazsa alalım bebeği dışarda büyüsün dedi :(( şu an 2500 gr daha çok üzülüyorum :((

Back
X